Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 17
tomaca spune:
Ma duc la ca este fff tarziu penru mine. Maine ma du la munca dis de dimi (nu a voi n-ati aveam de munca aasa).
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Intrebare: Unde si cu cat ati gasit covorasul tip puzzle? |
Eu l-am luat dintr-un complex locco de tarabe cu chinezisme... cu 12 lei pachetul. Am luat 8 pachete pt tot dormitorul si 3 pt bucatarie. Am vazut insa si puzzle-uri super frumoase si dintr-un material mai bunutz cu poveshti sau personaje de desene animate la un magazin specializat de parchet, covoare & co (proges se numeshte), dar costa enorm (vreo 50-60 ron pachetul).
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui elefantica Am mai vazut ca va laudati cu greutatile...noi nu prea avem cu ce sa ne laudam ..dar am cantarit-o si eu in WE...la 10 luni avem 8330 gr ...n-am fost la dr. ..asa ca va intreb pe mamicile mai experte...e de bine ? Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Cred ca da.Fiica-mea oricum e prea grasuta pt varsta ei.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....bine a mers coffe cris...pt ca avusesi o noapte..PERFECTA..( a se citi...a la jiji) plus ca aseara...m-a zapacit de cap..adormit copilul....siecs cu tasu si ...cand sa vedem artificiile...ueeeeeeeeeeee....fugi..15 min...adormit copilul...intors la tasu....continuat....de unde ramasesem.....ajuns unde..trebe si....surpria..ueeeeeeeeeeeeee....plecat adormit jiji din nou....si abia la a 3-a tura...am mancat si io cireasa de pe tort, sa zic asa...grele dom'le , grele.. acu ma duc repede la shmotruiala de zi cu zi... cris.d am sa pun niste poze, am sa vad cum..am cateva jucarii super si vin si altele dragele mele..sa aveti o zi superba si o saptamana la fel ne auzim mai incolo salutari si de la....COLTZI ALBI Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Deci, esti mortala...am ras cu lacrimi!
Cata perseverenta la voi...!
Bravooo...tineti-o tot asa! Sunteti un cuplu relaxat...
Eu is mai cu schepsis, imi trebe conditii, chestii-trestii, ca daca 'pisisicu' nu-i detasat complet de chestiile cotidiene nu pap nici macar o felie de tort, daramite cireasa. Vise, taica, vise...
...dar incerc sa ma autoeduc, ca teoria o stiu, ca la cata psihologia cuplului am papat in facu, ioiii, ioiii...cu practica e mai greu insa!
_
Mami de strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui elefantica Decenuela am admirat jucariile ...sunt vre-o 2 care imi plac in mod special .... vroiam sa te intreb ...daca imi doresc ceva si nu pot sa cumpar acum se poate face "rezervare"...in sensul ca sa o cumpar cand imi vine indemnizatia???? Vroiam sa va intreb si eu ceva ...a mea Isabela e "petarda" rau la coboratul din pat...v-am auzit pe voi ca va laudati ca ai vostri pufuleti coboara singuri si sunt curioasa daca i-ati invatat voi sau a fost ceva "natural"...ca deja imi fac griji k se duce "bomba" direct in cap nu se fereste deloc, desi a luat o cazatura destul de urata. Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Unde-s jucariile Decenuelei? Vreau si eu sa le vad? Are si vreun Gummy bear cantaret???
'Bomba' am si io...e adevarat ca e si vina mea ca de fiecare data am tinut-o cand vroia sa se arunce cu capul inainte si in loc sa-i arat cum se face corect eu o tineam pana isi sprijinea mainile pe parchet si mai departe era safe. Si ea a invatat probabil ca nu e nici un pericol...pana o sa pupe odata parchetul si dupa aia mai vedem!
_
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata si de la noi!! Venim cu vesti buuune!!! 1. au disparut bubitele si febra cea rea 2. de alaltaieri a inceput sa mearga de-a busilea 3. de vreo sapt merge in premergator 4. i-a mai iesit un dinte deci avem 7 Maine este ziua lui asa deci si prin urmare uitati ce www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/" target="_blank">cadou a primit de la mamaie! Este cea mai tare minge ever!!!! .. eu una m-as juca intr-una cu ea . Iar de craciun v-a primi www.toyz.ro/animale-interactive-educative/silverlit/de-a-v-ati-ascunselea-cu-iepurasul-jojo-in-limba-romana/" target="_blank">asta . Asa pt ca a fost cel mai cuminte cupil . Azi s-a trezit la 7 ... nu s-a mai trezit asa de cand era bebe mic si avea treziri si noaptea .. a papat, ne-am jucat la 9 a picat lemn ... cred ca mai doarme pana pe la vreo 11-12 ... papa si pe la vreo 1 iar somn . Va si va doresc o zi minunata de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Felicitari pt vestile bune! Super cadoasele...sa va bucurati de ele!
_
larisel spune:
citat din mesajul lui livia1980 salut! In primul rand Ruxi-condoleante pentrubunica ta. Vreau sa va intreb ce pot semnifica petele de pe fata?Nu sunt pete propru-zise...ca si cum s-ar fi iritat de la pupacit sau de la barba lui tati..le are de vreo 3 zile, si nu-i mai trec...are una pe un obrajor, si una pe celalalt. Am citit pe net de dermatita atopica...dar nu cred ca e...ar trebui sa-i mai fi aparut si alte pete prin alte locuri....dar nimic.Il sterg cu apa sterila si-l dau cu ulei.Ar fi cazul sa ma duc la medic??A - si nici nu-l mananca....!... O zi buna!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Ai dat cu vreo crema ca sa treaca? La noi a functionat dermocare-ul. Nu cred ca-i dermatita atopica, aia e cu cruste sau pielicica uscata.
larisel spune:
citat din mesajul lui tomaca Am si eu o intrebare pentru cele care dati paste pufuletilor. De care faceti? Sunt unele speciale? SI cum le faceti si mai ales cum le "ädministrati"? Le blenduiti si pe acelea? Eu nu-l vad pe Tudor mancand paste (judecand dupa imaginea pe care o am eu despre paste). Se cam ineaca si cu paine de ex. Baga cam mult in guritza. Stau cu ocii pe el ca pe butelie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu le-am dat paste simple (fara ou):
- fidea uneori in ciorba (pasate cu totul)
- macaroane cu branza si unt (tot pasate pt ca finger-food-ul nostru nu prea functzioneaza cu mancare).
larisel spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel in cat timp de la intrarea legii in vigoare ar trebui sa merg la serv? cand vor sa o dea?adik...tre sa imi fac planuri, just in case...? ca ar mai fi 1 luna jumate pana face ema 1 an...poate sa fie in vigoare asa rapid? stie cineva cat poti cere fara plata ca bugetar? am sentimentul iminentzei unui ...dezastru. nu cred ca scap de prostia asta cu intorsul mai devreme. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Si eu sunt in aceeashi situatzie...ba mai rau, noi implinim anul mai devreme...