Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
fetelor eu mi-am calculat prenatalul si din 10 decembrie mi-l iau. iau 76 de zile prenatal si am lasat 50 dupa nastere. si in cazul in care, sa zicem nasc cu o saptamana mai devreme, ce se intampla? se socoteste altfel?
si inca ceva, daca stie careva, daca acum am risc maternal, poate sa-mi dea in continuare risc maternal din 1-10 decembrie si din 10 sa intru in prenatal?
maine merg la doctorita de familie si ma lamureste ea. oare trebuie ceva acte in plus? ca eu cred ca nu.
S-a intamplat minunea mult asteptata27+
copiloi spune:
Am facut si eu azi o ecografie, chiar daca nu era in plan. Am fost sa-mi dea adeverinta cum ca pot calatori cu avionul si m-a intrebat daca vreau si ecografie....cum sa nu?
E mai mare cu 8 zile, are (deja) 1000 grame. Nu-i cam mult?
De col nu mi-a spus nimic. Asta se masoara tot la ecografie sau pe masa??
Daca totul decurge bine, mai merg la eco peste 2 saptamani.
Daca mi-ati raspunde la intrebari, v-as fi recunoscatoare. Am drumurile astea de facut in urmatoarele zile si mi-s stresata
Alina
25 +
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n dorinut fata harnicuta, felicitari pentru rezultatele foarte bune la analize, cu kg stai linistita ca de acum trebuie si bb sa mai creasca nu? mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
alina.n . Trebuie sa creasca asa este. Ufff abia astept sambata sa ma duc la Albu sa-mi zica de fluxuri ca sunt bune. M-am hotarat sa fiu optimista si ma gandesc doar ca va fi bine si atat.
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
miki1979 spune:
happi, multumesc de detaliile privind convulsiile si da, intradevar, n-au fost convulsii..eu l-am pus azinoapte pe sot sa citeasca pe net si sa-mi dea detalii dar cred ca era prea speriat si nu mi-a redat ce era mai important, restul de simptome pe care vlad nu le avea..el retinuse doar partea cu inconstienta de care nu eram siguri.
simo, eu tind sa cred ca sunt maselutele pt ca si la primele masele si canini a facut peste 39 si era deranjat la butica. acum are cam aceleasi simptome in mare.
mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor eu mi-am calculat prenatalul si din 10 decembrie mi-l iau. iau 76 de zile prenatal si am lasat 50 dupa nastere. si in cazul in care, sa zicem nasc cu o saptamana mai devreme, ce se intampla? se socoteste altfel? si inca ceva, daca stie careva, daca acum am risc maternal, poate sa-mi dea in continuare risc maternal din 1-10 decembrie si din 10 sa intru in prenatal? maine merg la doctorita de familie si ma lamureste ea. oare trebuie ceva acte in plus? ca eu cred ca nu. S-a intamplat minunea mult asteptata27+ |
pai daca nasti mai devreme, din momentul nasterii esti in postnatal.
cami_antonia spune:
fetelor
eu am colul scurtat bine
e de doar 2,8
deci lalely tu stai bine tare fata de mine
da mai este tare greu sa iti iei pe cineva
ne va veni cineva
da nu poate decat o zi sau o zi jumate
ceea ce nu ma ajuta prea mult
ca la mine e problema
ca tre sa alergi dupa antonia
care nu are stare
si se misca continuu
in toata curtea pe afara
si in afara ei
si in toata casa
deci tre sa fii nene voinic
offfffffffffff
pe langa femeia care vine deja si ne face ceva curatenie si mancare
a facut cineva serclaj la sarcina anterioara sa imi zica si mie cum este?
miki cum mai sunteti?
ai fost curajoasa daca ai stat cu el asa toata noaptea
eu eram sigur la urgente
nu ma risc
cu cei mici e cam dificil
pe mine m-a certat un medic odata ca am dus-o pe antonia a doua zi
si nu atunci cand i-a fost rau
sa vada clar ce are si era mai safe
vreau si eu la plimbarica prin galati cu dorinut@ si cu alina.m
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+
dorinut@ spune:
Eu zic ca e foarte bine, deci dupa eco aveai 27 de sapt. E foarte bine grasunelul. Iti doresc sa ai un zbor linistit si sa decurga totul bine. Dureaza mai mult de 2-3 ore?
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
miki1979 spune:
citat din mesajul lui copiloi Am facut si eu azi o ecografie, chiar daca nu era in plan. Am fost sa-mi dea adeverinta cum ca pot calatori cu avionul si m-a intrebat daca vreau si ecografie....cum sa nu? E mai mare cu 8 zile, are (deja) 1000 grame. Nu-i cam mult? De col nu mi-a spus nimic. Asta se masoara tot la ecografie sau pe masa?? Daca totul decurge bine, mai merg la eco peste 2 saptamani. Daca mi-ati raspunde la intrebari, v-as fi recunoscatoare. Am drumurile astea de facut in urmatoarele zile si mi-s stresata Alina 25 + |
felicitari pt bb grasunel..si a mea are tot un kg si azi am 26 s implinite. e f bine..colul putea sa ti-l masoare si ecografic, probabil s-a uitat dar daca e in regula nu ti-o fi precizat.
simonacip spune:
Miki, sa dea Dumnezeu sa se faca bine repede orice ar fi!Tare greu cu puiul bolnavior!
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
alina.n
dorinut ma bucur ca esti vesela si ca totul este bine. bine ca te-ai linistit
S-a intamplat minunea mult asteptata27+