Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

http://www.a1.ro/news/social/indemnizatiile-de-maternitate-raman-reduse-cu-15-si-in-2011-135470.html
nu spune daca ne afecteaza si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

in legatura cu indemnizatiile, eu am inteles asa: se reduce perioada la 12 luni si, daca te intorci la serviciu, statul iti da un supliment de 500 ron pana cand copilul implineste 2 ani(adica inca 12 luni).Legea a fost aprobata de PDL, deocamdata.Acuma, daca ne afecteaza pe noi sau nu, depinde de ce forma va lua.Daca va fi OUG(ordonanata de urgenta) ne afecteaza, daca va fi lege, nu ne afecteaza.
Doamne ajuta, macar in ceasul al douasprezecelea sa avem noroc.
Eu ar trebui sa incep din ianuarie, problema e ca mutandu-ne, nu mai am unde ma intoarce...

mai citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

http://www.a1.ro/news/social/indemnizatiile-de-maternitate-raman-reduse-cu-15-si-in-2011-135470.html
nu spune daca ne afecteaza si pe noi

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing
Just the way you are

2 ochi albastri

OMG !!! Nu pot sa cred ca pana la urma s-a decis asa ceva ... sincer nici nu stiu ce emoticon sa pun ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

mda, acum am citit articolul de la dulci si zice ca suplimentu se da pana copilul implineste 1 an.
nu mai inteleg nimic, la protv asa spusesera

Mergi la inceput

Nici eu nu mai inteleg nimic Peste tot scrie altfel
Din 26 ian ar trebui sa ma intorc la munca Imi vine sa moooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

in cat timp de la intrarea legii in vigoare ar trebui sa merg la serv? cand vor sa o dea?adik...tre sa imi fac planuri, just in case...? ca ar mai fi 1 luna jumate pana face ema 1 an...poate sa fie in vigoare asa rapid?
stie cineva cat poti cere fara plata ca bugetar?
am sentimentul iminentzei unui ...dezastru. nu cred ca scap de prostia asta cu intorsul mai devreme.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

IO ZIC SA VEDEM CUM VA FI PANA LA URMA.

CONCEDIUL FARA PLATA SE DA 1 AN LA BUGETARI

dar....nu se calculeaza din momentul in care incepe indemnizatia? pt ca altfel ar insemna ca iti iei indemnizatie dor vreo 9 luni

ce cretini

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII SI NU NUMAI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ma ingrozeste ideea intoarcerii la munca....

In alta ordine de idei, si-a cumparat Maia prima jucarie din banutii ei, mingia vtech, e tare incantata de ea....si noi la fel

N-am mai gasit la smyk tetine de la Tommee Tippee- variable flow, cand am vazut data trecuta n-am avut bani la noi si azi nu mai aveau. Prin tetinele astea fluxul poate fi mai mare decat prin tetina nr.3? Adica trece laptele cu cereale mai bine? Foloseste cineva?

Mergi la inceput

Eu nu sunt bugetara Ce ma fac ? dac ma mai primeste la munca...ca nu stiu Ce naiba vorbesc ? nu pot merge la munca Trebuie sa-mi cresc copilul Cu cine sa-l las ? la cresa nu ti-l primeste acum la mijlocul anului Si ce angajator imi plateste mie concedii medicale cand se imbolnaveste copilul?Si sunt doar eu angajata Seful nu poate opera fara ajutor ,nu-l pot suna inainte cu 1 ora sa-i spun ca copilul are febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am vazut si eu stirile dar nu spune daca ne afecteaza si pe noi. dar eu ma gandesc ca am primit o decizie acasa prin care spune aca stau 2 ani acasa si [rimesc indemnizatie. aia se anuleaza sau cum? putem da statul in judecata zic sie u.. aberez de suparare.

ana g nici eu nu vad efectul de glow. ce culoare? am vrut sa intreb si eu dar mia luato MP inainte.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

of, am incercat sa citesc din urma si sa raspund, dar...sunt asa de ravasita de vestea cu indemnizatiile ca nu ma pot concentra...scuze

raspund la cat am citit:

miremia multumim ca ne-ai trecut in listuta
bea cred ca ti-a prins bine relaxarea de la strand.Foarte frumos acoloasa as vrea si euuuu....
larisel vanilia adevarata e cea pastaie, se gaseste in magazine, la pliculete(cu o pastaie), e ceva mai scumpa.Scoti miezul pastaii si il folosesti, iar restul,teaca, o poti pune intr-un borcam cu zahar si asa ai zahar vanilat

vreau sa mai zic La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea, sa fie sanatosi si sa le aiba pe mamicile lor inca un an acasa, langa ei

Tinem pumnii si ne rugam pentru David, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

Sper sa pot intra si maine sa felicit pe Andrei si Andreea

Noua cred ca ne mai ies ceva dinti, ca se trezeste urland.
Fug si eu la somn, cat oi putea...
Noapte buna tuturor si sa speram la vesti bune!

Mergi la inceput