Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ppisic

Salutici fetelor, si eu prin zona , de la birou ce-i drept...
Ache, bine ai revenit, multa putere sa treci peste toate si sarcina cat mai usoara de acum incolo.
Fetelor, am mai adugaut si eu cateva pozici cu burti-burtoiul si am observat ca s-au cam imputinat fetele cu albume, asa ca am citit oleac' din cap. anterioare si am vazut ca s-au sters poze/albume...
Nu vreau sa 'rascolesc c****ul' acum dar pana la urma care e faza? Cine a sters albumele???? Poate e mai bine sa fie facut un alt cont?

Diana, 32+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

se pare ca o parte din albume au disparut pur si simplu, iar altele au fost sterse de catre fete pentru ca nu e normal ca cineva sa dea buzna prin pozele noastre si sa faca ce vrea cu ele. Eu nu mi-am sters albumul pentru ca am pozele acelea si pe contul de Facebook si daca avem un hacker printre noi le poate lua de oriunde. Si eu ma gandisem sa facem un cont nou, dar bine ar fi sa se pronunte fiecare.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

naaaa...numai ies sagetatori decat dc sunt nascuti inainte de 22dec. dupa 22 intra capricornu

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Diana nu se stie cine a sters. si e cam imposibil sa afli. atata timp k suntem destule fete care avem parola.
de facut alt cont, e aceeasi chestie. o data ce se imparte parola, fiecare face ce vrea...deci..tot aici am ajunge

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

ai dreptate, nu prea rezolva problema un cont nou.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.

Felicitari fetelor care v-ati vazut bebeii dolofani.

Ache bine ai revenit printre noi.

Mustela NU are parabeni!!!!, am studiat produsele la Babyexpo. Singura lor problema e ca sunt scumpe.

Mai mult ca sigur vor scadea perioada concediului maternal. Cica mamicile nu stau 2 ani acasa, majoritatea se intorc dupa 6luni 1 an la munca.Ce vrajeala pe capul lor.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.am recuperat si eu tot ce ati scris k in week-end am fost tare plimbareata,nu am stat mai deloc acasa.
angie-felicitari pt feciorasul grasunel
tunde-sa iti dea drumul repejor acasa si totul sa fie bine.
bebelu-ma strange in spate cand vad AMR,bv, esti tare curajoasa.inca putin si tii buba in brate.
shines- ti-a trecut maseaua?
Ache-bine k au trecut toate iar tu si copilasii sunteti bine.
Declar si eu niste dureri groaznice de spate care nu ma lasa sa dorm noptile.Si crema mea de arnica nu isi mai face efectul.
toate burticile.

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Diana nu se stie cine a sters. si e cam imposibil sa afli. atata timp k suntem destule fete care avem parola.
de facut alt cont, e aceeasi chestie. o data ce se imparte parola, fiecare face ce vrea...deci..tot aici am ajunge

ai dreptate, nu prea rezolva problema un cont nou.

Da, asta cm asa e...oricum nasoala faza...

Diana, 32+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

mamicile.
Am citit toate vestile, din pacate nu stiu nimic de Doloress si nu am nici un numar de-al ei. Doamne AJuta sa fie bine.

Felicitari celor care ati vazut bebeii.

Bebelu, nu stiu de ce am eu asa un fix ca o sa nasti natural Ce zici?

Tunde, ne gandim la tine, sa nu mai plangi ca te cert tare, stai acolo cumintica sa cresca fetita mare. Sotul se va descurca de minune. Curaj mamico!

Simo, ce mai zici? Ai cumparat rimelu'? Daca nu te auzeam pe tine nici prin cap nu-mi trcea de rimel...

Eu am avut ieri pentru vreo ora contractii dureroase, neregulate...n-am avut deloc emotii, al meu se apucase sa se "documenteze" pe google ce inseamna asta...imi venea sa-i dau cu ceva in freza, mi-am amintit de Doloress care povestea se sotul ei...
Da sa va zic de ce cauta...tre sa plece in delegatie miecuri dimineata pana duminica si ii era teama ca nu se mai duce. Delegatia nu e interesanta dar e intr-un loc foarte frumos, de vre-o jumate de an tot se gandeste la delegatia asta...

Sa va ganditi la mine, saptamana asta am emotii mai intai ca omu' e plecat si apoi cu toate pe cap, nororc ca mai e mama la noi pt inca 2 saptamani.

Mai am 2 sapt de servici...yupiiii

Am avut o noapte buna, ieri n-am facut nimic, copiii au fost plecati cu taticul eu am dormit si am lenevit, am vazut un film cu Clark Gable , mi-am facut o baita relaxanta si azi-noapte am dormit bustean...Azi sunt bine dispusa, planuiesc sa fac neste cumparaturi la lunch pt mosu Nicolae.

mamicile, sa aveti o zi buna si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lili pai cred k asta urmareste si medicu meu. sa ma duca cu zaharelu cat mai mult si poate poate vine bb natural. a zis k dc pana p 30dec nu da nici un semn, facem cezariana. (asta cica sa-mi faca si mie pe plac)
bafta multa. ai grija, incearca sa eviti efortu si stau cat mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy
Mai mult ca sigur vor scadea perioada concediului maternal. Cica mamicile nu stau 2 ani acasa, majoritatea se intorc dupa 6luni 1 an la munca.Ce vrajeala pe capul lor.

Laura

33+ cu

Mi-ar fi placut sa decid eu pentru mine si copilul meu daca vreau sa ma intorc mai devreme la servici. Dar cat traim in Romania, trebuie sa ne obisnuim ca niste barbati sau niste dudui de Dorobanti stiu mai bine decat mamele ce le trebuie bebeilor... Un lucru era bun in Romania fata de restul Europei si trebuie sa-l stricam si pe asta. Sper sa nu mai fiu in Romania peste 20 de ani, sa vad cine le plateste lor pensiile. Ca pe unde te intorci, tot ca pe miloage ne trateaza
Si acesta este ultimul meu comentariu la acest subiect.

Ma ingroziti ca ati trecut la AMR... Sau abia astept sa trec si eu ?? Mi-e frica si abia astept in acelasi timp.

Felicitari celor care si-au vazut bebeii, bafta celor ce urmeaza sa-i vada. Eu ma mai duc sa-mi vaz bebelul abia la morfo de trim 3

27+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gata, mi-am facut si eu folder de poze acolo, deocamdata am pus hainute de fifi. Urmeaza si burtocu'

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput