FIV285
Raspunsuri - Pagina 12
ALINAOPREA spune:
Luli felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos.
Maria bafta multa, te asteptam cu beta mare.
Bruni sa dea Dumnezeu sa fie cu reusita de data asta, oricare ar fi alegerea ta.
Angie ce repede trec saptamanile, mai ai asa putin pana la marea intalnire, AMR usor.
Va pup pe toate !
Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
angieangie spune:
Bruniiti doresc din suflet sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curandpresimt eu ca fiv-ul asta va fi norocos
AlinaOpreaiti multumesc din suflet,intr-adevar mai e putin...dar mi se pare o eternitate..abia astept sa-mi tin puiul in brate,cred ca si tu la fel
pup toate fetele
Angie +33
bebe jucaus
luli spune:
Multumesc Alina - sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate
Maria sa stai cumintica - sigur va fi bine si cu rezultatele astea... parca vad ca sunt
Angie - abia astept sa fiu ca tine mi se pare ca trece greu timpul...
Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
angieangie spune:
luliai sa vezi ca o sa treaca repededupa ce creste burtica si incepi sa-l simti pe bebe cum misca ti se pare ca trece prea repededar intr-adevar nerabdarea de a-l strange in brate e mai puternica
Indrace face mamica?
Angie +33
bebe jucaus
monaramona spune:
angi asteptam sa ne spui ce simti atunci cand il strangi prima data in brate..eu stiu ca nu vei uita acest sentiment niciodata..eu si acum imi aduc aminte tot de la nastere si primul ''urlet'' al fiului meu..si parca imi aduc aminte de toate boacanele pe care le-a facut cand incepea sa mearga..imi vine sa rad ..si acum ma iut la el ca e cat mine de mare
angieangie spune:
monaramonacu siguranta ca o sa intru sa va impartasesc bucuria mea de a fi mama,asa cum am impartasit si bune si rele cu voisi doresc tuturor fetelor sa devina mamici cat mai curand
si tie iti doresc multa sanatate alaturi de puiul tau..si luna ianuarie sa-i aduca o surioara..sau un fratiorDoamne ajuta
Angie +33
bebe jucaus
daniela74 spune:
Luli felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos.
Maria eu te si vad cu gemenasi .Te astept peste o saptamina sa ne bucuram impreuna.Am si eu o intrebare:la cite ore dupa degel ai facut transferul?
Bruni asa zic si eu: anul viitor e rindul nostru,cu siguranta
Pup toate fetele gravidute si in devenire.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
indra03 spune:
Angieangie ti-am raspuns si marturisesc ca doresc sa treaca timpul mult mai repede in ce priveste etapele cheie ale evolutiei.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI SA PRIMIM NUMAI VESTI BUNE SI CADOURI DE NEUITAT IN VIATA, CACI ESTE LUNA CADOURILOR, SI.........ACUM, ACUM VINE SI BRADUL !!!!!!!!!
maria08 spune:
Mai fetelor, nu am eu asa mari sperante.....gemeni dupa 2 FIV-uri si un FET esuate.....nu prea cred.....Eu ma rog la Dumnezeu sa fie macar unul!!!
Daniela: I-am transferat ziua urmatoare decongelarii....am zis sa vedem cum evolueaza; adica au fost decongelati azi la 13 si i-am luat acasa maine la 11.