Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)
Raspunsuri - Pagina 17
gudinde spune:
Bubulina si cat zici ca (virgula) cantareste si cat de mare e? Si cat costa?
Fetelor, sa inteleg ca n-a mai patit-o nimeni cu OP-ul la BRD?
bubu05 spune:
Hai ca am fost plecata la mama, mama ce polei e pe jos 
Mai, normal ca mi l-as lua, dar e 2100 de euro plus dispozitivul de spalare vreo 300 de euro. Imi facuse o oferta cu chestia de spalare gratis si in rate pe 12 luni...dar...i-am zis ca ne gandim si vedem noi...sa ma mai informez...e super tare aspiratorul 
Gudinde, nu stiu ce sa zic de OP... nu stiu ![]()
Moama, am mancat niste gogosi bune la mama, iamiiii 
Gata, ma duc cu astia mici la baie ca n-au dormit azi si maine ne trezim la 7...fug, pupici!
bubu05 spune:
A, Andreea, e micut si usor
, nush cat sa zic...arata ca un bidon de 5 litri de apa, are vreo 3 kile fara perie si fara sac, nu e greu deloc si f.f. usor de manevrat, mi-a placut rau...doamne, ca scotea din perne, draperii, perdea, de pe mobila si piesa de rezistenta covorul din sufragerie, a fost jale ce a scos, asta dupa ce am aspirat eu insistent cu aspiratorul meu, apoi a dat si baiatul ala tot cu al meu de am lesinat amandoi...la urma a dat cu kirby de cateva ori si a scos o tona de praf
Apoi mi l-a spalat, misto rau!
Dupa mine l-as lua! poate nu pe asta, dar unul ca asta! dar...nu stiu daca il conving pe Cata.......
gudinde spune:
Pai Bubule daca nu e nici greu si nici spatiu mult nu ocupa e splendid. Iti doresc putere de convingere. Poate se-ndura Cata.
Nico spune-mi te rog, cum merge germana? De mult vroiam sa te intreb cum ti s-a parut cursul, cum reusesti sa prinzi limba/pronuntia ca adult?
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, IOANA! SA FII FERICITA!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
numeioana spune:
Va multumesc tuturor pt urari! Am fost plecata toata ziulica, dar am intrat special pt ca stiam ca v-ati gandit la mine. Va pup cu drag!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Gudinde, eu am facut curs intensiv o luna abia, in octombrie, cand am si cam chiulit de fapt, ca s-a cam imbolnavit piciul sau plangea tare dupa mine la gradi si trebuia sa ma duc sa-l iau... insa per total a fost ok, atunci am avut cele mai bune achizitii. In noiembrie am mers la un curs relaxat si mai ieftin, organizat de statul austriac... martea asta tocmai am chiulit. Parerea mea de incepator... germana e o limba grea, trebuie invatata temeinic. Insa este foarte importanta expunerea. Multi zic: pai cum, tu acolo toata ziua printre ei de un an si 2 luni si nu vorbesti?? Care domle toata ziua? Ca daca ma duc la un magazin si am nevoie de ceva si nu gasesc ma adresez in engleza... pe strada pot auzi doar franturi de vorbe, asa in treacat... ce mai aud la desene si cand vorbeste Stefan (foarte des se exprima in germana, dar sunt nevoita sa-l rog sa imi traduca... desi multe cuvinte imi par cunoscute... chiar imi atrage atentia bietul copil ca mi-a mai spus ce inseamna asta si asta...). Dar cam atat. Timp de invatat si minte limpede, mai rar... Deci sontac-sontac spre victoria finala... Insa am inceput sa mai scot si eu cate 2 vorbe in germana, dupa care apelez tot la engleza mea sa le spun ca gata, asta a fost tot ce pot :D. Cu pronuntia... nu mi se mai pare germana o limba atat de latrata si urata, ba mi se pare romana cam prea cantata si bleaga :)))). Usor de pronuntat nu e, ma corecteaza fi.miu cand reusesc si eu sa zic ceva... nu ma iarta deloc. Si nu.mi iese domle asa de bine ca lui! La copii este clar mai usor... adultii trebuie sa se straduiasca mai mult si nici atunci...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gecko spune:
valeuuuuu...e ora 8 si voi nu ati baut baremi o cafea?????
poftiti la maica Gecko: cafea
, ceai, capuccino, bombocino
, pentru toate gusturile si marimile...soare vreti???? am si din ala![]()
cami33 spune:
Neata!!!
Eu sunt tare fericita, Alex a avut ieri prima competitie de karate si a primit 2 medalii (locul 1 kata sincron si locul 3 kumite individual)

Ea e in culmea fericirii, ma mir ca n-a dormit cu medaliile la gat
, dar la scoala azi tot le-a luat![]()
geckolina, sunt tare invidioasa
, zilele astea la tine e paradisul pe pamant: soare+concert U2+ concert GNR 
...nu-i dreptate pe lumea asta 
gecko spune:
so...in ordine alfabetica
:
bubu, nicoleta, sper ca va ajung sotiorii repede si in siguranta acasa. Am si uitat incovenientul asta al iernii. Eu mi-o amintesc doar asa...de poveste: oameni de zapada, fugi, dat cu sania...frigul, viscolul, curatat de parbriz etc sunt departe de amintirile mele.
mimo, socrela nu a aterizat inca, doar peste vreo 10 zile o face, si dupa o saptamana noi mergem la concert deci nu prea e timp ca cei doi sa se cunoasca. Buna sfatuitoare
gecko aia
dar eu nu de grija purandelului ma sfarm, caci el daca e nemultumit de ceva odata sa infoaie si se face albastru
. De grija socrelei ma agit ca sarmana nu cred ca rezista nici pana ajungem noi la capatul strazii
.
Dar gata, am vorbit cu ingrijitoarea de la gradi si am batut palma, azi cumpar biletele (la cuca macaiii
ca nu multi bani au ramas in buzunar dupa tocmirea babysitterei) si mai ramane sa caut si eu niste youtuburi cu U2 ca naiba stie ce canta si astia
(olga, nu ma bate dar exista si oameni din astia paraleli ca mine
ce tin mortis sa mearga la concert).
Luny, imi pare tare rau
.