Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely, stai linistita cu bebe ca e ok! stii ce am patit eu ultima oara cand am fost la doctor? m-a suit tipa pe masa de control si ii asculta bataile inimii. la un mom dat se opreste si zice ca misca prea mult, ca sa facem o mica pauza. eu nu simteam nimic!!!!! :) deci stai linistita, chiar daca tu nu il simti mereu, in burtica e sala de fitness

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

strumphitza il inchiriezdaca vrei??
roxy_s

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am triat si eu ieri hainutele pt bebe insa mai mult de jumatate din ele sunt roz ei dar noroc ca am avut multe primite la naty asa ca tot au mai ramas ceva dupa triere, prin ianuarie le bag la masina si le calc sa fie mai proaspat sapalate

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac patuturile de la bebedesign sunt mult mai frumoase si accesibile. cred ca de acolo o sa luam si noi pana la urma. din ala transformabil. noi nu ne-am hotarat daca recoltam celule, nu cred ca recoltam.

mai sunt fete care nu recolteaza celule?

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

nici sotul meu la inceput nu prea se pricepea, la el notiunea de strans prin casa insemna sa indese totul in vreun dulap si sa inchida usa acum,mai ales de cand sunt insarcinata, imi e un drag de el de mor, ma ajuta mereu, ma intreaba cum sa faca, nu stiu ce m as face fara el...doamne ce mult il iubesc acum vine acasa ca a auzit ca am gatit si ii e foame

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Vai di mini shi di mini , am scris cu multe greseli , acum am recitit mesajele mele sper ca ati inteles ce am vrut eu sa spun

Happiness, gata tortul? Sa nu uiti sa trimiti o feliuta via London , ca eu nu le am cu prajiturelele si tare as manca o feliuta de tort facut in casa si din manutzele tale

Roxy, nu pentru tot cartierul ca e cam mare, dar macar pentru strada mea asa Da!! Am si eu cafeluita acum si beau dar pe mama nu o am aici Offf tare mi-e dor de ea... iaca mi s-a pus si nodu` in gat

Scrish, imi place luca andrei, dar si albert suna romaneste putintel asa, nu ? sau nu se potriveste cu numele de familie?

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor multummesc ca mi-ati tinut pumnii

am 2 vesti bune si una mai nasoala

1. am luat doar 1 kg in 9 saptamani de cand mananc mai regim gen ailed ... dar cu ceva dulciuri strecurate
2. bebelina este f bine la toate masurtatorile

dar
am colul scurtat si tre sa stau in pat
si sunt cam speriata ca imi trebe femeie in casa si nu dispun momentan nici de o persoana nici de banii necesari

antguess te rog sa ai mare grija in problema cu prietenul ... am mai avut un caz la cealalalta odisee un caz cu o tipa care s-a certat si prin luna a 8-a era carutata pe trenuri ca se muta de la galati la cluj .... si apoi a chinuit pe bebe etc. .... nu e de gluma ... vb serios si sa va ajute Dumnezeu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete. Scuze de absenta, va pupca ati intrebat de mine
In weekend nu am intrat ca am tot fost plecati si acasa am stat cu baietii, ca mi se pare ca petrecem putin timp impreuna, iar cand va veni bb stiu cit de greu le va fi si lor...Mati e din nou racit...abia astept sa stau acasa sa ma ocup de el. mai am o zi yeeeeeyeeee!!!!!Merci fetelor pt galerie!

Ally, superba burticutza! Da, chiar iti sade bine starea de gravidutza, esti frumoasa si implinita si ti-au crescut si sanii super mie nu prea, deci vorbesc cu oarecare invidie
Lavi, am mincat in weekendul asta de am batut toate recordurile...Deci nu-ti mai face griji pentru 600 gr, eu cred ca am pus 2 kgNu stiu ce ma fc si und evreau sa ajung...Poate dupa ce raman acasa va fi mai bine si voi manca mai echilibrat
Alina_M ce suferinta ai avut si tu. Sa dea DUmnezeu totuls a fie bine pana la capat de data aceasta!
AIledfelicitari pt cum reusesti sa te abtii!
Strumpfi tare acolo la voi la Polul Nord, noroc cu mancarica buna, acolo aveti nevoie tata de calorii, altfel nu rezistati...
Miki, eu sincer nu cred ca febra asa mare poate fi de la dintisori/masele. Eu tind sa cred ca e un virus ceva.Sanatate lui Vladi
Happy, intru si eu sa vad paturica, ma bucur ca A e mai bine!
Anaxena, sper ca ai reusit ceva cu . Eu sunt in aceesi situatie nasoala...
Andreea, si pe mine ma dor f repede calcaiele sa stii, picioarele in general si simt asa o oboseala crunta in ele...
Sdcrish, mie-mi place la nebunie DImitri, e un nume superb!Lavi...vad ca si tu vrei Dimitri,pana sa ma stabilesc la Arsenie ma gindeam si la Dimitri, dar sotul nu si nu...
Antguessooof, ce tot are iubitul tau, ce nu-i convine?? Nu se poate sa te tina in stresul asta...mi s epare incorect...cel putin...
Catank, lasa ca trebuie sa mai iesi un pic de pe linie, esti prea perfecta cu programul...M-as simti prea rau daca voi cele cu vointa mare nu ati mai cadea cand si cand Halal consolare pe capul meu
Lalely, tu esti acasa deja??? ai grija cu curatenia...desi abia astept si eu sa stau acasa ...sa intru in dulapuri
Madutza, La multi ani pt miine lui Cristi, baiat mare, bravo, e un progres important!
Cristina, si eu ma bucur ca scrii mai des pe la noi

Pupicpt Roxy, Alina, Dj Laura, Pisuc (frumoasa burtica si hainute la fel!!!!)
Va pup pe toate...nu stiu, nu mai reusesc sa-mi fac timp, sper s amai intru si de acasa..Bine, mai am o ora de sv, mai scriu...

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy eu nu recoltez celule , ca aici nu stiu sa se recolteze, aici oricum sunt centre de cercetare si daca doamne fereste e ceva, au astia spitale si doctori si posibilitati, dar mai bine nu ajungem pana la ei si sa nu avem nevoie de nici o injectie nu de celule.

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo, multumesc de sustinere..., de abia asterpt sa vina miercuri sa ma duc la spital ( nu pot sa cred ca zic asta )dar vreau sa vad daca chinurile mele au avut vreun efect...

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput