FIV285

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

buna fetele..am venit cu vesti
bebe are 2500,e un grasan frumos(cioara de mine)dr a zis ca ne vedemm pe 19 ianuarie..si stabilim cand nasc..pana pe 25 ian eu sper sa nasc
oricum eu am ramas in bucuresti,,la mama..o sa stau aici pana nasc..m-a speriat zapada asta..si daca ma apuca mai devreme ce fac?asa ca ma sacrific putin..si gata
pup toate fetele

Angie +33

bebe jucaus

Buna dimineata si iti doresc sa ai o saptamana la fel de frumoasa ca cea pe care ai incheiat-o, ma refer in mod expres la vestile bune legate de Tudor (nu legate de drumuri, zapada,.......)!
E foarte bine ca ai mentinut decizia de a ramane in Bucuresti!
Trebuie sa fii calma si increzatoare! Este imperios necesar!
Te astept in continuare cu vesti bune!
TE PUP DULCE!
ITI DORESC MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

angie f bine ca ramai la Bucuresti , ca eviti drumurile !
sa fiti sanatosi si sa ai sarcina la termen sa ne dai vestea ca totul a decurs normal si ai bebele in brate sanatos!si numai bine!

daniela, monaramona sa fie cu noroc de data asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Indra,Bruni va multumesc ca sunteti alaturi de mine...va pup cu mult dragsi va doresc multa multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor
pup toate fetele

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua fetelor,
revenim si noi cu vesti bune
vineri am fost la eco, bebelinii au crescut, unul are 4cm, iar altul 4,1cm, i-am vazut si sunt niste grasani, le-am vazut piciorusele, manutele, urechiusele, fetisoarele, unul dintre ei statea cu ambele manute la ochisori si nu voia sub nici un chip sa-si arate fetisoara, parca voia sa se ascunda, l-a luat domnul doctor pe toate partile dar tot nu a cedat, eu sunt in continuare foarte gretoasa si vomit la greu, abia astept sa trec de 12-13 saptamani ca sa imi mai revin, pentru ca asa ma incurajeaza toata lumea, ca dupa aceasta perioada ma voi simti mult mai bine, burtica a inceput sa creasca, am renuntat deja la pantalonii mei vechi care pe talie deja ma strang, lucrurile merg foarte bine, am intrat cu casa in santier si o pregatim pentru bebei, nu mai avem timp de nimic, dar suntem tare fericiti, fericire pe care v-o doresc si voua din tot sufletul si care sigur va veni la fiecare
daniela, monaramona, succes fetelor, va tin pumnii, trebuie sa fie bine de data asta, ca prea incercate ati fost si voi
angie, doamne cat de putin mai ai, in ianuarie deja nasti, iti urez o nastere usoara si bebeu sanatos
fetelor, am ramas cu 3 cutii de pregnyl de 5000 de la tratamentul de sustinere a sarcinii, l-am procurat din israel si a fost tinut numai la frigider, il dau la banii la care l-am luat, daca va intereseaza, dati-mi un pm
va pup pe toate si va imbratisez cu drag si ma rog pentru voi sa reusiti si sa aveti in burtica cat mai curand bebelinul mult dorit
sarbatori fericite si un an nou cu multe impliniri
va pup
cristina

and the miracle happened... 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna tuturor,

Am nascut si eu prematur la 33 sapt + 3 zile pe 6 decembrie 2 baieti sanatosi:
Andrei - Tudor, 47 cm, 1900g, apgar 10
Dragos - Stefan, 48 cm 2100g, apgar 10

Dupa o intreaga poveste nu tocmai frumoasa care a plecat de la hemoragie puternica si transfuzii de sange pentru mine, am ajuns acasa pe 14 decembrie in formula completa.
Cei de la Giulesti au fost de mare exceptie, iar pentru prof Marinescu tot respectul.

Bafta tuturor celor in focuri! O sa citesc din urma ca sunt tare curioasa ce ati mai facut
Va pup si o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Adhnana...FELICITARI PT BEBELUSI!!!!ai primit cel mai frumos cadou de mos Nicolaeam plans de bucurie cand am citit mesajul tau..de multe oro ma gandeam la tine..sa va traiasca bebelusii..sa ai cea mai frumoasa viata alaturi de ei..te pup cu mult drag

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Cristyo sa treaca si la tine..ai sa vezifelicitari pt bebelinii grasunei

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna tuturor,

Am nascut si eu prematur la 33 sapt + 3 zile pe 6 decembrie 2 baieti sanatosi:
Andrei - Tudor, 47 cm, 1900g, apgar 10
Dragos - Stefan, 48 cm 2100g, apgar 10

Dupa o intreaga poveste nu tocmai frumoasa care a plecat de la hemoragie puternica si transfuzii de sange pentru mine, am ajuns acasa pe 14 decembrie in formula completa.
Cei de la Giulesti au fost de mare exceptie, iar pentru prof Marinescu tot respectul.

Bafta tuturor celor in focuri! O sa citesc din urma ca sunt tare curioasa ce ati mai facut
Va pup si o saptamana cat mai buna!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007), Andrei-Tudor si Dragos-Stefan (6.12.2010)

oo asa devreme, chiar ma gandeam ca nu mai stiam nimic de tine. Sa-ti traiasca flacaii sa fie sanatosi si cuminti. Bine ca s-a terminat totul cu bine. Deci soacra cu 3 nurori vei fi. Felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
angieangie nastere usoara si bebe sanatos
Adhnana felicitari si multa sanatate
daniela, monaramona sa fie cu noroc
indra03 ,cami,
cristy felicitari si multi pupici
noi suntem bine ne luptam cu greturile..pe 27 facem bitest si eco..
pup toate fetele

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 11+ )multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc mult fetelor..chiar am nevoie de noroc de data asta

Mergi la inceput