Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi!!

Venim cu vesti buuune!!!

1. au disparut bubitele si febra cea rea
2. de alaltaieri a inceput sa mearga de-a busilea
3. de vreo sapt merge in premergator
4. i-a mai iesit un dinte deci avem 7

Maine este ziua lui asa deci si prin urmare uitati ce www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/" target="_blank">cadou a primit de la mamaie! Este cea mai tare minge ever!!!! .. eu una m-as juca intr-una cu ea .
Iar de craciun v-a primi www.toyz.ro/animale-interactive-educative/silverlit/de-a-v-ati-ascunselea-cu-iepurasul-jojo-in-limba-romana/" target="_blank">asta . Asa pt ca a fost cel mai cuminte cupil .

Azi s-a trezit la 7 ... nu s-a mai trezit asa de cand era bebe mic si avea treziri si noaptea .. a papat, ne-am jucat la 9 a picat lemn ... cred ca mai doarme pana pe la vreo 11-12 ... papa si pe la vreo 1 iar somn .

Va si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....bine a mers coffe cris...pt ca avusesi o noapte..PERFECTA..( a se citi...a la jiji)

plus ca aseara...m-a zapacit de cap..adormit copilul....siecs cu tasu si ...cand sa vedem artificiile...ueeeeeeeeeeee....fugi..15 min...adormit copilul...intors la tasu....continuat....de unde ramasesem.....ajuns unde..trebe si....surpria..ueeeeeeeeeeeeee....plecat adormit jiji din nou....si abia la a 3-a tura...am mancat si io cireasa de pe tort, sa zic asa...grele dom'le , grele..

acu ma duc repede la shmotruiala de zi cu zi...

cris.d am sa pun niste poze, am sa vad cum..am cateva jucarii super si vin si altele

dragele mele..sa aveti o zi superba si o saptamana la fel
ne auzim mai incolo

salutari si de la....COLTZI ALBI

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

eu cred ca m-as f lasat pagubasa
Te citesc mereu si ma intreb de unde ai atata energie dupa noptile astea a la jiji .. esti de nota 100!!!! Bravo tie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Servesc o cafeluta, merci Cris.D si bag o , ca trebe.

Apoi in urma la recuperat ca am doua cap de citit harnicutelor!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Maia, LML!!

Dece..........cam inteleg cum vine treaba aia de-o povestesti tu.............ai energie, nu gluma!

larisel, sunt superbe...asta stii si tu....sa fie sanatoase!

cris.d, faina ideea cu motzarea la munte....acum m-am emotionat cand am primit propuneri aproape concrete legat de decorat&co....n-am mai facut niciodata, cinstit iti spun, asa ca nu m-as baga la ceva prea...complex...n-as vrea sa dezamagesc la scara prea mare....dar resurse am, ca din clasa a 5-a am fost la liceul de arta, iar acum sunt parca de-o vesnicie studenta la arhitectura. anul 5 bis....deh, a venit barza....

al3csa, ne bucuram ca mini-maximus e bine!! ce jucarii are el acolo...cum se intelege cu mingea aia, ca poate ii luam si noi lu asta micu

a adormit fi-miu inainte de 9 jumate si s-a trezit la 8...bine, nu pun la socoteala mufatu de la 12 si trezitul somnambulic de la 4....dupa mesaju asta ma pun si eu niste pozici.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

HELP!!! Nu mai vrea Dani sa suga. Nu stiu ce are, dar nu mai vrea. De ieri dimineata ma musca f f f tare, si nu vrea sa traga deloc. Aproape mi-a facut rani. Prinde mamelonul si apoi trage cu dintii. L-am certat, i-am zis ca ma doare, ca nu e frumos, se uita serios la mine, zice si el ceva acolo si apoi pleaca din brate.
In rest mananca f bine, tot ce ii dau, LP la fel, doar san nu mai vrea
Eu ce ma fac? Ca ma dor sanii de nu mai pot si nu vreau sa iau pastile.....

N-am citit nimic din urma, va rog nu va suparati pe mine, o sa citesc, azi am mult de treaba la birou, ne si mutam intr-un alt spatiu, in aceeasi cladire, dar ....tot mutare e....si io cu sanii mari si umflati....ce sa fac? Sa iau pastile? Sa mai astept, poate va vrea? Cand se considera intarcat si apoi "intors la san", adica dupa cate zile? Of.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Maia, LML!!

Dece..........cam inteleg cum vine treaba aia de-o povestesti tu.............ai energie, nu gluma!

larisel, sunt superbe...asta stii si tu....sa fie sanatoase!

cris.d, faina ideea cu motzarea la munte....acum m-am emotionat cand am primit propuneri aproape concrete legat de decorat&co....n-am mai facut niciodata, cinstit iti spun, asa ca nu m-as baga la ceva prea...complex...n-as vrea sa dezamagesc la scara prea mare....dar resurse am, ca din clasa a 5-a am fost la liceul de arta, iar acum sunt parca de-o vesnicie studenta la arhitectura. anul 5 bis....deh, a venit barza....

al3csa, ne bucuram ca mini-maximus e bine!! ce jucarii are el acolo...cum se intelege cu mingea aia, ca poate ii luam si noi lu asta micu

a adormit fi-miu inainte de 9 jumate si s-a trezit la 8...bine, nu pun la socoteala mufatu de la 12 si trezitul somnambulic de la 4....dupa mesaju asta ma pun si eu niste pozici.

mama unui pui...Stefan

Cand o vede o ia la bataie .. si ea vb asa de frumos cu el si ii spune "hai roteste-ma" el bang-bang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Despre noi, care am lipsit cateva zile...am fost cuminti. Am fost si la Baby Expo, duminica. Ma gandeam pe langa care dintre voi oi trece si nu stiu?

Era sa participam si noi, dar concurentul dormea tun si nu l-am trezit. Asa ca am vizitat tot si am mers acasa. Am fost si la BabyGym si ne-a aratat niste miscari de gimnastica, exercitii. Cica NU premergatorului si in casa incaltaminte cu talpa tare, sa ii tina glezna si musai cu talonete. Ca sa isi formeze mersul normal. Ne-a aratat cum sa il dam peste cap . I-a placut. A mai marait. Mie mi-a placut ca am invatat si acele 3 exercitii. Si cred ca e si o metoda buna ca sa il obosesc in zilele astea fara plimbare (vremea urata, of).

E si el marait si baleste si m-a muscat de bluza, apoi si de pielea bratului, prin bluza. Cred ca ii iese dintele nr 4.

Vedem. Mai bag lectura. Ca am trecut la cap 170.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

HELP!!! Nu mai vrea Dani sa suga. Nu stiu ce are, dar nu mai vrea. De ieri dimineata ma musca f f f tare, si nu vrea sa traga deloc. Aproape mi-a facut rani. Prinde mamelonul si apoi trage cu dintii. L-am certat, i-am zis ca ma doare, ca nu e frumos, se uita serios la mine, zice si el ceva acolo si apoi pleaca din brate.
In rest mananca f bine, tot ce ii dau, LP la fel, doar san nu mai vrea
Eu ce ma fac? Ca ma dor sanii de nu mai pot si nu vreau sa iau pastile.....

N-am citit nimic din urma, va rog nu va suparati pe mine, o sa citesc, azi am mult de treaba la birou, ne si mutam intr-un alt spatiu, in aceeasi cladire, dar ....tot mutare e....si io cu sanii mari si umflati....ce sa fac? Sa iau pastile? Sa mai astept, poate va vrea? Cand se considera intarcat si apoi "intors la san", adica dupa cate zile? Of.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu as mai astepta si m-as mulge. poate e ceva trecator.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata.
lml Maia cea finuta

BF nu stiu ce sati zic. ai mancat ceva anume? tiau venit rusii? poate sia cshimbat laptele mirosul eu stiu, mulgete o zi doua si poate revien dani la sentimente mai bune.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput