Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 16
ayanna_xem spune:
Buna seara!
Intru o fuga cat sa va salut si sa felicit pufuletii de azi si de ieri!
Maia
Isabela
...si fratiorii de pufuleti
Andreea
Paul
In week-end am tot fost plecata, v-am citit seara inainte de somn, dar inca nu-s la zi...daca nu adorm intre timp, merg sa mai citesc din urma, desi ma simt cam cheauna. Mi-au venit rusii si ma simt cam ciudat, putin ametita, mi-e si greata...dar nu ma doare nimic, absolut deloc, iar inainte de sarcina aveam niste dureri de burta cumplite. Ciudat!
Zgubicea a mai facut rost de-un cucui, fix in frunte...o sa am de furca tare cu ea, ca atunci cand nu-i convine ceva...se arunca, ori pe spate ori cu capul inainte...si uite asa se alege cu diverse 'semne de buna purtare'. Plus ca se baga sub masuta de cafea si apoi incearca sa se ridice in picioare si bineinteles ca si-o ia in freza, ba se mai atinge de-un colt de dulap, ba mai aluneca pe parchet, ma rog...diverse situatii. Nu pot s-o tin numai in patut sau sa-i interzic sa exploreze...nush cum sa-mi mai adaptez casa ca e jaleee. Sa vezi cum o fi cand o incepe sa mearga...
...si eu va trebui sa ma intorc la munca din cauza idiotilor de la guvern...Pfuai, nu mai zic nimic, ca ma enervez...
No, cam asta despre noi asa pe rapid inainte...ma duc sa mai citesc nitel, cat m-or tine balamalele.
Va pup!
_
Mami de strumfita zgubilitica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 TOMACA ziceai tu bine ca ai nostri sunt mai "prezentabili". Am cantarit ieri grasa si are 9,910 kg. Cam greu fundul si...nici cu burtica nu mi-e rusine. Decoleaza mai greu, cum spuneai tu! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
mi-a plaut asta cu super precizia greutatii. 9.910 kg, adica domnule, noi inca n-am schimbat prefixul .
Noi 11.5 kg aseara, dar avea si pampers nsi body. La 9 luni avea 11.2 kg. Nu a mai luat in greutate, dar nu mai vrea lapte. se ulca nemancat seara, iar dimineata doar un strop. Cred a auzit ca este numit prezentabil.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Eleysa spune:
Am adormit-o si eu in final pe pupaza mica...pffffuuuu...greu a mai adormit in seara asta.
Tomaca eu i-am dat cateva paste de la noi din farfurie, erau barilla integrale (fusili) si a fost foarte haioasa le lua in manuta si mai intai le sugea bine si apoi le molfolea...Eu nu am probleme cu ea cu inecatul, stirba cum e se descurca ea si nu imi mai fac probleme.
Lorex felicitari pentru proiect si muuulta sanatate lui Mihaita !!!
Decenuela am admirat jucariile ...sunt vre-o 2 care imi plac in mod special .... vroiam sa te intreb ...daca imi doresc ceva si nu pot sa cumpar acum se poate face "rezervare"...in sensul ca sa o cumpar cand imi vine indemnizatia????
Vroiam sa va intreb si eu ceva ...a mea Isabela e "petarda" rau la coboratul din pat...v-am auzit pe voi ca va laudati ca ai vostri pufuleti coboara singuri si sunt curioasa daca i-ati invatat voi sau a fost ceva "natural"...ca deja imi fac griji k se duce "bomba" direct in cap nu se fereste deloc, desi a luat o cazatura destul de urata.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Am vazut gemanute si m-am topit de dragul lor. Sunt asa frumoase pozele cu ele impreuna jucandu-se! Si ce frumos interactioneaza! Desigur m-am gandit si la Larisel care le cara pe amandoua deodata. Pai pe mine m-a rupt Mara azi cand am dus-o la biserica in brate...aveam junghiuri, dureri, am zis ca nu mai fac. Cum reusesti sa le duci pe amandoua? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Nu le car, doar le tzin in bratze pe loc...pana asambleaza tati caruciorul. Oricum fetele mele sunt mai ushurele decat Mara...
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
in final am ales galben. Dar vezi ca poti sa "probezi" culorile sa vezi cum iti sta inainte sa cumperi. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Hai ca am explicat de m-am rupt. Te duci in Foloseste puncte (stanga langa profil personal), si iti apare un tabel cu 2 coloane. In ea din stanga este efetul GLOW si acolo poti proba "hainele"
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Am vazut gemanute si m-am topit de dragul lor. Sunt asa frumoase pozele cu ele impreuna jucandu-se! Si ce frumos interactioneaza! Desigur m-am gandit si la Larisel care le cara pe amandoua deodata. Pai pe mine m-a rupt Mara azi cand am dus-o la biserica in brate...aveam junghiuri, dureri, am zis ca nu mai fac. Cum reusesti sa le duci pe amandoua? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Am vazut si eu gemanutele lui LARISEL...si m-am topiiiit!!! Dulcele, dulcele...sa le papi cu puf cu tot!!!
_
Mami de strumfita zgubilitica
Eleysa spune:
Am mai vazut ca va laudati cu greutatile...noi nu prea avem cu ce sa ne laudam ..dar am cantarit-o si eu in WE...la 10 luni avem 8330 gr ...n-am fost la dr. ..asa ca va intreb pe mamicile mai experte...e de bine ?
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
Gata ....ma duc la dush si apoi ...noapte buna mamici si pufuleti!!!