Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 19
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
El o vrea pe mama, mai varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
cred ca ai dreptate. ca si daca e cu ta-su, si ies din camera, urla si plange cu sughituri. de s-a speriat asta mare!
nu vreau sa il chinui dar as vrea si eu un dus fara urlete...
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca
Poate ii este teama de aceea nu vrea. Daca se simte ca singur in mijlocul padurii? Poate simte ca-l parasesti. Nu stiu, zic si eu. Acuma n-o lua ad literam. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
mi-am amintit ca eram capra mare, la facultate, si cand mergeam in weekend acasa, iarna, imi placea sa mai dorm in camera lor, dimineata, cand ma scula mama. ma gonea sa ma spal pe fata si eu tusti, ma duceam sa ma plang la tata. si saracu' ma primea. ma invelea si ma mai lasa sa dorm. imi placea senzatia. ocrotirea. acasa.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
mai era ceva. paste: inca nu i-am dat. si mai era ceva dar nu imi mai amintesc. imi trebuie somnic.
va si NB (pic lata de somn)
Kiti de Miki
ayanna_xem spune:
M-am bagat in pat la somn, dar mi-am amintit de David al Laliticai...
Un gand special din partea mea pentru el!
Sa scapi cu bine puiule de tot chinul de acum si sa nu-ti amintesti din perioada asta decat dragostea nemarginita a mamei tale!!!
Sa ai multa putere pui de om!
_
Mami de strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Lol!!! Am 4 capitole de recuperat! suntem bine, examenul a fost un succes (proiectul), bobitza e cam mofturici cred ca-i mai iese ceva prin gura.. Mihaitza pleaca la bucuresti la Marie Curie, plange de 3 zile ca-l doare urechea.. Doamne ajuta sa gaseasca acolo un medic bun, sa-i dea de capat si sa-l vindece...mititelul..e satul de spitale...cand va rugati..ganditi-va si la el o clipa.. Recuperez si revin.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Un gand bun si pentru Mihaitza! Multa sanatate!
_
Mami de strumfita zgubilitica
danasor spune:
La multi ani tuturor mamicilor care se numesc Andreea!!!
si La multi ani pufuletilor Dragos-Andrei de Ale1212xa, Andreea de Happyela, patriotul de Andrelina, Raducu lui MP, Yanis Andrei de Alecs, Mario de Cris.M, Dragos Andrei de Dandanag .
Cris.M te asteptam de ziua ta sa ne faci cinste
danasor spune:
nasoale vesti in legatura cu concediul, dar poate, poate...
mai din urma
MP , si eu voiam sa-ti zic ca Alex are ochisorii tai, sunteti tare dulci amandoi, sa aveti o super petrecere cu frumosul sarbatorit, bine ca mi-ati zis de poze, tu si Miremia , nu ma gandisem ca ar trebui micsorate, oricum stergeam majoritatea celor vechi cand incarcam altele;
Bea sa-ti fie de bine piscina, mi-ai facut o cand am vazut pozele ... ca azi am facut si eu o vizita scurta la una , a fost minunat si sper sa repet , ca taaaare bine face ; este cineva care a bagat puiutul in piscina, m-ar bate un gand ca e calda apa, dar nu stiu cu clorul ; mult succes maine la control sotului, si felicitari pt job, te admir, oricum stim cat de muncitoare esti ; Ivanelul a crescut , nu mai e bebelus, are fatza de baietel , frumusel foc.
Larisel m-ai dat gata cu pozele voastre , stiu ca si grijile sunt un pic mai mari dar bucuriile sunt pe masura ,
Lorex felicitari pt proiect; foarte bine fac sa plece in Bucuresti, multa sanatate lui Mihaitza
Dece sa-ti fie de bine ciresica , super jucariile
BF sper ca esti bine cu sanii, oricum e bine ca s-a intarcat singur si nu sufera el dupa tt; eu dupa 1 an as vrea s-o intarc , ca cica in post nu se intarca, de sarbatori as vrea sa ne tihneasca , si fel si pina la mot, dar de la mijlocul lui ianuarie poate... am incercat sa-i dau milumil 2, sa incepem obisnuiala cu LP dar il scuipa de numai, si sincer am gustat si eu si nu-mi prea place, nu stiu care e mai bun la gust...
Xela sa va fie de bine patrecerea, ce de mancaruri , pacat ca A e bolnavioara, sa treaca repede
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Am mai vazut ca va laudati cu greutatile...noi nu prea avem cu ce sa ne laudam ..dar am cantarit-o si eu in WE...la 10 luni avem 8330 gr ...n-am fost la dr. ..asa ca va intreb pe mamicile mai experte...e de bine ? Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
io zic ca nu-i rau..pai de, fetili astea-s fotomodeale de mici...daca e vioaie si sanatoasa...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui larisel
Eu l-am luat dintr-un complex locco de tarabe cu chinezisme... cu 12 lei pachetul. Am luat 8 pachete pt tot dormitorul si 3 pt bucatarie. Am vazut insa si puzzle-uri super frumoase si dintr-un material mai bunutz cu poveshti sau personaje de desene animate la un magazin specializat de parchet, covoare & co (proges se numeshte), dar costa enorm (vreo 50-60 ron pachetul). _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
eu am luat de pe ocazii.ro..de unde a luat toata lumea 2 pachete. dar cum zicea larisel sunt mai ieftine la chinezi direct(magazine, standuri) problema e ca de nu stiu cate ori pe zi le pun la loc..si a inceput sa desfaca si bucatele mici...gen..8...oricum , mie mi se pare un izolant f bun.
JUCARII SI NU NUMAI...
decenuela spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Unde-s jucariile Decenuelei? Vreau si eu sa le vad? Are si vreun Gummy bear cantaret??? 'Bomba' am si io...e adevarat ca e si vina mea ca de fiecare data am tinut-o cand vroia sa se arunce cu capul inainte si in loc sa-i arat cum se face corect eu o tineam pana isi sprijinea mainile pe parchet si mai departe era safe. Si ea a invatat probabil ca nu e nici un pericol...pana o sa pupe odata parchetul si dupa aia mai vedem! _ Mami de strumfita zgubilitica |
aoleuuuu....a innebunit lupul...vb reclamei..k Gummy asta. jucariile le am la semnatura...ete ca nu-l am pe zaludu ala...dar sa ma uit si dupa el...
JUCARII SI NU NUMAI...