Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

daaaaaaaaaaaaaaaaa!
si lui Sovi si lui Nico !
ma tin de kangoo(adica abia tin pasul,ma opresc de multe ori
ca nu ma tin picioarele dar imi place la nebunie!)
vineri dupa masa plecam spre Viena cu niste prieteni!
abia astept!

ma bucur enorm ca sunt bine Simo si Siluan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

fuga fuga, va las cafeluta si ceai (cu pupici pentru aniversata de ieri) si capuccino si bombocino

Ma bucur ca vestile sunt incurajatoare de la Hanovra. Sa dea Domnul sa treaca cu bine toate hopurile si sa se poata intoarce acasa sanatosi.

La Multi Ani, cu intarziere, celor ce poarta numele Sf Andrei!!!

La Multi Ani cu multe bucurii si sanatate numeioana!!! Nastere usoara si bebelina minunata!!!

Felicitari Anuska pentru independenta!!!

Drum bun si relaxare totala Blankar!!!

Olga, va trece. Tu concentreaza-te acum pe comorile din dotare.

si sa nu uit...

La Multi Ani Romaniei si romanilor, oriunde s-ar afla!!!

Mimo, te-am citit, am luat aminte si acum ramane sa ma hotarasc. Problema nu e alaptatul asta mic, problema e impielitatul ala mare. Pe ala mic il imbaiez pe la 6-7 seara, ii bag o tzatza in gura si somn de voie pana dimineata la 7. Problema e turbatul ala mare care se culca la 9 (deci nu as putea sa-l culc inainte de concert), care se culca DOAR cu mine (cu siguranta soacra'mea n-ar sti si n-ar putea sa-l bage in pat) si care inca se trezeste in URLET de cate ori vrea muchiul lui pe noapte (si doar cu ma'sa se linisteste). As aduce-o pe una din fetele de la gradinita dar sper sa nu i se para ciudat sa faca babysittig cu bunica in casa, bunica ce nu vorbeste engleza, bunica ce nu isi cunoaste nepotii, bunica ce nici pana acum nu poate pronunta numele nepotului...Michael.

Si acestea fiind zise fug...sa ma coafez nitzel (dupa 12 luni de coada stransa stransa) ca la 3:30 am serbare la Patrick la gradinita. Am tinuta, ma fac bella, am facut rost de o camera sa filmez si merg cu speranta ca purandelul va performa ceva pe acolo si nu va sta cu desh'tu in gura si curu la spectatori.

Sa aveti grija de voi!!!

PS. Ieri i-a dat primul dintisor lui Michael...asa repede creste copilul asta...zici ca e Fat Frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani de SF. Andrei!
dam si noi o gustarica!

si

La multi ani Romania!

m-am bucurat sa citesc de reusita operatiei! Doamne ajuta sa se recupereze rapid Siluan si sa auzim numai povesti frumoase de la Simo!!!

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,

si

LA MULTI ANI ROMANIA< LA MULTI ANI ROMANI!!!!!!!

DOamne ajuta pe Simo si MICUT!!!!!

Sovi feliciari Anushcai , ce emotii am avut la vizionare am retrait primii pasi ai lui andrica

azi sunt libera dar putin probabil sa mai dau ochii cu voi , am atata treaba nefacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

La multi ani numeioana! Sa fii sanatoasa si fericita!

Am auzit ca Simo si dragul de Micu sunt bine si spre mai bine! Doamne ajuta si pe mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!!!
Maaama ce e afara!!! A inghetat apa pe geamuri!!!
Ma bucur mult de vestile pe care le primim!!!

Ca tot zicea Gecko, Matei va fiu spiridus la serbare. Trebuie sa ma gandesc la costum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI, NOUA RAMANILOR!!

M-am trezit si mai racita ca ieri, dar foarte patrioata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!

LA MULTI ANI IOANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gacko, daca as fi Gecko as zice "du-te draga linistita ca adoarme el pana la urma de oboseala" Oricum, ma bucur ca ti-a ajuns soacra si ca pana la urma vei avea si tu parte de nitica odihna
Spune-i soacrei cand s-o intoarce sa se aboneze la CallMed ca e pe maini bune
La multi ani Ioana, sanatate si multa fericire !
Acum va pup , ma duc sa dau noroc cu Base la Cotroceni

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai la multi ani, mai fara chef de sarbatorit asa.. dar totusi... nu mai am spiritul romanesc asa de in forma..
LA MULTI ANI IOANA!

gecko petrecere frumoasa, sa ne arati si noua coafura si copiii

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput