Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny sa nu ii faci sub nici o forma vaccinul!!!!!!!!
eu i-am facut lui Eric prima data in Ungaria la dr,a
doua oara nu l-am mai dus dar a zis doctorita sa ducem
lada frigorifica ca trebuie pastrat la 2-4 grade
2 ore e de la noi pana la Szeged
a venit pana la masina sa vada ca avem lada frigo
decat sa ii faci rau mai bine arunca-l
Bubu hai ca te iau si pe tine,ne inghesuim cumva in masina
eu is grasa dar tu esti slabuta asa ca incapi intre noi
abia astept sa plecam
sper ca nu o sa ploua ca si acum la noi
e o vreme mizerabila!
va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, din pacate nu mai poti folosi vaccinul, se pastreaza la frigider ca sa ramana stabile substantele active, asta inseamna ca daca il faci acum risti sa il faci degeaba, pentru ca substanta activa s-a inactivat sau mai este varianta, in functie de compozitie sa fii precipitat sau descompus subst.
Si mie mi-ar sta inima la o faza din asta.

Toate vaccinurile sa pastreaza la frigider si au conditii de transport si manipulare ff speciale, trebuia sa-ti spuna si farmacista sau asist de farmacie de unde ai cumparat-o ca trebuie transportata rapid si bagat la frigi, sau cu punga frigorifica de la farmacie, oricum trebuia spus asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ninge, ninge tare in Viena, e frig. -1. Uf...

Luny, nici eu nu i l-as face.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Cautam un motiv sa ma "remontez"... si a aparut. Maine avem o mica petrecere de Craciun la serviciu la A. (ce bine ca mi-am amintit!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata prezentarea soc si groaza ce-a iesit din salteaua mea de la pat si din covor, nu poate fi adevarat
Nico, asta era Kirby, tu de care ai?

Luny si Vali, vedeti ca v-am dat si pe voi doua sa va faca prezentare, daca va suna sa stiti ca de mine e recomandarea...inebunesti, frate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu il mai facem, cumpar altul.... probabil la salariul viitor... ce ghinion, ca sa nu spun, prostie din partea mea...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE IOANA!SA TE BUCURI ALATURI DE PUII TAI FOREVER!

Nu mai are nimeni vesti despre Micu si mamica lui?

Luny,ce ghinion,mah!off..si eu stiam ca treb rapid la frigi..eu mergeam cu el in gentutza frigo cu gheata cand il faceam pe timp calduros.

Azi am fost la centrul de joak din Auchan..a fost Tea in extaz..i-a placut la nebunie printre bile,sa se urce prin tobogane si alte cele...dar,bineinteles ca, a fost jale la plecare..i-am explicat,i-am dat timp,i-am promis in final papusa din magazin,cu nik nu se dadea iesita de acolo..pana la urma am scos-o usurel spunandu-i ca mergem sa vedem si sa pipaim bradul...a vazut,a pipait,dar apoi vroia cu tot dinadinsul inapoi...stia unde,ce si cum...si da-i cu tavaleli,urlete,se uita lumea..de-astea..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bubu, ok!
Anca, da, din pacate trebuie tinut in frigider!!!
Mimo, dadusi bre, mana cu Base? Cum, ca e plecat din tara???
Blanka, vreme frumoasa la Viena!
Sovi, felicitari pt mergatoare!!!
Lyvy, cum sunteti? Bebe e ok?
Stela, si Matei a facut la fel cand am plecat de la locul de joaca din Auchan..

Am vazut dimineata ca e vreme urata,am imbarcat copiii si i-am dus la prietena mea in comuna Berceni. Pana am reusit sa dau gheata jos a durat putin, dar din fericire am ajuns cu bine . Acolo a fost distractie pe copii in casa aia mare, cu scari multe , cu mansarda libera... M-am felicitat ca am luat hotararea de a merge. Desi am avut emotii la intoarcere, ca era polei...

Mergi la inceput

Bubule, ai vazut? Te simti asa ciudat dupa o prezentare de-asta... Al meu e Delphin si am vazut inaintea lui unul Rainbow. Grozav si ala, mai puternic, dar si mai scump cu mult... numai ca avea un filtru pe care trebuia sa il schimbi la 6 luni, alti bani... asa ca l-am ales pe asta, nemtesc, era si promotie, ca nu mai cumparase nimeni in Bv... l-a cumparat si o prietena a mea si am primit si un cadou, am si dispozitivul de spalat covoare (desi eu covoare nu mai am in casa demult :D)... are si electrobatator... e tare, ce mai! :D Zi-mi pe PM cat costa, sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce faceti??? Sarbatoriti la greu, vad!!!

Bubu, si ti-l iei???

Mergi la inceput