FIV285

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

indra03 draga mea eu am facut clexane imediat dupa et de 0.4 pana acum 2sapt cand am trecut pe o,2 si am renuntat la aspenter..ai grija de tine si de puiut si stai la caldurica..sa ne ajute dd..pupici
maria08 sper din tot sufletul sa fie prea devreme
Gabi_B am facut fiv cu dna dr Deliana Predoi si embriolog Mustata echipa cu care am plecat de la medlife..cu Dr Anca Coricovac fac ecografiile nu cred ca este embriolog..pt clinica am numai plusuri in primul rand pt dr deliana predoi..nu am inceput procedurile pt fiv decat dupa ce am facut toate analizele pt trombofilie..nu lasa lucrurile la voia intamplarii..intai sa vedem ce ai si dupa iti luam banii..isi da interesul si este foarte atenta la detalii..este super..si fetele la fel..singura buba este cu programarile care nu se respecta cateodata ..hai ca m-am intins..pup si sarcina usoara
pup toate fetele

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 11+ )multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

multumesc pt raspuns.

eu o stiu pe dr Coricovac pt ca am fost la ea pt chiuretaj cand am avut sarcina oprita in evolutie, si a fost ff draguta cu mine, calda si prietenoasa, si m-a ajutat sa trec mai usor peste...nu acelasi lucru pot sa-l spun despre asistentele din Giulesti...

si sarcina usoara si tie
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ma poate lamuri careva care este diferenta intre hCG seric si HCG total? Sper ca nu e o intrebare aiurea....am 2 buletine de analize facute la 2 laboratoare diferite si vad ca difera denumirea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna dimineata fete dragi,
Indruta mea draga, ce bucurie!Iti doresc numai bine de aici inainte si ai grija de tine si de puiut. Maicuta Domnului sa va ocroteasca in continuare. Daca poti si ai timp imi scrii si mie pe PM ce tratament de sustinere ai/ai avut dupa ET? Iti multumesc mult.
Maria08, imi pare tara rau. Bucura-te de sarbatori alaturi de cei dragi si de la anul vedem noi ce facem.

Pentru toate fetele, SARBATORI FERICITE, multa sanatate si implinirea dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

E acelasi lucru pentru ca nu sunt decat 2 metode de determinare :din sange si din urina.

Acelasi lucru il pateam cand faceam monitorizarile:la ecografii le ziceau endovaginale, intravaginale si transvaginale.Binenteles ca daca ziceam altfel de cum aveau ei , ma corectau imediat.
Sper sa iti fi iesit o valoare buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

uit mereu! raspunsul e petnru Maria08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

SARBATORI FERICITE dragele mele,sa va aduca Mosul tot ce va doriti voi.Eu va urez multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
CRACIUN FERICIT

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna dragele mele
as vrea sa va urez si eu un CRACIUN FERICIT!!!!alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele
va pup cu drag pe toate

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un Mos Craciun darnic.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Craciun Fericit ! tuturor.. si in anul care vine sa ni se implineasca toate dorintele!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput