Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

legat de scurtarea CIC...
eu am inteles ca sunt deocamdata propuneri portocalii, inca nimic concret.
dar ma astept la orice. asa cum marirea indemnizatiei la 85% s-a hotarat intr-o saptamana, se poate si asta.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

pai exact asa ma gandesc si eu; oricum isi asuma raspunderea pentru toate legile date deci nu mai au nevoie de alte aprobari/votari, asa ca nu o sa fie complicat sa se aplice si asta in maxim 2 saptamani.
sigur ca mai pastrez o raza de speranta... sa se aplice macar de la 1 februarie.... dar e doar o raza... asa ca sa nu fiu complet pesimista si cu dracii in gura in postul craciunului.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Fetelor am bluze si rochii de vanzare. Sunt de la o fabrica care face haine pentru H&M, C&A, Zara. Toate astea se vand in UK iar preturile de la magazinele aste ale stiti si voi. Hainele pe care le am eu sunt refuzate de firmele de mai sus pentru ca au mici defecte (nasturi lipsa de exemplu). Dar sunt si fara defect nimerite in loturile de refuzate

Va las linkul mai jos si daca doriti ceva sa imi spuneti. Eventual, pot sa le iau la MOeciu sa vi le aduc daca vreti. Deja am dat din ele pe la mama pe la serviciu si pe la prieteni.

http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Haine?authkey=Gv1sRgCLneo7LS-_yXRQ#

Pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Va las rapid pagina floricelelor mele: http://magiaflorilor.blogspot.com/

Momentan are o mica problema ca nu merg niste linkuri, asa ca va rog SA DATI CLICK PE CUVINTE NU PE POZA. Daca se gaseste vreun programator cu inima mare (ANCA, esti pe receptie?) sa ma ajute si pe mine cu neste htlm-uri pe acolo, dati un pm si ne vorbim diseara.

Va pupam!

Mami de minune mica

pisikule, nu lasa pagina asa, ca e pacat... pozele-alea care tre' sa fie vitrina ta sint strivite, e ceva de la talia pe care ai dat-o lor, le-ai "stricat" delta la lungime pe latime (nu-s cum sa zic mai explicit ) ...
Pt link-uri, ca sa se deschida pozele cind dai click, tre sa copiezi aceeasi "adresa" (aia cu http://..." )care se gaseste la cuvinte si sa o pui si la poze.
Baga un PM daca nu ma intelegi

Mergi la inceput

ilinka, ai spurcat copila la dulciuri si cioco... taman in post

Mergi la inceput

ops, buna ziua caciula, ca stapinu n-are gura (asta mi-o auto adresez).

Deci: ziua buna, fetelor!

Raportam o pogonice tot "stricata", cu somn prost si febra din cauza de eruptie dentara, ies vreo 3 dinti, saracuta... ieri a stat acasa cu tati, au fost si la medic, si cu ocazia asta avem si noile masuri ale gimnastei: 11kg800 si 83cm, la 20 de luni.

Io am masina bolnava de frig, adik nu vrea sa mai bage vitezele ... asa ca e la reparat.

In rest, tot frig e pe-aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Of-ofo-of! Mi-a racit piticul la munte, desi a fost totul ok... nu-sh ce-a apucat-o... de fapt nici macar nu stiu unde salashuieshte raceala asta... dar da o febraaaaaaaaaa!!!

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, abia astept sa o cunosc si pe mami doctor bun bun ; sa nu uiti sa le zici si de cadoul pt pici, am vorbit azi si de Mos sa vedem ce rezolva nenea vorba Adei !!
Adelei pe care Ada o tot pomeneste

Spus! Dar le mai zic cand or trece pe la mine, ca-s cam ametiti! (in "sensul bun", ca mi-s dragi )

Citat:
citat din mesajul lui novus
Noi inainte de culcare stam de povesti amandoua in mijlocul patului (nostru desigur, unde si doarme mai nou si nu mai pot de dragul ei cum ma cuprinde ea cu manutele ei si vorbeste prin somn ), e totala cum imi spune diverse chestii fara nici o legatura intre ele, in seara asta imi explica de ex ca bebe nu mai mananca tziti ci bon adica biberon , asta ca urmare avizitei noastre de aseara la amicii nostri unde bebe era cu biberonul in gura si mama imi povestea ca refuza tziti, a bagat ea la cap
Apoi mi-a povestit ca vin multi pii a munte , ca are o tonu de pipi in pempi, asta a propos de faptul ca de fiecare data cand o schimb ii zic asta si apoi faza cea mai tare a fost cand a zis tata bou era sa pic din pat noroc ca m-am prins ce zicea adica tata e la birou, abia astept sa o auda Pisi maine cred ca lesina in prima faza

Ada vorbareata

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ani Andrei si Andreea!!!

Am ajuns si noi acasa si am gasit o surpriza: soacra Incerc sa o suport si sa o inteleg, dar este asa de greu cateoada

David pentru prima data nu a plans cand l-am dus la gradi. Este ca la el acasa acolo. A intrat direct la directoare in birou, i-a luat creionul de pe masa si a pus-o sa-i deseneze masinute. Apoi a luat-o pe una din educatoare de manuta si s-a dus spre grupa lui. A inceput sa planga numai cand a vazut-o pe educatoarea lui si nu inteleg de ce...dar s-a linistit in 10 sec. Aveti vreo idee de ce ar plange David cand o vede pe educatoare?

Floric sa stii ca lui Chiti nu-i mai place hanna, acum este fan de Justin Bieber. Ai putea sa-i iei la nepotica ta un set de bilute de acelea colorate cu care sa-si faca propriile bijuterii. Sunt multe bilute colorate, de toate marimile cu ate si fel si fel de chestii. Mie mi se pare f potrivit pt o fetita de 7 ani. Sigur o sa-i placa si este si ok la pret. Lui Chiti ii place.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

La multi ani! Andrei si Andree!! Sa vedem... sper sa nu uit pe nimeni:
Dei-Dei

Maiutza

Pitonel

Berbecutz

Micsunica

ghiocelul de toamna

La multi ani si celor care isi sarbatoresc onomastica "under-cover".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
(tocmai am aflat ca s-ar putea ca pt 2 luni sa tin locul cuiva la catedra, adica in decembrie si ianuarie. mi-e dor de munci, am nevoie de bani, da' nush daca mai functioneaza procesorul...)

Io am probleme si cu procesorul, dar si cu memoria... interna...

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
sunt mai mult ca sigura ca la 1 ianuarie o sa ne puna nenea Botis sa facem pasi la servici... asa ca n-are rost sa mai aman. m-am impcat cu ideea, atata timp cat nu sta in puterea mea sa schimb ceva.... macar sa primesc totul cu seninatate; si sa ma bucur ca totusi am putut sa stau atata cu mutzu acasica..... si m-am bucurat de fiecare moment, pentru ca e clar ca un alt copil (DACA ma mai indur sa fac) nu-l mai cresc 2 ani.

Eu nu am inteles ca ne-ar implica pe noi in vreun fel... E drept ca nici nu prea am urmarit... Sa inteleg ca ar trebui sa ma interesez de gradi!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana, da' de ce esti asa de pesimista, chiar crezi c-o sa ne intoarca la munca din ianuarie? Mie nici nu mi-a trecut prin cap asta...

pai eu nu cred ca da legea cu 1 ianuarie.... sunt siguraaaaa!!!!!

Pai si eu sunt sigura ca o sa se aplice legea incepand cu 1 ianuarie, dar nu am inteles de nicaieri ca s-ar aplica retroactiv.

Mergi la inceput