Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza asa zic si eu. avem incredere in Dumnezeu ca nu vom ajunge niciodata sa avem nevoie de ceva. sa fin sanatosi si bebeii nostri la fel.

simona hai ca mai ai numai o zi si gata.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

cami ce ma bucur ca sunteti bine, tu cu analizele si mai ales bebelina ai grija cu efortul daca ai colul scurt. asta este, o lasi mai moale cu treburile prin casa. totul pentru bebelina din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Happy...ooof, cred ca n-as suporta o convulsie d-asta la copil...Cred ca as lesina de groaza...cat ma vreau eu de puternica...Ooof
Cami, ma bucur ca totul a fost bine, am vazut ca aveai emotii...Nu stiam ca si tu ai un regim echilibrat, felicitari si tie, e mare lucru!!
Ailed, eu zic ca vor iesi bine analizele, sunt sigura!
Roxy, eu as cam vrea sa recoltez, mai ales dupa ce ne-a povestit si Happy..mi-e teama de momentul cand ne-ar parea rau ca n-am facut-o...Desi nu prea am incredere in sistemul lor de recoltare, pastrare...sotul mai mult nu vrea...ca dc l-as vedea un pic inclinat spre asta...asa ca momentan discut cu el pentru a-l aduce la parerea mea...Nu stiu ce sa zic, ne e greut acum cu banii, creditul, casa, dar eu zic ca ar merita efortul...

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simona la fel si al meu. el nu prea vrea. ca nu are incredere, ca asta este mai mult o afacere pentru ei, cum le pastreaza, cum le recolteaza....chestii din astea. el este cam sceptic si cam asa sunt si eu acum. nu stiu pana la urma, sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cami cat de scurt este colul??Si eu am avut avertizare si inca o am...data trecuta era 3,6 dar doctorul mi-a zis sa nu ma culc pe o ureche..A..si repaus mi-a recomandat si mie...

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona la fel si al meu. el nu prea vrea. ca nu are incredere, ca asta este mai mult o afacere pentru ei, cum le pastreaza, cum le recolteaza....chestii din astea. el este cam sceptic si cam asa sunt si eu acum. nu stiu pana la urma, sa vedem.

exact...vorba ta eu imi pun si toata nadejdea si increderea in Dumnezeu..va fi cum vrea El

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ailed bafta la doctor, sunt sigura ca se vor fedea rezultatele la cat de echilibrat papi

simo ai aparut, hai ca mai ai ff putin pana intrii in concediiu

cami felicitari pentru rezultatele bune, cu treaba ce sa zic..nici eu nu-mi permit sa platesc pe cineva asa ca mai face sotul una alta in weekend, eu fac cat pot ,majoritatea timpului stau in pat sau cu naty pta evita contractiile

roxy eu nu voi recolta, sper sa ne ajute Dumnezeu sa nici nu fie nevoie vreodata si sa-mi tina copii sanatosi

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Olla burtici
Revin si eu dupa 3 zile in care vo
i ati scris 3 capitole!!! Mama ce mai crosetati la tastatura .

Sa ma laud ca am repetat toxo si mi-a iesit negativa iar analiza pentru S.A.F.L mi-a iesit tot negativa . Sper sa iasa si cele de diabet bune, maine.

Sambata am bagat o gramada de treaba, am stat toata ziua in picioare, m-a omorat spatele eram ca o baba, nu am stat macar 5 min cu bebe de vorba . Dar nu-i nimic ca am recuperat si ma bucur ca am reusit sa fac tot ce mi-am propus pt ziua sotului si a iesit bine.
Miki mie maioneza doar din galbenusuri fierte mi s-a taiat de 4 ori!!!!. La final era ea legata dar nu obtinusem consistenta pe care o vroiam. Asa ca am lasat ceteva linguri deoparte pt mine iar la restul am pus un galbenus crud si a iesit cum tb, era de asteptat ca asta avea nevoie. A fost o seara minunata pe care am incheiat-o cu un monopoly cu mult mult ras. Sper ca nu face rau la bebe. La un moment dat am plecat in camera celalta ca nu mai puteam de ras si contractam prea mult burta.

Alina_m imi pare rau pentru toata suferinta prin care ai trecut. Am plans pentru ca m-ai miscat enorm si ma bucur ca D-zeu ti-a dat un bebe luptator si la fel o sa fie si bebe din burtica. Sa stii ca si eu sunt galateanca si stau exact unde stai si tu, langa libraria KM .. Noi de 2 ani stam in Bucuresti cu job-ul dar dupa ce nasc vin in Galati, asa ca sigur ne vom plimba cu bebe impreuna. Si poate ne gasim ca de sarbatori sunt in Galati of course.

Anteguess prioritatea ta nr1 este bbebe. Fugi si fa analizele sa nu te mai gandesti ca nu e bine bebe. Si sa stii ca si eu ma bag sa-l bate pe iubitul tau care nu constientizeaza ce responabilitate este un bebe si ca nu trebuie sa te supere si sa te aprecize mai mult. Imi cer scuzept parerea mea dar m-a suparat ca te-a suparat.

Laley sunt convinsa ca bebe e bine. Dar iti inteleg panica. Eu la 18 sapt nu l-am simtit 2 zile si m-am programat de urgenta la eco si el misca de zor, dar se pare ca avusesem eu niste contractii sii muschiul era intarit. Tu fa cum ti-a zis Andreea, apasa putin cu podul palemi pe buric si ai sa=l simti. Si la mine functioneaza.

Mada ce minunat ai aranjat totul . Lustra e dulce foc. Sa se bucure bebelina din plin de toate minunatiile.

Yasmy vreau sa-ti zic ca am tot bobinat wkd-ul asta si crek am luat un kil, tu ce parere ai?Cantarul e la Bucuresti. Tre' sa revin sa mai manac fructe ca n-am mai papat zilele astea si am mancat haotic. Tu esti slaba cu acte in regula

Pup toate burticile fara exceptie!

Imi aduc aminte ce vroiam sa zic si revin.

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Legat de celule stem. Eu recoltez sigur dar nu m-am hotarat cu cine.
Mandreeacam vazut ca cei de la CodBlood ofera in cazul in care Doamne Fereste o sa ai nevoie si o asgurare de 185.000 de euro, ceea ce mi se pare super.

Uite:

www.cordcenter.ro/un_cec_in_alb.html" target="_blank">Garantie CordBlood

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

dorinut fata harnicuta, felicitari pentru rezultatele foarte bune la analize, cu kg stai linistita ca de acum trebuie si bb sa mai creasca nu?

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput