Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

happiness, ma bucur ca A este bine acum, bine ca nu ai luat si tu ce a fost..
banuiam ca nu sunt convulsii ci doar frisoane, ca n-am avut impresia sa nu ma recunoasca vreun moment..chiar si cand tremura rau de tot vroia la mine in brate si ma tinea strans. dar m-am speriat ca avea ca niste spasme la burtica, parca nu erau doar frisoane..tremura si pe urma se strangea de burtica si de corp si avea un fel de spasme, asa din tot corpul..
dar vad ca e binisor azi..sper sa scapam doar cu atat..oare o fi posibil doar de la maselute sa faca asa ceva ? daca nu apare nimic in 1-2 zile, cica asta ar fi..vom vedea

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Acum am cafeaua langa mine deci pot sa mai scriu un roman, da ?

Sa incepem cu inceputul

Antguess, eu l-as lua putintel de urechi pe bebantu` asta a tau Sper ca pana diseara sa va impacati si sa revii cu vesti bune Fugi la analize, nu le amana din cauza lui

lalely si eu nu am simtit bubulina vreo sapt asa intens cum eram obisnuita pana acum, dar vad ca de ieri iar si-a revenit si fotbalista o face mama

alina.n, azi nu gatesc nimic, pe seara o sa ii fac lui nick niste carnita de la cuptor cu mirodeniis i un piure de cartpofi si gata, nu am chef sa gatesc nimic

Happiness ma bucur ca Andrei e mai bine si merge iar la gradinita Foarte furmoasa paturica, eu am stricat tot ce am muncit ca nu mi-a placut ce a iesit si o fac din nou, sper de data asta sa iasa mai bine si mai frumoasa ca prima data nu apreciasem foarte bine modelele si dimensiunile si de aia am stricat ca mi s-a pus pata asa deodata si am stricat-o, Nick era gura casca la mine ca de ce stric dupa atata munca si i-am spus ca eu mi-s perfectionista cateodata si stric si refac pana imi iese asa cum vreau eu

Yasmi, intalneala placuta si nenea si sa te hotarasti la ce e mai bine pentru tine si bebe. Imi place Lucas dar si Dimitri e frumos Daca ii pui numele astea sa vezi ce tati mandru di ficior o sa fie barbatelu` tau

Madutza,ce mi-a placut de Cristi si cum e harnic el si il ajuta pe tati sa ii papi nu alta cat de scumpi sunt Mi-sa placut tare mult aplica pentru camera buburuzei, eu nu stiu cum o sa fac cu camera lui bebe ca am mobila de dormitor si e nou nouta si nu stiu daca sa o arunc si sa cumpar mobila de bebe , oricum patut tot iau dar restul ?? Am pat mare dublu, sifonier super fain cat tot peretele si un birou , hai ca biroul l-as arunca dar patul mare dublu si sifonierul ce sa fac cu ele? In sifonier am sertare numa bune pentru pus hainutele lui bebe si e mare si mi-ar incapea tone de hainute, numa` sa ma apuc odata de cumparat. I-am spus lui Nick ca voi cumparati pentru bebe de pe acum tot si eu desi imi plac si stie si el ca ma duc sa ma uit de una alta prin magazine mai in fiecare saptamana ca ii spun ca am fost si am admirat iar lucrusoare de bebe , tot e ceva ce ma retine sa ma duc sa cheltui banutii.. ca bani avem sransi, de cand am aflat ca-s gravi in fiecare luna la salariu am pus deoparte cate 200 lire si acum avem 100o lire , haine si hainute sa ii tot cumpar de banii astia , dar eu nu si nu ... Nick a spus ca sa ma duc sa cumpar daca vreau , dar daca eu simt ca inca nu, atunci el crede ca e mai bine sa ma iau dupa ceea ce simt eu Ati inteles ceva ?
Bafta la eco azi si abia astept sa ne spui ce face bebelina si cum i-a placut lui Cristi

Miki, imi pare rau ca nu ai putut dormi din cauza puiului bolnavior, sper ca azi o sa fie mai bine si isi revine si mai tarziu poti sa faci si tu amiaza cu el

Siomona, hai ca esti ep ultima suta de metri, esti busy ? Eu fac galerie deja , hai Simona

Iony, hmm... cum ai reusit sa cazi mami? si eu am frica asta ca si eu am 2 etaje la casa si cand le urc sau cobor mi-e sa nu mi-o iau in barba ca le cam alerg cateodata Te pup si sa te faci bine curand, sa treaca raceala

Andreea, felicitari pentru lucrusoarele achizitionate si sa le poarte printul cu placere si sa ii fie bine De durerea de calcaie nu stiu ce sa iti spun , dar si eu am durerea aia "de ovare" si ma mai doare is pe mine pe parti cand ma intorc

Deea, hai ai fost sa scumperi caruciroul ? sau astepti pastele? sper ca nu al cailor Azi cred ca esti prin oras la cumparat de cadorui pentru sfantul Andrei, ca eram sa spun Sfantu` Asteapta

Viss, sa treci sa ne spui cuma fost azi la prezentare !0 pentru buburuze!!!!

Cristina_sb, las ca o venbi frigu si la voi acolo la munte si atunci sa te aud cum te plangi Glumesc, iubesc de mor Sibiul si zona Sibiului si imi place si iarna dar aici iarna e diferita de iarna din ro Cum au fost pastele cu branzica?

Ailed, daca ai fost la McDonalds, treci la colt!! Daca iti trimit un filmulet de la Jamie Oliver in care a aratat in practic cum se fac aceste porcarii numite mac nuggets te umpli de scarba si nu-ti mai trebe o mie de ani asa ceva Eu una cand numai trec pe langa mac acum mi se ridica parul pe mine si mi se umple gura de greata

Djlaura, un barbat asa ca a tau nu ai si pentru mine care sa nu astepte mancare facuta in fiecare seara ? Glumesc, el saracu a meu nu asteapta nimic, eu ii fac ca vreau si imi place sa gatesc si plus ca merita, il alint acum pana vine bubulina ca dupa o manca numa procarii daca nu o sa mai am timp sa ii gatesc in fiecare zi

Ally, bafta azi la eco si sa vii sa ne spui ce face bebe Edy ca Sophie a mea il asteapta la o cioco calda

Scrish, Thomas nu iti place ? Mai vrei sa iti mai dau idei ? sau nu ? Eu daca as fi avut baiat mi-ar fi placut sa il cheme Lucas Andrew sau Thomas Albert sau combinatii intre astea 2 nume, pardon 4 Uitasi matematica pentru o clipita, si mai spui ca am terminat si profil cu multa mate

Alina06, tu nu spui nimic azi sau deja ai spus cat am scris eu romanul asta ?

Gata fetili, inchei aici romanu meu , predau legatura la alte fete care nu au mai scris de mult , acusi ma apuc de strigat catalogu

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy,simovoi pe unde sunteti?

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey,hey...am terminat si eu cu curatenia..in sfarsit!!!
Incerc nici sa nu ma omor prea tare caci medicul miu-a zis sa am grija cu colul..ca este cam scurt si sa nu fac nimic..dar daca il las pe sot...nu face nimic ca lumea..este cu aspiratorul intr-o mana ci ochii la TV...

Dupa-amiaza vreau sa si gatesc..deocamdata fac o pauza..

Sper sa-mi dea bebe un semn sa ma mai linistesc un pic..

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ally, bafta la eco azi!
Strumph !

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?
eu am fost pe afara pe la plimbare si mici cumparaturi, a venit si mami meu si am facut mancare, am mai stat la o cafeluta mica.....

madutza chiar ca este frumos patutul lui cristi. ce dragalas este, cred ca a fost super incantat de el si ma bucur ca a dormit fara probleme in el. asteptam vestile bune de la eco

mandreeac uite site-ul cu patuturi: strollers.ro, mititel.ro si bebedesign dar asta vad ca il stii deja. si eu am vazut pe bebedesign patuturi super frumoase si poate luam de acolo. inca nu ne-am hotarat.
si eu am cateodata durere de picioare noaptea, pur si simplu ma dor picioarele mai mult in partea de jos.

happiness ce paturica frumoasa si ce repede ai terminat-o ma bucur ca andrei este mult mai bine si l-ai dus si la gradi. dar pana la urma ce a avut?

cristina foarte bine faci ca intri mai des si vorbesti cu noi

lalely noi o sa luam patut din lemn. am auzit si eu mai multe pareri de la altii si oricum mi se pare mult mai trainic si stabil decat celalalt.

bb_yasmi nu te mai tot plange atata de kg ca si asa esti ca scandura aproape daca n-ai manca deloc intelegeam dar asa balotezi toata ziua si apoi te plangi ca ai mancat mult...pai cine te pune sa mananci??

strumphitza iar ai gatit cat pentru tot cartierul??

allyte asteptam cu vetile bune de la eco si cu pozici

miki imi pare rau ca vlad s-a simtit rau si a facut febra. dar cum nu i-a pus nici un diagnostic.ce poate fi asta? sper sa fie totul bine[

alina.n uite ca am aparut]

iony ai grija cu scarile. cum ai reusit sa cazi? bine ca esti bine si tu si bebelina

anaxena/red] ai fost tare harnicuta. spor la servici

antguess presupun ca n-a vorbit serios barbatu' tau nu? o sa va impacati, ai sa vezi. nu cred ca este chiar asa de nehotarat.

djlaura,scrish,simona,viss, [red]ailed

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumph idei sunt binevenite :) da sa fie nume romanesti sau care sa nu sune a strain in ro...daca eram si eu in uk l-ar fi chemat ethan asa mult imi place numele asta...de cand eram mica si m am uitat la misiune imposibila :))) dar cum stam in ro...prefer ceva mai local asa :) deci please, feel free to give me more ideas intre alexandru andrei si luca andrei care ti se pare mai dragut?

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

happiness, ma bucur ca A este bine acum, bine ca nu ai luat si tu ce a fost..
banuiam ca nu sunt convulsii ci doar frisoane, ca n-am avut impresia sa nu ma recunoasca vreun moment..chiar si cand tremura rau de tot vroia la mine in brate si ma tinea strans. dar m-am speriat ca avea ca niste spasme la burtica, parca nu erau doar frisoane..tremura si pe urma se strangea de burtica si de corp si avea un fel de spasme, asa din tot corpul..
dar vad ca e binisor azi..sper sa scapam doar cu atat..oare o fi posibil doar de la maselute sa faca asa ceva ? daca nu apare nimic in 1-2 zile, cica asta ar fi..vom vedea

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

A a facut de la molarii astia pacatosi, convulsie febrila si avea doar 39 febra. Asa ca eu zic ca mai mult ca sigur ei sunt cauza febrei.
Convulsia febrila se manifesta asa: copilul tremura din tot corpul, puternic in nici un caz tremurat, ochii sunt deschisi si dati pe spate cu privirea intr-o parte si inconstient, fie ca ea incepe cand el e treaz fie cand doarme, din guritza-i curge saliva si scoate in permanenta un geamat ca de durere iar corpul este incordat si rigid
Daca, copilul are antecedente cu probleme neurologice, convulsia dureaza mai mult de genul 5-10 minute, dar poate dura si pana in 5 min.
Cand se termina, copilul este epuizat si de regula adoarme.

Eu sunt sigura ca puiul mic nu a facut convulsie, de-aia cand creste febra, incearca sa o scazi sau sa o tii sub control, ca sa eviti convulsiile febrile ca sunt crunte!

si multa sanatate!

Cam asta-i convulsia febrila.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph eu am intrat la mc din lipsa de altceva.. ca eram in partea industriala a orasului unde nu sunt restaurante si oamenii astia duminica inchid tot....se respecta, ce vrei la metro tb sa ajungem ca sufla vantul in frigider si fusesem intr-o vizita in care au pus pe masa bomboane de ciocolata si fursecurisi n-am pus gura decat pe apa...si deja imi depasisem ora de masa...mi se facea rau.... si sincer eu ma gandeam ca mai au aripioare, dar se terminase promotia... iar aici oferta e f limitata, ce era sa iau burger( mie mi se pare mai scarbos). am curatat si eu coaja aia pana la carne si am mancat salata fara sos ( ma simteam de parca eram calut)si atat fara paine, suc, sos...
m-am bucurat ca era deschis ca pana acasa faceam o criza de hipoglicemie....
acum stiu, cand ma duc in vizite din astea imi iau un sandwich in masina cu chestii helthy si il pap cand plec...., ma ierti....

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely ce comica ai fost cu sotul, ca nu face nimic ca lumea. asa era al meu la inceput cand ne-am mutat, nu stia mare branza sa faca, totul fas, fas si gata treaba. dar am tot stat cu el, i-am zis vezi acolo asa, dincolo asa....si sa vezi acum ce curatenie luna face

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput