Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI ANDREIUTI SI ANDREIUTE!!!!!!!!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci bine ca ma deschis forumul ca sa vad ca e Sf Andrei!

So....LA MULTI ANI SI usutroi mult sa nu vina vampirii!

Vladimir nu s-a trezit nici acum. Ce ma fac? Nu o sa mai doarma la pranz...l-a muscat musca tzetze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am avut cea mai ciudata noapte de pana acum; io nu stiu daca de la anestezic, de la faptul ca a balotat prajituri si-un pic de cioco de casa, de la aparitia brusca a unor muci sau de la alinerea planetelor...dar a fost freaky rau, nici n-am shfortza sa povestesc.
Lamultzani tuturor Andrei si derivatelor!!
Dyana, da' de ce esti asa de pesimista, chiar crezi c-o sa ne intoarca la munca din ianuarie? Mie nici nu mi-a trecut prin cap asta...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am avut cea mai ciudata noapte de pana acum; io nu stiu daca de la anestezic, de la faptul ca a balotat prajituri si-un pic de cioco de casa, de la aparitia brusca a unor muci sau de la alinerea planetelor...dar a fost freaky rau, nici n-am shfortza sa povestesc.
Lamultzani tuturor Andrei si derivatelor!!
Dyana, da' de ce esti asa de pesimista, chiar crezi c-o sa ne intoarca la munca din ianuarie? Mie nici nu mi-a trecut prin cap asta...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

ilimnca pai povesteste ce ati facut azinoapte... ne lasi in ceata? sa inteleg ca v-ati "distrat bine"?????
pai eu nu cred ca da legea cu 1 ianuarie.... sunt siguraaaaa!!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani pt Andrei si Andree!

Mergi la inceput

si pt ca si eu am un andrei, va invit la tort cu mere,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza pe super repede, ca am luat obiceiul Biancai si ptr ca are tati o delegati ed o zi la Pitesti mergem si noi si tragem o fuga si pana la Valcea la tata

LA MULTI ANI ANDREI si ANDREE

Va las rapid pagina floricelelor mele: http://magiaflorilor.blogspot.com/

Momentan are o mica problema ca nu merg niste linkuri, asa ca va rog SA DATI CLICK PE CUVINTE NU PE POZA. Daca se gaseste vreun programator cu inima mare (ANCA, esti pe receptie?) sa ma ajute si pe mine cu neste htlm-uri pe acolo, dati un pm si ne vorbim diseara.

Evenimentul zilei de ieri este ca Ana raspunde la intrebarea Cum te cheama? cu un suav si alintat "Ana"

Va pupam!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisikule, ai niste maine de aur. Sa ai putere si imaginatie si mai ales piata de desfacere. Imi placi din ce in ce mai mult, dar Ana ta imi place mai mult decat tine.

Cat despre legea cu concediul...s-a publicat ceva sigur in m.O sau sunt doar proiecte si rastalmaciri ziaristice ca de la 1.ian.2011 tot ce se afla in concediu pentru cresterea copilului (si copilul a implinmit varsta de 1 an) e obligat sa revina la serviciu? Eu asta nu pricep? Caci daca stau si ma gandesc cele aflate deja in concediu aveti o decizie de la locul de munca pentur suspendarea activitatii in baza unei legi acum existente. Credeti ca legea viitoare se va aplica cu retroactivitate????? Nu prea cred.
Diana, e bine ca te-ai impacat cu idea, cu bona, cu etc...dar mai asteapta un pic sa vezi negru pe alb. Sau, poti cauta bona si incepe activitatea cu ea dar eu zic ca e timp de asteptare...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

legat de scurtarea CIC...
eu am inteles ca sunt deocamdata propuneri portocalii, inca nimic concret.
dar ma astept la orice. asa cum marirea indemnizatiei la 85% s-a hotarat intr-o saptamana, se poate si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani pentru Andrei si Andreea, ghiocei, frati/surori de ghiocei, mamici/tatici de ghiocei!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput