Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza...

cafea Cris D...

LML Maia

Foarte frumusele gemanutele

Intrebare: Unde si cu cat ati gasit covorasul tip puzzle?

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata.
lml Maia cea finuta

BF nu stiu ce sati zic. ai mancat ceva anume? tiau venit rusii? poate sia cshimbat laptele mirosul eu stiu, mulgete o zi doua si poate revien dani la sentimente mai bune.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Da, dar a venit pe 22 si a durat pana pe 26, si Dani a supt in toata perioada. Abia cand s-a terminat...el nu a mai vrut.
Tot uichendul nu a vrut, doar sambata dimineata ce a mai luat putin de tot, ca era rupt de foame. Azi dimineata ii era foame si deloc deloc nu a mai vrut, nici nu a simtit gustul, a plecat direct din brate.
Am vb cu pediatra lui Dani si mi-a dat homeopate. Le scriu aici, poate mai intereseaza pe cineva:
Calcarea Charbonica CH 30, Ricinus CH 30, Lac Caninum CH 30 - cate 5 granule din fiecare, adica 15 granule pe zi, pentru 3-5 zile.
Si am vorbit si cu doctorul meu ginecolog si mi-a zis sa iau Dostinex, 2 pastile, cate 1 pe seara, la culcare. Cica poate da scadere de tensiune si de aia se iau la culcare.
Cris_mario a luat Dostinex parca, eu i-am zis, ca a luat o prietena de a mea....dar acum mi-e teama sa iau, ca sunt hormoni care inhiba secretia de prolactina in hipofiza.
Nu stiu ce sa fac!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

buna dimineata.
lml Maia cea finuta

BF nu stiu ce sati zic. ai mancat ceva anume? tiau venit rusii? poate sia cshimbat laptele mirosul eu stiu, mulgete o zi doua si poate revien dani la sentimente mai bune.

_

Da, dar a venit pe 22 si a durat pana pe 26, si Dani a supt in toata perioada. Abia cand s-a terminat...el nu a mai vrut.
Tot uichendul nu a vrut, doar sambata dimineata ce a mai luat putin de tot, ca era rupt de foame. Azi dimineata ii era foame si deloc deloc nu a mai vrut, nici nu a simtit gustul, a plecat direct din brate.
Am vb cu pediatra lui Dani si mi-a dat homeopate. Le scriu aici, poate mai intereseaza pe cineva:
Calcarea Charbonica CH 30, Ricinus CH 30, Lac Caninum CH 30 - cate 5 granule din fiecare, adica 15 granule pe zi, pentru 3-5 zile.
Si am vorbit si cu doctorul meu ginecolog si mi-a zis sa iau Dostinex, 2 pastile, cate 1 pe seara, la culcare. Cica poate da scadere de tensiune si de aia se iau la culcare.
Cris_mario a luat Dostinex parca, eu i-am zis, ca a luat o prietena de a mea....dar acum mi-e teama sa iau, ca sunt hormoni care inhiba secretia de prolactina in hipofiza.
Nu stiu ce sa fac!!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu as considera ca se intzarca singur dupa 2-3 zile de refuz. daca ti-a venit ciclul secretia de prolactina a scazut si laptele nu mai e nici cantitativ, nici calitativ acelasi. nu stiu de gust, dar ei simt ceva...si se pare ca asta e momentul cand incepe intarcarea. nu te stresa, dca nu vrei hormonul si sanii nu sunt ff umflati/durerosi incearca homeopatele si alte remedii naturiste de scaderea lactatiei, bea fff putine lichide si vezi cum e.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Neatza...

cafea Cris D...

LML Maia

Foarte frumusele gemanutele

Intrebare: Unde si cu cat ati gasit covorasul tip puzzle?

31.12.2009 Roxi de Diana

De pe okazii cu 23 lei. Si acum am primit info ca sunt la vanzare.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nu am precizat ca nu as insista sa mentin lactatia ca sa-l intorc la tzatza, muls, etc. nu mi se pare ca in primele 6 luni de important...chiar as evita sa-l pun la san, dca decizi sa ii urmezi initiativa de intarcare,ca sa nu se intoarca el dupa 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

BF ,imi pare rau de problemele tale...
http://www.procto.ro/dostinex/ aici zice ca se ia cate 1/2 tableta la 12 ore...ai incercat si cu ceaiuri de menta,cimbru si coada soricelului? comprese reci,sanii legati strans...greu de tot...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neata!

de cafea Cris.d!

LML Maia !!!

Am citit, dar de retinut sa vedem acum ...

Lalitica ...Multa sanatate puiutului mic si sotului tau!!! Chiar nu stiu ce sa spun mai mult .

Dulci si multi , au zis fetele atat de frumos ca tot ce as mai putea spune eu ar fi o repetare nu atat de inspirata...

Cris.d... deja ati stabilit data motului ...niceeeeeeee ...vila la munte...o sa iasa super

Decenuela felicitari pentru cireasa ...si spune-ne si noua unde putem admira jucariile ca suna interesant ce zici tu acolo

Beatrice strand ...arata super ......frumos mod de a-ti petrece zilele friguroase din WE

Am vazut ca s-a vorbit despre mancarea pufilor...si k sa ma bag si eu in seama ...eu am inceput cam de o luna sa fim mai flexibila in ceea ce ii dau isabelei ...adica am inceput sa ii dau sa mai guste si de la noi ..adica de la mine din farfurie, k nu pot sa pap fara ea (decat daca doarme) ..asa k a gustat pupaza si din omleta mea, si din ficateii innabusiti, si din paste ba chiar intr-o seara i-am amestecat branzica de casa cu iaurt si mamaliguta (a cam iritat-o pe gat asa k nu s-a omorat foarte tare)...iar dimineata deja e regula ...nu dati cu oo..dar papa cereale cu iaurt cot la cot cu mine ...adica daca mie mi-ai da altceva sa mananc eu as manca bucuroasa, dar ea le mananca de placere ...ciudatenii ...(precizez ca sunt comlex de cereale integrale cu stafide, nu chestii "bune" de la Nestle)

cam atat m-a dus memoria ...trimit

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata, neata!

he, he, suntem si noi mai mari cu o lunita avem 10 luni

La multe lunite, puiul meu iubit!!!

Si daca e deja cafea data(crisD),dam si noi bunatati pe alese sa va faca ziua frumoasa

si spunem si noi LML pufilor de zilele trecute, cand am lipsit in front.....sa fie toti sanatosi si fericiti

Lipsesc motivat, sa stiti, chiar daca nu dau inca detalii, pana dupa jumatatea lunii o sa am trebita.

Intru seara si arunc o privire ca mi-e tare dor, dar scrieti mult peste zi si nu mai apuc sa raspund, nu apuc nici sa citesc tot uneori....raspund toturor in gand si sunt alaturi de voi cand va bucurati si cand va e greu...dragele mele...

Lali sa ai multa putere, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa treceti cu bine peste toate incercarile astea

Dulci, mi s-a pus un nod in gat atunci cand ti-am citit mesajul....ce sa zic, trebuie sa speram cu totii in mai bine, asta sper sa te intareasca sa treceti de greutati. Si ochii albastri care te tzatzaie continuu

Vad ca vb de LP...in HA eu stiu ca-i acelasi lucru ca in cel normal, doar ca proteinele sunt hidrolizate si rupte in lanturi mai scurte de aminoacizi care sa nu mai fie alergene...Noi avem un singur tip de LP de soia, de la 0 la.....luni

Bea, multa putere de munca azi! Si multumim de urari

M-am bucurat tare sa aud de pufii mergacioshisuper super cred ca va incearca niste sentimente, mamicilor in WE am fost la fetita nasilor nostri care a implinit 1 an si merge singurica destul de bine...am incremenit cand am vazut=o

fug la pui s-o pupacesc extra azi

sa aveti o zi frumoasa

mami de fetita finuta

Sa te faci mare Maia si sa fii sanatoasa.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

buna dimineata.
lml Maia cea finuta

_

Nu stiu ce sa fac!!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu as considera ca se intzarca singur dupa 2-3 zile de refuz. daca ti-a venit ciclul secretia de prolactina a scazut si laptele nu mai e nici cantitativ, nici calitativ acelasi. nu stiu de gust, dar ei simt ceva...si se pare ca asta e momentul cand incepe intarcarea. nu te stresa, dca nu vrei hormonul si sanii nu sunt ff umflati/durerosi incearca homeopatele si alte remedii naturiste de scaderea lactatiei, bea fff putine lichide si vezi cum e.

Cica si aspirina ajuta la reducerea cantitativa a productiei de lapte ...mie mi-au dat in spital cand era sa fac mastita... imi pare rau ca puiutul tau nu mai vrea, dar poate e mai bine asa ...k a venit de la el pasul asta, decat sa trebuiasca sa il treci prin chinurile separarii de tzatzica ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

BF ,imi pare rau de problemele tale...
http://www.procto.ro/dostinex/ aici zice ca se ia cate 1/2 tableta la 12 ore...ai incercat si cu ceaiuri de menta,cimbru si coada soricelului? comprese reci,sanii legati strans...greu de tot...

mami de Alex si Radu

Cris.D - merci, nu cred ca mai vreau sa il alaptez, adica nu mai incerc la nesfarsit, nu mai iau ceaiuri de stimulare a lactatiei...chestii din astea. Dar mi-e teama - ca de obicei - cum vor reactiona sanii mei, sa nu raman cu noduli, ce se intampla cu laptele de acolo? se resoarbe? il scot eu cu pompa?
Eu am tot luat hormoni la viata mea, culminand cu FIV-ul....si stiu ce fac hormonii, dar na...ziceam ca poate scap de hormoni. Ma gandesc ce luau mamele noastre cand intarcau?
MP - nu am incercat cu ceaiuri, ca tot am sperat sa revina la sentimente mai bune copilul meu, dar se pare ca nu il mai intereseaza tztz...deloc, deloc, nici nu mai vine la mine cand i-o arat , venea in goana mare si punea gurita..
Cred ca voi lua homeopate. Macar incerc cu altceva decat hormoni. Dar deja ma dor f tare sanii. Si pana diseara mai e muuuuullllttt!!!!

Mergi la inceput