Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

BF...imi pare rau...ti-au rasp fetele...dar depinde si ce anume vrei tu pe mai departe..

ruxita...condoleantze pt bunica...asta e..din nefericire..nimic nu este vesnic

fetili nu ma laudati cu...cireasa de pe tort..asa a fost inatmplarea..nu-i meritul meu..daca era dupa mine..la primul ueeeeeeeeee....nu ma mai intorceam...( si nici jiji mare n-a sperat ca mai vin))

incerc sa pun niste poze (proaste calitativ...se strica..scula...alta e prea desteapta pt mine...si am fol si tel)....cu jucarii..sa vad dcaca-mi iese...as fi vrut sa scriu la fiecare brandul si pretul...dar cred ca mai tre sa studiez cum se face

jucarii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

[font=Verdana]N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
[/font=Verdana

desi de obicei nu editez din maaare lene ..am editat pt ca iesise o mare prostie dintr-un cuvant

pentru o clipa am crezut ca vrei sa pui poze cuu...cireasa de pe tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mie mare mi-a fost mirarea cand m-am dus sa-i pregatesc baia..apoi sa iau copilul sa-l spal...JIJI ADORMISE...am zis ca se uita asa pe-o parte la tv...NU...m-am uitat sa vad daca respira...primul gand care mi-a venit dupa ce m-am convins ca dormea...a fost..pai si io cui mai dau tt?....al doilea gand...lui..peste juma de ora...( am av gura aurita)

a....si tot azi a inceput s-o ia de-a busilea..a fc deja ordine in CD-uri....

sa aveti o seara placuta...si ...sa DORMITI BINEEEEE..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII SI NU NUMAI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Merge bine in picioruse, ii ia cateva secunde sa plece dintr-o camera in alta. Trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe el ca pleaca sa exploreze cele mai ascunse colturi din casa. Pana acum cateva zile nu trecea de prag, acum a invatat o tehnica noua, se sprijina pe palme si trece un picior peste prag apoi pe celalalt, se ridica si isi continua drumul.

Mergi la inceput

Tomaca, MP

am terminat de recuperat dar...vorbim maine

ata mai spun, despre paste...azi i-am dat la masa de la 5-6..paste bio, integrale. Le-am fiert si blenduit apoi amestecat cu branzica calcica, o buc de banana si 2 lingurite de iaurt. a mancat..

branzaica i-o fac de mult din lapte de vaca de la tara...si de la 1 an am de gand sa-i dau LV..acum mi-am porpus sa nu-i mai dau iaurt din comert...o sa incep sa fac in casa ca au prea multe kkturi in ele...se vorbea si pe la TV..

app, ruxita...mie mi-ar fi teama sa dau danonino..am auzit multi copii pe aici cu toxiinfectie alimentara de la danone...inclusiv finutza mea de 1 an, acum vroe 3 saptamani a facut..

a, si daca tot veni vorba...de fiert legumele impreuna cu carnea - pediatra mi-a spus ca doar la inceputul diversificarii se tine..apoi se pot fierbe impreuna...pai eu i-am mai dat si ciorbitza de la mama de la tzara...100% natural...doar ea fiebre la un loc toate..e prea buna

va pup..noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am si eu o intrebare pentru cele care dati paste pufuletilor. De care faceti? Sunt unele speciale? SI cum le faceti si mai ales cum le "ädministrati"? Le blenduiti si pe acelea? Eu nu-l vad pe Tudor mancand paste (judecand dupa imaginea pe care o am eu despre paste). Se cam ineaca si cu paine de ex. Baga cam mult in guritza. Stau cu ocii pe el ca pe butelie.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Eu ii dau taietei lati, din comert, gatiti la cuptor cu branza, smantana si galbenus, asa ca o budinca. Nu le blendui pt ca sunt moi si le poate manca. In cel mai rau caz, le sfaram putin cu furculita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

ieri am experimentat si noi prima cazatura. Cu trotineta/bicicleta cu tot. Nu este f tapana ca premergatorul. S-a sucit dupa taicasu care ducea o farfurie in bucatarie, si am auzit o bufnitura. Cazuse pe o parte, cu ea cu tot caci are niste chestii pe parti.

Mama ce mai plans, frate. Ce tipete! Uff. L-am linistit la mine in bratze. Nu cred ca s-a lovit fantastic, dar nervul din el!! Cat ne-a mai certat! Mai ales pe taicasu care incerca sa-l maingaie, iar el ii intorcea spatele si se lipea de mine. Nu stiu daca era suparat pe el, daca facea gestul acela de intorcere - refuz constient, cert e ca voia doar la mine. Noi nu ne-am mai confruntat cu situatii de genul acesta pana acum.

varsta lui Tudor

Cazaturile de-abea acu' incep! Las' ca-i trece pana se insoara! Pupam dulce locul unde s-a lovit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

din categoria:is cu vaca...tomaca si ana g va rog sa-mi ziceti si mie ce culori v-ati luat? cu titulatura m-am prins eu...da' la culori am o probl...

mami de Alex si Radu

in final am ales galben. Dar vezi ca poti sa "probezi" culorile sa vezi cum iti sta inainte sa cumperi.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

TOMACA ziceai tu bine ca ai nostri sunt mai "prezentabili". Am cantarit ieri grasa si are 9,910 kg. Cam greu fundul si...nici cu burtica nu mi-e rusine. Decoleaza mai greu, cum spuneai tu!

Mergi la inceput

RUXITA condoleante pentru bunica ta! Odihneasca-se in pace!

Mergi la inceput

LML MAIA-ILINCA!

Mergi la inceput