FIV285
Raspunsuri - Pagina 13
luli spune:
Daniela - multumesc din suflet
Iti doesc sa ti se intample si tie minunea
Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
elena74 spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
Dupa Fiv esuat, beta =2,64 in z30, mai astept si acum in z35 sa-mi vina uratii, semne am de vreo 3 zile dar nici urma...
E normal sa intarzie o saptamana?
Ma bate gandul sa mai fac un beta, asa ca sa fiu convinsa ca acum este zero.
Elena
angieangie spune:
fetele eu o intind azi la bucuresti..maine merg sa-mi iau kit-ul pt recoltare celule ,dupa amiaza am echo la profu'..si mai stau si eu cu mama in week-end,asa ca va pupacesc si ne auzim duminica sau luni
va doresc week-end placut si plin de vesti bune
Angie +33
bebe jucaus
brunadria spune:
angie weekend placut si tie! profita cat mai poti de plimbareli ca dupa ce vine bebele esti numai la domiciliu
te asteptam luni cu vesti!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena74 Fetelor am si eu o intrebare: Dupa Fiv esuat, beta =2,64 in z30, mai astept si acum in z35 sa-mi vina uratii, semne am de vreo 3 zile dar nici urma... E normal sa intarzie o saptamana? Ma bate gandul sa mai fac un beta, asa ca sa fiu convinsa ca acum este zero. Elena eu in locul tau, as mai face un beta, poate te asteapta o surpriza! cat despre cm se mai intampla sa intarzaie! |
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
salutare gagici,
in sfirsit stiu si eu cind o sa fac fet-ul,in ian-feb.Abia astept,de data aceasta o sa fie bine
pup fetele si sa auzim de bine
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
monaramona spune:
cam atunci il fac si eu..la sf lui ianuarie , inceputul lui februarie ..depinde de CM
daniela74 spune:
Mona,impreuna pina la odisee,ai inteles?
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
angieangie spune:
buna fetele..am venit cu vesti
bebe are 2500,e un grasan frumos(cioara de mine)dr a zis ca ne vedemm pe 19 ianuarie..si stabilim cand nasc..pana pe 25 ian eu sper sa nasc
oricum eu am ramas in bucuresti,,la mama..o sa stau aici pana nasc..m-a speriat zapada asta..si daca ma apuca mai devreme ce fac?asa ca ma sacrific putin..si gata
pup toate fetele
Angie +33
bebe jucaus