Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili, unde sunteti? hai coffe e fierbinteeeeeeeeee

LMA si LML...TUTUROR PUFULETILOR...CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA SI TOTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI DE ASTAZI....SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE ZI

Eu ...sunt dupa o nopte...a la jiji....nu stiu ce are ... el s-a trez de la 7 juma...eu cheauna as mai fi dormit.dar se uita asa in ochii mei...

e sarbatoare...dar tot tre sa ma apuc de shmotrul de zi cu zi...ar mai lenevesc un pic...

sa aveti o zi superba

of...MA GANDESC LA DAVID, DRAGUL DE EL, SUNT SIGURA CA VA FI BINE....E UN MAAARE LUPTATOR, COPILUL ASTA CHIAR VREA SA TRAIASCA...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII SI NU NUMAI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

neatza fetili, unde sunteti? hai coffe e fierbinteeeeeeeeee

LMA si LML...TUTUROR PUFULETILOR...CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA SI TOTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI DE ASTAZI....SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE ZI

Eu ...sunt dupa o nopte...a la jiji....nu stiu ce are ... el s-a trez de la 7 juma...eu cheauna as mai fi dormit.dar se uita asa in ochii mei...

e sarbatoare...dar tot tre sa ma apuc de shmotrul de zi cu zi...ar mai lenevesc un pic...

sa aveti o zi superba

of...MA GANDESC LA DAVID, DRAGUL DE EL, SUNT SIGURA CA VA FI BINE....E UN MAAARE LUPTATOR, COPILUL ASTA CHIAR VREA SA TRAIASCA...

JUCARII SI NU NUMAI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza
asteptam capitol nou, dar nu cred ca s-a trezit vreo tehnicutza

La multi ani ginerica RADUCU ANDREI,
CRIS M, ANDRELINA, TUDOR patri, A de Xela, DRAGOS Andrei de Alexa, Andreea de Happyela, Yannis Andrei,Mara Andreea de rebiana si fetelor care au sub nick o andrela

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza

mamicile de pufuleti care poarta numele de Andreea

pufuletilor: Dragos Andrei (Ale1212xa), Andreea Maria,Yannis Andrei, Dragos Andrei (DandanaG), Mara Andreea, Tudor Andrei, A de Xela

Roxi de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LALITICA SI DAVID

DERMATITA ATOPICA din cate mi-a zis dermatoloaga are mai multe cauze/simptome, care asociate pot duce la diagnostic si e cam greu pana la un an sa o identifici. Oricum, apar leziuni clar si pe fata/gat, in 90 la suta din cazuri....si ema avea 3 pete rosii cu suprafata uscata, o eczema/ceva de gen, au trecut cu Vitella, asta ne-a dat dr, in 4 zile.

plec pana la posta si revin....sa citesc si eu cand se culca gaza, ca acum nu e chip...

P.S. ieri a facut eforturi la saltea/covor mai intens si i-au iesit 3 miscari de mers/tarat chinuit pe inainte, dar cu maraiala ca nu o ajuta si pe ea nimeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Decenuela am admirat jucariile ...sunt vre-o 2 care imi plac in mod special .... vroiam sa te intreb ...daca imi doresc ceva si nu pot sa cumpar acum se poate face "rezervare"...in sensul ca sa o cumpar cand imi vine indemnizatia????

Vroiam sa va intreb si eu ceva ...a mea Isabela e "petarda" rau la coboratul din pat...v-am auzit pe voi ca va laudati ca ai vostri pufuleti coboara singuri si sunt curioasa daca i-ati invatat voi sau a fost ceva "natural"...ca deja imi fac griji k se duce "bomba" direct in cap nu se fereste deloc, desi a luat o cazatura destul de urata.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Unde-s jucariile Decenuelei? Vreau si eu sa le vad? Are si vreun Gummy bear cantaret???

'Bomba' am si io...e adevarat ca e si vina mea ca de fiecare data am tinut-o cand vroia sa se arunce cu capul inainte si in loc sa-i arat cum se face corect eu o tineam pana isi sprijinea mainile pe parchet si mai departe era safe. Si ea a invatat probabil ca nu e nici un pericol...pana o sa pupe odata parchetul si dupa aia mai vedem!

_
Mami de strumfita zgubilitica

aoleuuuu....a innebunit lupul...vb reclamei..k Gummy asta. jucariile le am la semnatura...ete ca nu-l am pe zaludu ala...dar sa ma uit si dupa el...

JUCARII SI NU NUMAI...

AM STUDIAT PROBLEMA CU GUMMY BEAR ASTA.....se pare ca e o jucarie la moda( datorita reclamei) ..de pe amazon nu mere luat ca sunt alti selleri care distribuie iar pe ebay nu este sh. Asa ca m-am gandit sa cumpar noi...( singura prb k ebayul asta e ca iei ceva ok ca pret dar te omoara transportul pana in romanik)
ar ajunge cam 100 ron bucata NOU..cik are vreo 30 cm..12 inch....vrea cineva???

am editat ca am gasit marimea corecta 30 cm , nu 50

JUCARII SI NU NUMAI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

neatza
asteptam capitol nou, dar nu cred ca s-a trezit vreo tehnicutza

La multi ani ginerica RADUCU ANDREI,
CRIS M, ANDRELINA, TUDOR patri, A de Xela, DRAGOS Andrei de Alexa, Andreea de Happyela, Yannis Andrei,Mara Andreea de rebiana si fetelor care au sub nick o andrela

subscriu si eu! la multi ani!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

si sa fac cinste desi sunt intrun butoi.... raceala sta numi mai trece, cel mare a inceput si el sa dea semne de raceala, iar astia cu intorsul la munca miau pus capac!

e ziua piciului mare il cheama andrei gabriel asa ca

_

Mergi la inceput

si un gand pt lalitica si pt david sa treci cu bn peste operatie puiule.

_

Mergi la inceput

asa ca butoiul meu e o toana, probleme adevarate sunt cele care le are lalitica si este o mamica luptatoare. david te asteptam acasa pui mic si greu incercat.

_

Mergi la inceput