Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Merge bine in picioruse, ii ia cateva secunde sa plece dintr-o camera in alta. Trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe el ca pleaca sa exploreze cele mai ascunse colturi din casa. Pana acum cateva zile nu trecea de prag, acum a invatat o tehnica noua, se sprijina pe palme si trece un picior peste prag apoi pe celalalt, se ridica si isi continua drumul.

Al meu nu merge inca in picioare, dar am pus gard cu poarta la scari, ca se urca in cateva secunde sus. Sa vezi ce o fi cand o merge....cred ca invata sa deschida portita singur

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Cum adica ai pus gard cu poarta la scari? Poti sa pui o poza?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:

Piticotul meu azi a mers la gradi. De fapt am mers pentru sora-sa sa vorbesc de serbare, sa ne primeasca doamna si pe noi sa asistam, poate va fi incantata pitica si va dori sa mearga mai des. Doamna f. draguta ne-a dat si o poezioara sa o invatam si sa o spuna Mosului. Cat a scris educatoarea poezia pe o foaie, piticul meu a stat pe scaunel, la masuta, s-a jucat, s-a dus la cutia cu jucarii si si-a mai luat cateva jucarii, apoi a inspectat clasa...cred ca i-a placut mai mult decat domnisoarei...

Ce dragutz. Sa vezi ca de fapt el o va convinge pe surioara lui sa mearga la gradi.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

votat. Am verificat in lsita pt ca nu da niciun mesaj

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Citat:

Merge bine in picioruse, ii ia cateva secunde sa plece dintr-o camera in alta. Trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe el ca pleaca sa exploreze cele mai ascunse colturi din casa. Pana acum cateva zile nu trecea de prag, acum a invatat o tehnica noua, se sprijina pe palme si trece un picior peste prag apoi pe celalalt, se ridica si isi continua drumul.

Al meu nu merge inca in picioare, dar am pus gard cu poarta la scari, ca se urca in cateva secunde sus. Sa vezi ce o fi cand o merge....cred ca invata sa deschida portita singur

varsta lui Tudor

http://www. bestkids . ro/p-3442-poarta-de-siguranta-75-79-cm.aspx
cauta pe net poarta de siguranta pt scari.
pot sa pun si poza, dar e aceeasi de pe net. noi am luat de la ikea.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

varsta lui Tudor

http://www. bestkids . ro/p-3442-poarta-de-siguranta-75-79-cm.aspx
cauta pe net poarta de siguranta pt scari.
pot sa pun si poza, dar e aceeasi de pe net. noi am luat de la ikea.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

merci nu stiam ca exista asa ceva. cand va incepe mersul, am sa iau si eu.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

ieri am experimentat si noi prima cazatura. Cu trotineta/bicicleta cu tot. Nu este f tapana ca premergatorul. S-a sucit dupa taicasu care ducea o farfurie in bucatarie, si am auzit o bufnitura. Cazuse pe o parte, cu ea cu tot caci are niste chestii pe parti.

Mama ce mai plans, frate. Ce tipete! Uff. L-am linistit la mine in bratze. Nu cred ca s-a lovit fantastic, dar nervul din el!! Cat ne-a mai certat! Mai ales pe taicasu care incerca sa-l maingaie, iar el ii intorcea spatele si se lipea de mine. Nu stiu daca era suparat pe el, daca facea gestul acela de intorcere - refuz constient, cert e ca voia doar la mine. Noi nu ne-am mai confruntat cu situatii de genul acesta pana acum.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

m-am uitat un pic pe catalogul cora si am vazut preturi mai mici la jucarii decat stiam. cuburile clemmy de 12 piese la 29,99ron, mingiuta vtech 77,99ron.... poate va ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

m-am uitat un pic pe catalogul cora si am vazut preturi mai mici la jucarii decat stiam. cuburile clemmy de 12 piese la 29,99ron, mingiuta vtech 77,99ron.... poate va ajuta

mami de fetita finuta

merci. Eu nu prea ajung in cora. adica nu ajung de loc. As vrea niste cuburi clemmy. Sa vedem.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lol!!! Am 4 capitole de recuperat!

suntem bine, examenul a fost un succes (proiectul), bobitza e cam mofturici cred ca-i mai iese ceva prin gura..

Mihaitza pleaca la bucuresti la Marie Curie, plange de 3 zile ca-l doare urechea.. Doamne ajuta sa gaseasca acolo un medic bun, sa-i dea de capat si sa-l vindece...mititelul..e satul de spitale...cand va rugati..ganditi-va si la el o clipa..

Recuperez si revin..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Lol!!! Am 4 capitole de recuperat!

suntem bine, examenul a fost un succes (proiectul), bobitza e cam mofturici cred ca-i mai iese ceva prin gura..

Mihaitza pleaca la bucuresti la Marie Curie, plange de 3 zile ca-l doare urechea.. Doamne ajuta sa gaseasca acolo un medic bun, sa-i dea de capat si sa-l vindece...mititelul..e satul de spitale...cand va rugati..ganditi-va si la el o clipa..

Recuperez si revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mult curaj Mihaitza! Ne gandim la tine.

Felicitari pentru proiect. Poate ca Bobitza s-a plictisit ca mami tot

varsta lui Tudor

Mergi la inceput