Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Da, dar a venit pe 22 si a durat pana pe 26, si Dani a supt in toata perioada. Abia cand s-a terminat...el nu a mai vrut. Tot uichendul nu a vrut, doar sambata dimineata ce a mai luat putin de tot, ca era rupt de foame. Azi dimineata ii era foame si deloc deloc nu a mai vrut, nici nu a simtit gustul, a plecat direct din brate. Am vb cu pediatra lui Dani si mi-a dat homeopate. Le scriu aici, poate mai intereseaza pe cineva: Calcarea Charbonica CH 30, Ricinus CH 30, Lac Caninum CH 30 - cate 5 granule din fiecare, adica 15 granule pe zi, pentru 3-5 zile. Si am vorbit si cu doctorul meu ginecolog si mi-a zis sa iau Dostinex, 2 pastile, cate 1 pe seara, la culcare. Cica poate da scadere de tensiune si de aia se iau la culcare. Cris_mario a luat Dostinex parca, eu i-am zis, ca a luat o prietena de a mea....dar acum mi-e teama sa iau, ca sunt hormoni care inhiba secretia de prolactina in hipofiza. Nu stiu ce sa fac!!!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Nu stiu ce sa-ti zic ca eu n-am alaptat deloc. Am luat dostinex imediat dupa nastere 2 pastile (1+1) si la apoi dupa o saptamana caci faceam furia laptelui. Sunt destul de scumpe, mai am si acum pe acasa daca vrei.
Tu te vaiti ca nu mai vrea Lm, eu ca nu mai vrea LP. Seara nu mai vrea aproape de loc! Si dimineata bea putin. L-am cantarit aseara si cred ca a luat 100 g in 5 saptamani. Nu-i problema ca are de unde sa compenseze, dar ma gandesc la calciu si alte vitamine pe care le sare. Cred ca trec pe formula 3, poate nu-i mai place. Sau o fi de la dinti. Dar ceai bea la greu.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Ruxita spune:
Ha-ha, amuzat teribil dece... dar nota 10 pentru perseverenta si rabdare! (nu a ta, ci a lui, tu precum ai zis ai luat cireasa).
Tot n-am inteles care e povestea cu albumina din zeama de carne, poate mi-o explica cineva pe larg, prima data ma ciocnesc de o astfel de informatie si negasind referenti nu stiu inca unde o plasez... zeama de carne fiarta separat contine albumina care... nu e buna? de ce nu e buna? albumina se contine si in ou, nici acesta nu e bun? Si daca adaugam legume in zeama de carne albumina ... dispare? Si acum serios, am citit mai multe carti de alimentatie, dar nu am citit inca(!) ca nu ar fi buna zeama de carne! de o juma e ora ma invart prin casa sa gasesc ghidul alimentatiei pentru bebelusi, poate o gasesc si ma lamuresc...
Din amintiri... Bea, muncesti pentru o cutie de lapte praf??? Mai, voi acolo nu aveti tarife pe ora? EU chiar nu cred ca mana de lucru e atat de iertina! Nici macar la mine la tzara care e o fundatura... e chiar scumpicica ca mai bine iti faci treaba de unul singur ca iesi mai ieftin! De ex. sora-mea la casa noua au facut mai totul singuri pentru ca era foarte scump sa angajeze pe cineva care sa le faca treaba prin casa (un simplu zugravit de ex.) ... Eu zic sa muncesti pentru mai mult de un lapte praf!
BF... inainte de a lua pastile, asigura-te ca nu e doar o pasa care trece in cateva zile...In rest nu stiu ce sfat as putea sa-ti mai dau, daca zici ca n-ai alte motive de ingrijorare... o prietena de-a mea imi zicea ca fetita ei nu vroia sa suga deoarece avea stomatita (sau amigdalita) - ceva ce o impiedica sa respire si sa suga in acelasi timp. Daca nu vrei sa renunti la alaptat atat de curand, pastreaza-ti laptele pentru cand va vrea sa suga.
Bravo fetele descurcaretele! Si eu ma gandeam la un business, dar imi vin in cap numai idei nastrushnice! Nu-mi vine nici una normala... toate implica bazaconii, sau cel putin investii de sute de mii de euro... sau mutatul clar la tzara! Plus cateva hectare de pamant...
