Avem o sansa,doar sa vrem!
Membrele mai vechi ale forumului imi stiu povestea,nu am sa mai revin asupra ei...doar un scurt rezumat,singura,casa semifinisata si cu 2 copii.
Am primit nenumarate sfaturi,si mai ales incurajari...
Nu e un remember,scuzati americanismele:D,si nici un sfat,dar..., se poate daca vrem si nu ne lasam...
Un scurt rezumat,acum 3 ani ramasesem singura cu 2 copii,ma simteam pierduta,si mai ales nu stiam de ce...Aici mi-am gasit alinarea atunci,si aici vreau sa spun:Se poate,nu va lasati doborate!
Nu e usor,dar credet-ma,merita sa te autorespecti.Si pentru vechile membre,care imi stiu postarile anterioare,am sa fac un rezumat al vietii mele de dupa,iar pentru cele noi,va fi,cred eu,ca un impuls sau o dovada a faptului ca se poate atunci cand vrem.
Evident,unde exista o minima sansa a mentinerii unui cuplu,sau a unei familii,luptati,e posibil sa pastrati ceea ce va doriti,dar daca nu mai este cale de intoarcere,continuati-va viata...
Am sa spun si eu,pe scurt,ce s-a mai intamplat in ultimii 3 ani.
Copiii au crescut,pustoaica e in clasa intai,FB-uri cu * la toate materiile,piticul e inca in grupa mare,dar extraordinar de inteligent,si nu doar pentru ca sunt mama spun asta...
Casa,inca nevanduta,dar cui ii mai pasa?
Avem o locuinta a noastra,un job solicitant si datorii in banca:D Dar suntem fericiti.
E adevarat,am avut o tentativa de relatie,care nu a avut finalul scontat...dar,mai credeti in prima iubire?Cu el ma voi recasatori in iulie anul viitor...Atunci eram disperata,acum fericita...Mii de multumiri celor care m-au incurajat...
Va pup,si va doresc fericirea mea.
Raspunsuri
delphin spune:
Cu-cu Mirela. Ma bucur sa aud vesti de la tine si mai ales vesti bune! sa-ti fie asa cum iti doresti si sa ai fericirea pe care o meriti. bravo pt. realizari si pt. felul in care ai trecut peste!
szivarvany spune:
Ma bucur ca ai reaparut, iti dadusem pm-uri in speranta ca scrii doua vorbe despre tine si copii.
Si ma bucur tare tare mult ca esti din nou fericita, sa dureze toata viata, asta va doresc
Si da, eu inca cred in minuni si le astept
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cmirela35 spune:
De cand am postat si pana acum,am citit forumul...E o zi mai relaxanta pentru mine,copiii la una din nase,eu singura cuc,cu amintirile...M-am bucurat sa vad ca mai sunt membri vechi,imi pare rau ca am disparut,o vreme nu am avut net,am recitit cam toate postarile,o zi de relas...
Mamagiulia,cred ca ai observat ca dintr-o romantica am devenit o naratoare,daca asta e cuvantul,m-am calit,dar stiti ceva?Abia acum traiesc romantismul...Prima iubire a reaparut,si culmea,e omul care imi iubeste copiii,eu realizata,ne mai despart inca cateva luni pana la a fi cu totii o familie,pare mult cateva luni,dar deja fericirea o simtim...
Fetelor,fara suparare,imi lipsesc remarcile lui Rufus...,si ale lui Marius,barbatii pot fi mai obiectivi decat noi...
ca si o idee,e scris la semnatura,viata e o continua speranta...,dar stim cu adevarat care e aceea?
Am devenit mai cinica,mai severa cu mine,mai reticenta fata de cei din jur....Si merita,daca nu pui doar raul in fata,ci te axezi pe prioritati...
Cred ca se observa din postari ca sunt mai cinica,mai la subiect,e un progres,as spune eu,dar chiar sunt fericita.
BalMascat spune:
Mirela, felicitari si sa fiti fericiti. O poveste cu happy ending e intotdeauna bine venita. Ne-ai putea spune si ce s-a ales de ex? care a fost evolutia lui in acesti 3 ani.
cmirela35 spune:
Da,Balmascat,pot sa spun.E plecat in Italia,vine de 2-3 ori pe an sa isi vada copiii,nu stiu daca e fericit,relatia noastra se rezuma doar la copii...Macar atunci isi aduce aminte de ei,in rest...
Nu stiu ce altceva sa mai spun,am inteles ca are pe cineva,nu stiu cine si nici nu conteaza,usa intre noi e deschisa doar cand e vorba de copii,si asta doar cand vine in tara...
ioanamatei spune:
Salut,
Ma bucur ca esti fericita, mirela.Din pacate eu nu inteleg cum vine asta : "dar,mai credeti in prima iubire?Cu el ma voi recasatori in iulie anul viitor...".Cuma dica et vei recasatori cu prima iubire?Eu nu iti stiu pvestea, si imi suna ca si cand te recasatoresti cu tatal celor 2 copii, dar apoi vad ca e vorba si de un ex care e plecat in Italia.Explicati-mi si mie :)
monicabo spune:
Nici eu nu iti sti povestea, daca ai un link catre ea...
Ma bucur ca ti-ai gasit linistea si fericirea!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Selene_Bunny spune:
Eu am inteles asa:
Mirela a fost casatorita si, cu omul cu care a fost casatorita, are doi copii, o fetita si un baietel, care sunt amandoi in grija ei. A divortat de tatal copiilor, acesta a plecat in Italia si vine rar in tzara, ocazii cu care isi viziteaza si copiii.
In momentul de fatza, Mirela are o relatie cu prima ei iubire, cu care se va recasatori in iulie, anul viitor. Se recasatoreste din postura de femeie divortata. Inteles acum? :)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
witeflower spune:
Imi prinde bine sa aud asta, ca e ceva real, ca se intampla... Pentru ca am nevoie sa cred , sa sper si sa iau in sfarsit decizia cea buna, pt mine si pt copii...
Merci, cmirela35! Iti doresc multa fericire si o viata implinita!