Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Am si eu o intrebare pentru cele care dati paste pufuletilor. De care faceti? Sunt unele speciale? SI cum le faceti si mai ales cum le "ädministrati"? Le blenduiti si pe acelea? Eu nu-l vad pe Tudor mancand paste (judecand dupa imaginea pe care o am eu despre paste). Se cam ineaca si cu paine de ex. Baga cam mult in guritza. Stau cu ocii pe el ca pe butelie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
eu ii dau fidea marunta... si am incercat si cus-cus... astea sigur merg!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
livia1980 spune:
Sunt dou pete...n-au chiar forma exacta rotunda...dar sunt pe obrajor unde il pupacesc.Am sa incerc sa nu-l mai pup.Dar oricum dupa mine..daca era ceva "grav" ar fi trebuit sa-i iasa si pe corp.
Intrebarea 2Care din voi aveti aparat de facut paine?Sa-mi spuneti daca merita sa dau banii.Vreau sa il fac cadou lui tati de Mos Craciun..ca de fiecare data cand mergem prin magazine...asa se mai uita la ele...dar nu se indura sa-si ia
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
ana_g spune:
citat din mesajul lui livia1980 Sunt dou pete...n-au chiar forma exacta rotunda...dar sunt pe obrajor unde il pupacesc.Am sa incerc sa nu-l mai pup.Dar oricum dupa mine..daca era ceva "grav" ar fi trebuit sa-i iasa si pe corp. Intrebarea 2Care din voi aveti aparat de facut paine?Sa-mi spuneti daca merita sa dau banii.Vreau sa il fac cadou lui tati de Mos Craciun..ca de fiecare data cand mergem prin magazine...asa se mai uita la ele...dar nu se indura sa-si ia mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
nu am, dar am auzit numai de bine. mie mi-ar place sa primesc cadou asa ceva!
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Tomaca eu am paste speciale pt bebelusi, le-a adus sora mea din Italia dar exista la raionul bio din carrefour niste paste mici, rotunde. Pastele le amestec cu branzica calcica si ii bag cate putin cu mana in gurita. Am observat ca mananca mai bine asa chiar si carnita/pestele.
Livia eu n-am aparat de facut paine, in schimb au mama si sora mea si zic ca merita. Ele au unul Moulinex, nu foarte scump. Cred ca am mai zis dar ies niste briose la el......si poti sa-i faci si piticului paine.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 Sunt dou pete...n-au chiar forma exacta rotunda...dar sunt pe obrajor unde il pupacesc.Am sa incerc sa nu-l mai pup.Dar oricum dupa mine..daca era ceva "grav" ar fi trebuit sa-i iasa si pe corp. Intrebarea 2Care din voi aveti aparat de facut paine?Sa-mi spuneti daca merita sa dau banii.Vreau sa il fac cadou lui tati de Mos Craciun..ca de fiecare data cand mergem prin magazine...asa se mai uita la ele...dar nu se indura sa-si ia mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Eu am dar l-am primit. Nu l-a folosit decat mama ca nu aveam spatiu in bucatarie. Cand am sa am si eu mobila in bucatarie, am sa incerc sa-l folosesc mai des.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
decenuela spune:
BF...imi pare rau...ti-au rasp fetele...dar depinde si ce anume vrei tu pe mai departe..
ruxita...condoleantze pt bunica...asta e..din nefericire..nimic nu este vesnic
fetili nu ma laudati cu...cireasa de pe tort..asa a fost inatmplarea..nu-i meritul meu..daca era dupa mine..la primul ueeeeeeeeee....nu ma mai intorceam...( si nici jiji mare n-a sperat ca mai vin))
incerc sa pun niste poze (proaste calitativ...se strica..scula...alta e prea desteapta pt mine...si am fol si tel)....cu jucarii..sa vad dcaca-mi iese...as fi vrut sa scriu la fiecare brandul si pretul...dar cred ca mai tre sa studiez cum se face
jucarii
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
[font=Verdana]N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
[/font=Verdana
desi de obicei nu editez din maaare lene ..am editat pt ca iesise o mare prostie dintr-un cuvant
ale1212xa spune:
of mai fetelor cat a-ti scris...
eu sunt chiauna, azi noapte nu am dormit deloc, la 12 cand m-am pus in pat a inceput Dragos sa se vaite in somn, a tinut-o asa pana pe la 3, deci nu am reusit sa inchid un ochi desi el nu s-a trezit, doar maraia...si de la 3 nu m-a mai luat somnul, la 5 am plecat la Bucuresti, ploaie, ceata...Am revenit la 11, am bagat o ora somn ca tocmai il adormise buni pe bebe, dar simt ca am un bolovan in loc de cap...offf
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
haircut spune:
citat din mesajul lui decenuela BF...imi pare rau...ti-au rasp fetele...dar depinde si ce anume vrei tu pe mai departe.. ruxita...condoleantze pt bunica...asta e..din nefericire..nimic nu este vesnic fetili nu ma laudati cu...cireasa de pe tort..asa a fost inatmplarea..nu-i meritul meu..daca era dupa mine..la primul ueeeeeeeeee....nu ma mai intorceam...( si nici jiji mare n-a sperat ca mai vin)) incerc sa pun niste poze (proaste calitativ...se strica..scula...alta e prea desteapta pt mine...si am fol si tel)....cu jucarii..sa vad dcaca-mi iese...as fi vrut sa scriu la fiecare brandul si pretul...dar cred ca mai tre sa studiez cum se face jucarii Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret [font=Verdana]N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... [/font=Verdana desi de obicei nu editez din maaare lene ..am editat pt ca iesise o mare prostie dintr-un cuvant |
sa scrii brand-ul, pretul, numele jucariei(sa poata fi gasit pe youtube unde sunt filmulete cu ce face fiecare, pt rewiew-uri....) si eventual o scurta descriere(nou/sh, cam ce face, pt ce varsta...)
Multa barfta, pe mine sigur o sa ma intereseze jucariile tale