Azi m-a sunat sora-mea sa-mi spuna ca a murit bunica... Am cautat-o pe mama sa-i comunic vestea. A murit de fapt ieri si sora n-a vrut sa-mi spuna pentru ca alaptez... pentru ca ea nu a dormit de ex. si se gandea ca nici eu nu voi putea dormi... S-a indignat intr-un fel ca eu as fi putut dormi si vestea nu m-ar fi devastat prea tare... (dar as fi gasit-o pe mama mai repede!)... I-am zis ca vestea nu m-ar fi afectat prea mult pentru ca... Bunica a plecat intr-o lume mai buna! Avea 90 de ani... era senila rau (nu-si mai recunostea proprii copii, nu mai vedea, nu mai auzea, nu se mai tinea pe picioare)... sarmana se pregatea si se ruga sa moara de pe cand eram noi copii isi cumparase totul de moarte si murea in fiecare an de ziua ei! (adica se pregatea sufleteste)... NU stiu cum sa zic, ce sa zic... dar moartea in cazul ei a fost o eliberare! A ei in primul rand... A fost o femeie vrednica! Harnica, extrem de curata si ordonata... la 70 de ani ea isi sapa cu harletul gradina (mare)...a crescut 6 copii singura... N-a acceptat compromisuri! Nu stiu de ce nu s-a impacat cu tatal mamei, dar cand a vazut ca nu merge, si-a luat lucrurile si copiii intr-o caruta si s-a intors la casa ei... Dumnezeu s-o ierte si s-o primeasca printre cei drepti!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
haircut spune:
Va multumim frumos pentru urari
BF si eu as zice sa incerci sa rezisti fara pastile. Am trecut si eu prin acelasi lucru, reuseam sa ma mulg mai bine sub dus, mulgeam numai cat sa nu mai fie sanul in tensiune, nu cat sa-l golesc de tot, ca sa nu se mai secrete la fel de mult....doare tare vreo 4-5 zile, apoi din ce in ce mai putin....mai aveam lapte si la o luna dupa ce Maia se intarcase
Al3csa, mingiuta aia i-am luat-o si noi nasicii si e suuper cred c-o luam azi-maine si pt Maia, din banii ei.....are pusculita cu banuti de 50 bani are deja cam 130 ron acolo
Dece, ne-a trecut si noua prin cap ideea asta de business cand am vazut cum stau lucrurile cu preturile la noi da' nu prea ne descurcam cu shopping-ul pe net, putem invata repede....da uite ca n-am fost singuriide-abia astept sa vad ce jucarii aduci, ca-i jale mare la capitolul asta in magazinele noastre. antemergetorul vtech e 250 ron in Afi
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti BF ,imi pare rau de problemele tale... http://www.procto.ro/dostinex/ aici zice ca se ia cate 1/2 tableta la 12 ore...ai incercat si cu ceaiuri de menta,cimbru si coada soricelului? comprese reci,sanii legati strans...greu de tot... mami de Alex si Radu |
Cand Doamne sa imi fac ceaiuri si sa imi pun comprese daca eu sunt la servici de la 9 la 5? Of....le-as face....dar cand?
tomaca spune:
Bea Cum sa castiti doar o cutie de lapte? Atata munca! Cere tu direct, fii curajoasa. Nu ma gandesc la ziua de munca din Bucuresti ci la cea de la tara unde mai avem bunici. Nu poate sa fie doar atat.
Ruxita condoleante pentru bunica ta. Chiar daca ea se pregatise si poate va pregatise si pe voi intrun fel, tot nu-i usor un asemenea moment.
varsta lui Tudor
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut Va multumim frumos pentru urari BF si eu as zice sa incerci sa rezisti fara pastile. Am trecut si eu prin acelasi lucru, reuseam sa ma mulg mai bine sub dus, mulgeam numai cat sa nu mai fie sanul in tensiune, nu cat sa-l golesc de tot, ca sa nu se mai secrete la fel de mult....doare tare vreo 4-5 zile, apoi din ce in ce mai putin....mai aveam lapte si la o luna dupa ce Maia se intarcase Al3csa, mingiuta aia i-am luat-o si noi nasicii si e suuper cred c-o luam azi-maine si pt Maia, din banii ei.....are pusculita cu banuti de 50 bani are deja cam 130 ron acolo Dece, ne-a trecut si noua prin cap ideea asta de business cand am vazut cum stau lucrurile cu preturile la noi da' nu prea ne descurcam cu shopping-ul pe net, putem invata repede....da uite ca n-am fost singuriide-abia astept sa vad ce jucarii aduci, ca-i jale mare la capitolul asta in magazinele noastre. antemergetorul vtech e 250 ron in Afi mami de fetita finuta |
Maia si picioruse de balerina!
Si noi avem multe idei (geniale unele dintre ele) si cand ne uitam (ne mai scobim intr-un loc) auzim la stiri ca cineva a facut deja un business profitabil in genul cellui dorit de noi... So, nu e suficient sa ai ideea, importanta e actiunea!
BF, daca te-ai hotarat sa renunti la alaptat si ti-e groaza de pastile cu hormoni, nu lua nimic! Eu la Ela m-am muls bine-bine si m-am infasurat cu un sal bine-bine... plus comprese reci, comprese cu varza plus muls pana la ultima picatura inainte de sal. Bafta!
ana_g spune:
eu mai am o singura bunica, 80 si ceva de ani.....dar inca destul de intreaga la minte, n-o prea ajunta articulatiile. de cand o stiu se plange de una alta, ca moare......si tot timpul cand primesc un tel de la tara, ma ia cu frison ca ma astept sa-mi spuna ca a murit bunica.....dumnezeu s-o odihneasca in pace, ruxi! chiar, curaj, sa-ti lasi barbatu si sa pleci cu 6 copii inapoi la mama acasa......chestie care la tara nu prea se vede....
legat de albumina, eu nu m-as agita sa aflu ce si cum, ca oricum nu mai e valabila faza cu fiertu carnii separat, eu nici nu am facut asa ceva vreodata
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
voiam de mult sa dau lamuriri legate de faptul ca nu am titulatura.....ca mi-am dat banii pe culoare, de-aia....nu stiu cum am citit eu acolo, ca am inteleg ca e de gratis glow-ul si am purces.....data viitoare, oricum nu aveam vreo idee.
mama unui pui...Stefan
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g eu mai am o singura bunica, 80 si ceva de ani.....dar inca destul de intreaga la minte, n-o prea ajunta articulatiile. de cand o stiu se plange de una alta, ca moare......si tot timpul cand primesc un tel de la tara, ma ia cu frison ca ma astept sa-mi spuna ca a murit bunica.....dumnezeu s-o odihneasca in pace, ruxi! chiar, curaj, sa-ti lasi barbatu si sa pleci cu 6 copii inapoi la mama acasa......chestie care la tara nu prea se vede.... legat de albumina, eu nu m-as agita sa aflu ce si cum, ca oricum nu mai e valabila faza cu fiertu carnii separat, eu nici nu am facut asa ceva vreodata mama unui pui...Stefan |
Of, Doamne! Sotul radea dimineata ca bunica ar fi auzit ca au iesit iarasi comunistii si si-ar fi zis: "No bine, eu atunci ma duc..." Da, bunica avea 6 copii (acum doar 4, un unchi si o matusa au murit) si o gramada de nepoti! Si toata "factura" inmormantarii toti se asteapta s-o plateasca mama! Au cerut de la ea bani... mama s-a gandit la o suma... cei de-acasa i-au zis dublul sumei si o sa mai vedem! Motive sa mori.... comunistii, progenituri hraparetze samd...
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g voiam de mult sa dau lamuriri legate de faptul ca nu am titulatura.....ca mi-am dat banii pe culoare, de-aia....nu stiu cum am citit eu acolo, ca am inteleg ca e de gratis glow-ul si am purces.....data viitoare, oricum nu aveam vreo idee. mama unui pui...Stefan |
Si eu am luat culoarea dupa 500 mesaje, caci nu-mi ajungeau banii de titulatura. Poti sa iei titulatura imediat? Nu cred. Probabil ca trebuie sa-i strangi oricum. Pe la 811 mesaje am strans si de titulatura.
varsta lui Tudor