Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!

Vin sa urez si eu LA MULTI ANI!!! tuturor ce isi serbeaza astazi ziua de sf Andrei.... mandreeac

simonacipMi-ai luminat ziua cu baietii tai....

Un gind bun tuturor, ...

p.s. nu reusesc sa criu pt fiecare, sunt co ochii lipiti de somn, ...in bucuresti si ocupata pina peste cap.....
Imi cer scuze fetelor, ...dar de citit va citesc si ma bucur cind citesc numai vesti bune de la eco si nu numai....pupici

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ma bag sa fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici..

La multi ani tuturor mamicilor Andreea si pruncilor lor cu numele Sf Andrei.Sa va dea Dumnezeu sanatate si impilinirea tuturor dorintelor!

Simonacip..eu sunt acasa,am trei zile de concediu,de joi sunt din nou pe baricade....Merg in inchiderea asta de luna si apoi imi iau concediu medical ...pana in ianuarie.In ianuarie ar tb sa merg cam pana pe 20..deci eu mai am..Sa vedem cum ne prezentam pana atunci..Tu ai grija de tine in concediu..,

Madutza sa-ti traiasca printul.este gata tortul..ca astazi nu tin cura

Eu o sa ies un pic in oras,megem pana la biserica si mai rezolvam si cate o problema...

Vorbim mai tarziu!

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

La Multi Ani si de la noi!!!

simo, nu stiu daca fac clatite, ma gandeam.....am niste turta dulce si depinde cat mananc din ea azi...

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara burtici!!!
Ne-am intors si noi de la eco...putin nervoasa..ca doctorul asta nu m-a lamurit mai deloc, ca sa nu spun ca data trecuta la eco am fost la Iosup si mi-a dat la final un teanc de foi cu tot despre bebe...ce si cum....asta mi-a facut tot 4D, mi-a laut 4 mil si mi-a dat o foita si multi nervi. Deci, bebe dansa de mama focului ca abia l-a putut masura......a zsi ca avem 520 de grame la 22 sapt si 4 zile....ca este in regula cu tot dar, ca trebuie sa ma intorc miercuri pt ai vedea din nou stomacelul ca acum nu s-a vazut bine...deci....ma enervez iarasi. Acum pun poza pe Picasa...
AFI 15,6cm...este ok???

Vroiam sa va intreb ce greutate aveau bebeii vostrii cam pe la 22 sapt??...Stiu ca difera...dar sa stiu orientativ...sa stiu ca suntem in grafic!!!
Madutza, parca tu ai fost la 22 sapt....imi rasp te rog si mie?

Ma bag sa pun poza

Felicitari si fetelor care au fost astazi la eco si au venit cu super vesti!!

Ally , Eduard 22 sapt bebe
ally eu am fost exact la 22 sapt si 5 zile greutatea era de 533 gr iar in dreptu greutatii scrie ca corespunde pt 22s si 4 zile. eu zic ca e ok. nu e mare diferenta. eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji pt asta. te poop si ma bucur pt vestile bune
va pe toate

24 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput