Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

imi vine sa ... maine mergeam sa facem Prevenarul, l-am tinut in casa si acum vad ca scrie pe el 'a se pastra la frigider'!... ce naiba fac, 2,5 mil am dat pe el, mor de inima!... il arunc??lyvy, stii ceva? mai merge facut?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,IOANA!!!

LA MULTI ANI ,ROMANIA!!! cu gust amar...

ma bucur de vestile bune ..doamne ajuta sa fie bine si sa aiba o recuperare fara probleme.. simo si siluan,ma rog pentru voi!

va doresc o zi frumoasa!

sovi pupici anuscaicea mergatoare
blanka plimbare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Romania!

La multi ani, Ioana!

La Viena ninge rau. Adrian e blocat in Cluj... avionul nu a ajuns inca... de la Viena, desi dimineata nu era chiar atat de rau... in fine, asta e, sper sa ajunga pana diseara.

Gecko, sa ne arati poze!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana
Sa fii sanatoasa si fericita!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Romania!La multi ani romani!

La multi ani Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, succes Patrickului la serbare. Si distractie placuta tie .

Nico, Livi, sanatate multa picilor.

Blanka, vacanta frumoasa!!!

Sov, felicitari Anushkai!

Luny, sorry

Zoze, cum mai e Dan?

Noi suntem bine, copiii sanatosi ( micul Bob pare ca si-a facut un soi de program de nani si de papa ), Radu bazaie elicoptere prin casa...d-astea .

Va !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Romania!

La multi ani Ioana!

Geckolina, vreau sa vad si eu un dintisor de Michael

Nico, zapadaaa...Vienaaa... Blanka, nu ma iei si pe mine?

Si randunoiul meu a aterizat la Oslo adineauri, temperatura la sol -17 grade Abia astept sa vina acasa

Eu ii astept pe unii sa-mi faca o prezentare a unui aspirator, cam din ala de care are Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nico, la noi nu ninge inca, dar am gasit masina cu un strat destul de gros de gheata. O ora am stat sa reusesc sa eliberez geamurile.

Ca vesti, am vandut Dacia unui cuplu tanar si dragut. Sa-i ajute Dumnezeu si s-o folosesca cu spor.

Si mai am o inatamplare de povestit: ma duc azi la BRD, o agentie dintr-un centru comercial sa depun un OP. Mi se spune ca nu se primesc OP-uri decat la agentia unde e deschis contul . Pai cum? Daca sunt la Cluj la rude si trebuie sa-mi platesc taxa de facultate, un impozit etc. nu pot sa ma duc la o agentie BRD ca sa completez un OP sa platesc? Trebuie sa vin in Bucuresti si aici doar la agentia unde am deschis contul? Raspuns: Doar la agentia unde v-ati deschis contul. Asta-i norma interna BRD. Am ramas Timid, ii spun doamnei ca eu chiar am nevoie de banii MEI. Si-mi zice ca sigur ca am acces la ei. Pot sa-i retrag.
Cu alte cuvinte, in loc sa platesc un comision de transfer la OP, care-i in jur de 4 lei, platesc comision de retragere care-i evident mai mare si comision de depunere la BCR. A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Bubu, de care ma? Da detalii! (dupa o asemenea prezentare mi s-a luat definitiv de aspiratoarele clasice... asa ca ai grija :))

Mergi la inceput

Azi speram sa-l ia A pe Stef de la scoala, dar nuu... Trebuie sa zboare la Budapesta, apoi sa inchirieze o masina pana in Viena... pe vremea asta... ninge aici intr-o veselie... norocul lui ca nu e singur.

Mergi la inceput