Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 10
xela_07 spune:
Lipsim si noi motivat ca fuse aglomeratie de trebi la noi in casa.
Cris.d - am petrecut frumos. Noi de ceva timp incoace petrecerile pentru A (o sa urmeze si C) le incepem pe la 10 dimineata ca atunci sunt cei mici mai energici si fara fitze. A fost iar un bun prilej sa ma vad cu oamenii dragi mie cu care din cauza de copii (ba ai mei ba ai lor) ne vedem din ce in ce mai rar.
De bucatarit ... m-ai prins ca eu ma destrabalez la ocazii din astea. Au iesit toate super mai putin puiul sanghai care n-a fost exceptional dar comestibil. Pe langa puiul esuat, am facut ciuperci umplute, chiftelute de peste la cuptor, niste tartine cu o pasta de branza, ou si sunca, bilute de branza cu seminte de dovleac, nelipsitele frigarui cu mozzarela, rosii cherry si masline, rulouri din foietaj cu ton si masline, acadele de cascaval si un tort cu blat de cacao, crema de caise, ornat cu ciocolata si decorat cu trandafiri din caramele Sugus pe care le-am mesterit impreuna cu sarbatorita.
In alta ordine de idei A are enterocolita, a varsat de vreo 2 ori dimineata (din care o tura in masina la tati ). Suntem cu febra, siropele si .... eu sa fiu sanatoasa .
Sper sa nu inceapa si C ca declar situatie de criza.
Lalitica - multa putere iti doresc sa treceti si peste hopul asta. Ma gandesc in fiecare zi la voi. Doamne ajuta sa fie bine David si sotul sa se refaca cat mai repede!
Poate daca mai intri ne spui si noua (sau adina daca e la curent ) cand exact e operatia sa fim macar cu gandul alaturi de tine.
Mult, mult succes!!
Lillo spune:
Piticotul meu azi a mers la gradi. De fapt am mers pentru sora-sa sa vorbesc de serbare, sa ne primeasca doamna si pe noi sa asistam, poate va fi incantata pitica si va dori sa mearga mai des. Doamna f. draguta ne-a dat si o poezioara sa o invatam si sa o spuna Mosului. Cat a scris educatoarea poezia pe o foaie, piticul meu a stat pe scaunel, la masuta, s-a jucat, s-a dus la cutia cu jucarii si si-a mai luat cateva jucarii, apoi a inspectat clasa...cred ca i-a placut mai mult decat domnisoarei...
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Sunt dou pete...n-au chiar forma exacta rotunda...dar sunt pe obrajor unde il pupacesc.Am sa incerc sa nu-l mai pup.Dar oricum dupa mine..daca era ceva "grav" ar fi trebuit sa-i iasa si pe corp. Intrebarea 2Care din voi aveti aparat de facut paine?Sa-mi spuneti daca merita sa dau banii.Vreau sa il fac cadou lui tati de Mos Craciun..ca de fiecare data cand mergem prin magazine...asa se mai uita la ele...dar nu se indura sa-si ia mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
si lui C ii ies bubite de la barba lui tati (ii trec intr-o ora complet)
masina de facut paine merita toti banii, eu sunt f f multumita. A mea e delonghi dar am luat pentru mama vortex si face acelasi lucru la bani mai putini.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Lillo Piticotul meu azi a mers la gradi. De fapt am mers pentru sora-sa sa vorbesc de serbare, sa ne primeasca doamna si pe noi sa asistam, poate va fi incantata pitica si va dori sa mearga mai des. Doamna f. draguta ne-a dat si o poezioara sa o invatam si sa o spuna Mosului. Cat a scris educatoarea poezia pe o foaie, piticul meu a stat pe scaunel, la masuta, s-a jucat, s-a dus la cutia cu jucarii si si-a mai luat cateva jucarii, apoi a inspectat clasa...cred ca i-a placut mai mult decat domnisoarei... |
nu degeaba se spune ca copii sunt diferiti, nu?
Merge asa bine in picioare?
Al meu plange de fiecare data cand mergem la gradi sa o luam pe mandra, bag seama ca e la fel de sensibilos ca ea .
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Am si eu o intrebare pentru cele care dati paste pufuletilor. De care faceti? Sunt unele speciale? SI cum le faceti si mai ales cum le "ädministrati"? Le blenduiti si pe acelea? Eu nu-l vad pe Tudor mancand paste (judecand dupa imaginea pe care o am eu despre paste). Se cam ineaca si cu paine de ex. Baga cam mult in guritza. Stau cu ocii pe el ca pe butelie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu i-am dat paste lui Dani in uichend. barilla integrale. Fierte in apa apoi le-am amestecat cu legume, putina smantana, branza de capra si le-am dat la cuptor. Apoi le-am blenduit nitel, ca nu le putea manca. A mancat f bine.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui livia1980 Sunt dou pete...n-au chiar forma exacta rotunda...dar sunt pe obrajor unde il pupacesc.Am sa incerc sa nu-l mai pup.Dar oricum dupa mine..daca era ceva "grav" ar fi trebuit sa-i iasa si pe corp. Intrebarea 2Care din voi aveti aparat de facut paine?Sa-mi spuneti daca merita sa dau banii.Vreau sa il fac cadou lui tati de Mos Craciun..ca de fiecare data cand mergem prin magazine...asa se mai uita la ele...dar nu se indura sa-si ia mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Eu am aparat de paine si cam 85% din cazuri facem paine in casa. Doar cand nu avem timp si nu avem chef de facut paine sau ne grabim....atunci cumparam. Merita super. Am facut diverse retete, lui Dani ii dau doar paine facuta in casa. Bine, i-am mai dat si cumparata, ca nu o fi foc, dar in general e facuta in casa. Poti sa pui seminte, sa o faci cat de alba/neagra vrei, noua ne place f mult. Eu ma gandeam ca ii iau mamei cadou de craciun masina de paine.
blue_flower spune:
Lillo, Dece, fetelor, multumesc tuturor pt raspunsuri.
Nu ma bag la foi de varza si strans cu salul, nu e de mine. Voi trece diseara pe la farmacie sa iau homeopate si daca nu trece in 2 zile, iau dostinex si gata.
Si asa eu am sensibilitate la creier referitor la sani, cand imi aduc aminte cat de frica mi-a fost de alaptat....acum mi-e frica iar sa nu ma doara sanii....am se pare un grad de suportabilitate al durerii destul de mic...asta e.
trece si asta, cum au trecut toate.
Lillo spune:
Merge bine in picioruse, ii ia cateva secunde sa plece dintr-o camera in alta. Trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe el ca pleaca sa exploreze cele mai ascunse colturi din casa. Pana acum cateva zile nu trecea de prag, acum a invatat o tehnica noua, se sprijina pe palme si trece un picior peste prag apoi pe celalalt, se ridica si isi continua drumul.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Lillo Merge bine in picioruse, ii ia cateva secunde sa plece dintr-o camera in alta. Trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe el ca pleaca sa exploreze cele mai ascunse colturi din casa. Pana acum cateva zile nu trecea de prag, acum a invatat o tehnica noua, se sprijina pe palme si trece un picior peste prag apoi pe celalalt, se ridica si isi continua drumul. |
Al meu nu merge inca in picioare, dar am pus gard cu poarta la scari, ca se urca in cateva secunde sus. Sa vezi ce o fi cand o merge....cred ca invata sa deschida portita singur
mamidepuiuti spune:
http://www.realitatea.net/petitie-realitatea-net-mentineti-concediul-maternal-la-doi-ani-semnati-aici_777359_semneaza.html
mami de Alex si Radu