Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

eu mai am o singura bunica, 80 si ceva de ani.....dar inca destul de intreaga la minte, n-o prea ajunta articulatiile. de cand o stiu se plange de una alta, ca moare......si tot timpul cand primesc un tel de la tara, ma ia cu frison ca ma astept sa-mi spuna ca a murit bunica.....dumnezeu s-o odihneasca in pace, ruxi! chiar, curaj, sa-ti lasi barbatu si sa pleci cu 6 copii inapoi la mama acasa......chestie care la tara nu prea se vede....

legat de albumina, eu nu m-as agita sa aflu ce si cum, ca oricum nu mai e valabila faza cu fiertu carnii separat, eu nici nu am facut asa ceva vreodata

mama unui pui...Stefan

... apropo de curajul bunicii, chiar ma mandream intr-o vreme (cand consideram ca acesta ar putea fi motiv de mandrie), ca ma trag dintr-un neam de "amazoane" - femei foarte dinamice, active, dominante, carora nu le este frica sa-si ia soarta (viata) in propriile maini! Barbatii in neamul meu au fost nereprezentativi si blegi rau (betivani sau absenti sau niste ratati)... femeile au fost cele care faceau absolut totul! De ex. bunica, de ex. mama - 2 copii, cariera (facultate, primar), gradina (arat, semanat, cules roada), casa (reparatii, incalzire centrala, cumparat mobila - tata n-avea habar), bani (singura sursa de bani, suport pentru tot familionul inclusiv bunica-surori, s.a.m.d. )- un veritabil cal prejevalski!

Acum nu mai vreau sa fiu ca ele... vreau sa fiu o femeie puternica cu un barbat puternic langa...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

eu mai am o singura bunica, 80 si ceva de ani.....dar inca destul de intreaga la minte, n-o prea ajunta articulatiile. de cand o stiu se plange de una alta, ca moare......si tot timpul cand primesc un tel de la tara, ma ia cu frison ca ma astept sa-mi spuna ca a murit bunica.....dumnezeu s-o odihneasca in pace, ruxi! chiar, curaj, sa-ti lasi barbatu si sa pleci cu 6 copii inapoi la mama acasa......chestie care la tara nu prea se vede....

legat de albumina, eu nu m-as agita sa aflu ce si cum, ca oricum nu mai e valabila faza cu fiertu carnii separat, eu nici nu am facut asa ceva vreodata

mama unui pui...Stefan

Of, Doamne! Sotul radea dimineata ca bunica ar fi auzit ca au iesit iarasi comunistii si si-ar fi zis: "No bine, eu atunci ma duc..." Da, bunica avea 6 copii (acum doar 4, un unchi si o matusa au murit) si o gramada de nepoti! Si toata "factura" inmormantarii toti se asteapta s-o plateasca mama! Au cerut de la ea bani... mama s-a gandit la o suma... cei de-acasa i-au zis dublul sumei si o sa mai vedem! Motive sa mori.... comunistii, progenituri hraparetze samd...

Of Doamne! Nu-i indeajuns ca sufera omul pentru ca-si pierde mama, mai trebuie sa fie amarat si de cei care in mod normal ar trebui sa sufere la fel, si sa-si respecte parintele pana in ultima clipa. Asa a partit si mama cu fratii ei. De ce-or fi unii asa, nu inteleg? Nu se gandesc ca le va veni si lor clipa, si exemplul dat de ei acum propriilor copii, va fi insusit de acestia? Se intoarce roata intotdeauna.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Neatza...

cafea Cris D...

LML Maia

Foarte frumusele gemanutele

Intrebare: Unde si cu cat ati gasit covorasul tip puzzle?

31.12.2009 Roxi de Diana

De pe okazii cu 23 lei. Si acum am primit info ca sunt la vanzare.

varsta lui Tudor

Ms pt info

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ruxita, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Ruxita, condoleante pt bunicuta ta

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

tomaca, ana_g, rox_y, elefantica, thnks guys! M-am intins pe forum despre bunica ca asa am simtit ca fac un bine (doar atat pot) aducandu-i un mic omagiu...

si acum back to pufuleti! Celebrand viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

BF ,imi pare rau de problemele tale...
http://www.procto.ro/dostinex/ aici zice ca se ia cate 1/2 tableta la 12 ore...ai incercat si cu ceaiuri de menta,cimbru si coada soricelului? comprese reci,sanii legati strans...greu de tot...

mami de Alex si Radu

Cris.D - merci, nu cred ca mai vreau sa il alaptez, adica nu mai incerc la nesfarsit, nu mai iau ceaiuri de stimulare a lactatiei...chestii din astea. Dar mi-e teama - ca de obicei - cum vor reactiona sanii mei, sa nu raman cu noduli, ce se intampla cu laptele de acolo? se resoarbe? il scot eu cu pompa?
Eu am tot luat hormoni la viata mea, culminand cu FIV-ul....si stiu ce fac hormonii, dar na...ziceam ca poate scap de hormoni. Ma gandesc ce luau mamele noastre cand intarcau?
MP - nu am incercat cu ceaiuri, ca tot am sperat sa revina la sentimente mai bune copilul meu, dar se pare ca nu il mai intereseaza tztz...deloc, deloc, nici nu mai vine la mine cand i-o arat , venea in goana mare si punea gurita..
Cred ca voi lua homeopate. Macar incerc cu altceva decat hormoni. Dar deja ma dor f tare sanii. Si pana diseara mai e muuuuullllttt!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca te dor f. tare sanii scoate sub dus, cu mana doar cat sa detensionezi sanul, nu folosi pompa si nu goli sanii pentru ca stimulezi productia de laptic si faci mai rau. Poti tine foi de varza la rece si seara cand ajungi acasa le pui in sutien, cand se incalzesc le schimbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

salut!

In primul rand Ruxi-condoleante pentrubunica ta.

Vreau sa va intreb ce pot semnifica petele de pe fata?Nu sunt pete propru-zise...ca si cum s-ar fi iritat de la pupacit sau de la barba lui tati..le are de vreo 3 zile, si nu-i mai trec...are una pe un obrajor, si una pe celalalt. Am citit pe net de dermatita atopica...dar nu cred ca e...ar trebui sa-i mai fi aparut si alte pete prin alte locuri....dar nimic.Il sterg cu apa sterila si-l dau cu ulei.Ar fi cazul sa ma duc la medic??A - si nici nu-l mananca....!...

O zi buna!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

salut!

In primul rand Ruxi-condoleante pentrubunica ta.

Vreau sa va intreb ce pot semnifica petele de pe fata?Nu sunt pete propru-zise...ca si cum s-ar fi iritat de la pupacit sau de la barba lui tati..le are de vreo 3 zile, si nu-i mai trec...are una pe un obrajor, si una pe celalalt. Am citit pe net de dermatita atopica...dar nu cred ca e...ar trebui sa-i mai fi aparut si alte pete prin alte locuri....dar nimic.Il sterg cu apa sterila si-l dau cu ulei.Ar fi cazul sa ma duc la medic??A - si nici nu-l mananca....!...

O zi buna!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Nu-mi dau seama din descriere cum sunt. doar 2 pete? Tudor este mai iritat de la vreme + mancare + bale multe + ros de toate. Il curat si ii dau cu crema de la Multela - stelatopia.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pentru cele care dati paste pufuletilor. De care faceti? Sunt unele speciale? SI cum le faceti si mai ales cum le "ädministrati"? Le blenduiti si pe acelea? Eu nu-l vad pe Tudor mancand paste (judecand dupa imaginea pe care o am eu despre paste). Se cam ineaca si cu paine de ex. Baga cam mult in guritza. Stau cu ocii pe el ca pe butelie.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput