Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza !!!
si LA MULTI ANI PT ANDREEA, ANDREI DE HAPPY SI ANDREI DE MADUTZA!!!!
LA MULTI ANI SI LUI FIIMEA !!!! SI TUTUROR CE POARTA ACEST NUME

eu iar am dormit pros
am mancat ieri putina salata de varza murat si azi-noapte mi-a fost rau.am simtit cat ma umflasem..parca ma dureau toate articulatiile..uff..tare rau mi-a fost
acum sunt sfarsitasi ziceam ca in jur de 9.30 sa plecam sa vad ce le cumparam la copii cadou....fiimea si nepotul...

Yasmi eu nici la tine nu vad burtica ca la noi cu fetitze...e mai rotunjioara dar e tot tuguiata...si la Andreea toot asa in fata...lasa ca stiu eu cum sa va deosebesc

mie imi e frica de sarcina josa ca nu stiu nici cat mai am colul si tot fac treaba prin casa...sambata am urcat un etj aspiratorul si e asa greu...car rufele pe terasa....uneori si uit si imi amintesc ca nu am voie sa mai ridic greu cand ma jungie burta

Viss , nu iti mai face probleme cu frigul ca e o caldura in spital si poti sa iti pui sosete papucei de casa blanosi si halatul
de pijama ai vazut ca e pe lista dar nu o porti purta din prima zi..cel putin asa stiu eu....

pai biberoanele ti-am zis ca-s tare bune..eu cel putin sunt incantata de ele si fina nu a spart decat 2 in 9 luni din vina ei..unul nu l-a pus bine in carut si i-a cazut pe strada, iar altul de pe blatul de la chiuveta....dar la cazaturi mai mici din pat pe pachet nu s-a spart..si sunt usoare....
cele mici fara desene pe ele, doar gradatia sunt 8,2lei....cele cu desene 10,5
si cele de 250ml =10.6lei si 12lei
daca stiam iti dadeam link aseara sa vezi unul..acum nu mai stiu pe ce site le gasisem..dar lasa ca iti trimit eu chiar de la firma de unde comanda ea...a zis ca are salvat si imi da si mie

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete
Va servesc ...azi e ultima zi de serviciu si vreau sa fac cinste...mai ales ca de acum incolo nu stiu dc voi mai reusi sa intru asa de la prima ora...
Matei e racit iar si azi il iau la pranz...Viata!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi...Andreea noastra, Andreiutii (Happy si Madutza) si toti sarbatoritii

Lavi, Roxy, Miki, Madutza, Deea, Lalely, Strumpfitza va multumesc din suflet pt complimenteADevarul e ca-i vad si eu tare scumpi si dulci...doar sunt ai mei.

Cristina_sb, te-ai edificat cu pozele?
Lavi, faci clatite?
Miki, cum e puiul?? Sigur, pune mana si mai fa si tu baieti ca tare frumusei ies!
Deea, nu stiu dc ma mai tin balamamlele la al patrulea.Sincer, ii iubesc, ii ador, dar mi-e ca nu le acord mereu suficient timp, mi-e ciuda pt timpul in care-i mai las la cite un film la tv, sau mai ridic vocea la ei...Alung repede ingrijorarile si pe tema celui mic acum care apare si taie din timp pt ceilalti. le alung ca nu vreau sa ma stresez pe tema asta...Dar cu 4???
Madutza, La Multi Ani flacaului...azi sarbatoriti!
Ally, e scumpic foc Eduard!Nu te ingrijora, nu a stat poate cum tb ca sa se vada stomacelul...nu trebuie sa te stresezi, ai un baietel perfect!
Lalely spune-mi esti in concediu?? capie cum sunt nici nu mai stiu.
Strumpfi..insomnie aseara sau doar ora voastra in urma fata de noi... Sigur ca ne incuscrimnu putem refuza asa oferta.Pe lista mea e si Roxy...daca va vrea Sofia ei vreunul dintre baietii mei.

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simonaaaaaaaa sanatate pt mateiutu ... sa se faca bine repedeeeeeee

LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI DE MADA SI HAPPY ... SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI CU NUMELEEEEEEEEE

eu sunt treazaaaaaaaa de pe la 55
si eu am avut arsuri de la o ceapa verde

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Pai atunci eu il vreau pe cel din burtica
ce te tot incuscresti numai din interes...tragul de craciun de la londra (vezi poate nu te primeste norata in vizita)
la brasov la scki
da ca suntem vecine....si am si casa mare e inalta de se vede de cum intri pe strada si a avut sotul grija sa o faca galbena de zici ca am varsat borcanul cu mustar pe ea...ce zici
suntem aproape -cuscrele- le crestem neopii cand la mine cand la tine...pe fiimea tot Sofia o cheama
o sa fii soarca cu 3 sofii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona ne vom obisnui cu tine si de acasa .... stiu ca nu iti va mai arde sa intrii atat de mult ca vei avea destule de facut ... eu nu tin regimul lui ailed intocmai dar mi-am redus f mult cantitatile de papa ...

deea tu ce mai faci? cand mai mergi la eco?

deja m-au luat greturile de seara ... asa ca dupa 19 nu cred ca voi mai pune ceva in gura .... asa am patit si la antonia da din luna a7-a ... e cam nasol da e si bine ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

simonaaaaaaaa sanatate pt mateiutu ... sa se faca bine repedeeeeeee

LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI DE MADA SI HAPPY ... SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI CU NUMELEEEEEEEEE

eu sunt treazaaaaaaaa de pe la 55
si eu am avut arsuri de la o ceapa verde

Merci iubita mea..Si eu am mincat ieri ceapa verde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Neatza

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Pai atunci eu il vreau pe cel din burtica
ce te tot incuscresti numai din interes...tragul de craciun de la londra (vezi poate nu te primeste norata in vizita)
la brasov la scki
da ca suntem vecine....si am si casa mare e inalta de se vede de cum intri pe strada si a avut sotul grija sa o faca galbena de zici ca am varsat borcanul cu mustar pe ea...ce zici
suntem aproape -cuscrele- le crestem neopii cand la mine cand la tine...pe fiimea tot Sofia o cheama
o sa fii soarca cu 3 sofii

Wow deea, chiar asa...3 Sofii, manca mami pe ele...sa mai zica cineva ca n-am fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

La multi ani, tuturor Andreilor si Andreelor, mamici si bebici!!!!

multumesc de urari fetelor, sunteti niste dulci. E o placere sa ai langa tine niste fete asa inimoase ca voi

ally, Buburuza la 22 de sapt avea 490 gr, felicitari pentru grasunelul tau

cristina sb, scuza-ma ca ma disparut in ceata aseara. trimit acusi parola sa pui si tu poze.

viss, si eui sunt friguroasa, dar in general in maternitati e ff cald, chiar exagerat (asa cum zicea si yasmi). la Cristi am avut camasa cu maneca lunga, acum mi-am luat cu maneca scurta . acusi daca tu vrei musai sa-ti iei pijama, poti incerca si asa, dar zic sa iei la tine si o camasa

deea, si la mine tot jos simt cele mai multe miscari ale bebelinei, dar nu m-am ingrijorat niciodata. Dr a spus ca e totul ok,

Aseara am facut tort, va invit la o feliuta-doua-trei , dar inca nu l-am ornat. Acusi ma bag repede sa fac un platou aperitiv ..ceva. La 10:30 plecam la biserica, apoi cand ne intoarcem vin mamaie si tataie pe la noi Deci nu ma dati azi disparuta, da?

pupiiiiiiiici!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

La multi ani!
Andreelor din odisee! si puiutilor pe care-i cheama Andreei sau Andreea sau Andra! si fluturasilor ce vor purta acest nume!
Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa fac si eu tort la anul de sf. Andrei pt fluturasul meu!

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput