Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 12
micki_mica spune:
Pitici curajosi si exploratori care mai fac buba din cand in cand.
Noi suntem aia cu exersatul dormitului in patut...
Am zis ca sa trecem si la etapa pranz, la nani in patut. si dupa 2 ore si juma de urlete (fara lacrimi si din cand in cand pauze de ascultat mami cum canta, sau vb cu maimutoii de pe perete) am vazut cum pica la datorie. Ii picau ochii in gura si el se tinea batzos si urlacios. Om vedea pe seara si maine cum o sa ne fie. Deja ma simteam mama nebuna care chinuie odrasla. Nu am mai recuperat mare lucru la citit. Poate mai pe la noapte.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
ghici cne e la san dormind...
s-a trezit si plangea cu lacrimi... nu m-a rabdat inima...
Kiti de Miki
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica ghici cne e la san dormind... s-a trezit si plangea cu lacrimi... nu m-a rabdat inima... Kiti de Miki |
El o vrea pe mama, mai
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Fetelor, maine il opereaza pe David. Putem sa punem si noi un mesaj pentru el pe prima pagina? Gandurile noastre sa-l ajute sa treaca mai usor si peste aceasta incercare.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui micki_mica ghici cne e la san dormind... s-a trezit si plangea cu lacrimi... nu m-a rabdat inima... Kiti de Miki |
Poate ii este teama de aceea nu vrea. Daca se simte ca singur in mijlocul padurii? Poate simte ca-l parasesti. Nu stiu, zic si eu. Acuma n-o lua ad literam.
varsta lui Tudor
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, maine il opereaza pe David. Putem sa punem si noi un mesaj pentru el pe prima pagina? Gandurile noastre sa-l ajute sa treaca mai usor si peste aceasta incercare. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Sigur! ca te-ai gandit.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ce dragutz. Sa vezi ca de fapt el o va convinge pe surioara lui sa mearga la gradi. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca ieri am experimentat si noi prima cazatura. Cu trotineta/bicicleta cu tot. Nu este f tapana ca premergatorul. S-a sucit dupa taicasu care ducea o farfurie in bucatarie, si am auzit o bufnitura. Cazuse pe o parte, cu ea cu tot caci are niste chestii pe parti. Mama ce mai plans, frate. Ce tipete! Uff. L-am linistit la mine in bratze. Nu cred ca s-a lovit fantastic, dar nervul din el!! Cat ne-a mai certat! Mai ales pe taicasu care incerca sa-l maingaie, iar el ii intorcea spatele si se lipea de mine. Nu stiu daca era suparat pe el, daca facea gestul acela de intorcere - refuz constient, cert e ca voia doar la mine. Noi nu ne-am mai confruntat cu situatii de genul acesta pana acum. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Lol!!! Am 4 capitole de recuperat! suntem bine, examenul a fost un succes (proiectul), bobitza e cam mofturici cred ca-i mai iese ceva prin gura.. Mihaitza pleaca la bucuresti la Marie Curie, plange de 3 zile ca-l doare urechea.. Doamne ajuta sa gaseasca acolo un medic bun, sa-i dea de capat si sa-l vindece...mititelul..e satul de spitale...cand va rugati..ganditi-va si la el o clipa.. Recuperez si revin.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
multa sanatate lui mihaita
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
mami de Alex si Radu