Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

AcheDoamneee...cata putere tre sa ai bravo..sa fii optimista si totul va fi bine,ai trecut prin multe si Dumnezeu te va ajuta

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Multumesc, Bebelu.
Ce semnatura frumoasa ai , mi se strange mie stomacul de emotie ce putin timp a mai ramas.
Va dati seama ca de sarbatori o sa primim cel mai frumos cadou !
Abia astept.
O sa intru f des acum, sunt prin zona . Incerc sa citesc mai din urma.

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Multumesc fetele,
Ache urata experienta, sper sa fiti ok de acum incolo
OFFFF,....more good news...dati pe Realitatea

30+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ache eu am vazut ca n-ai mai scris si chiar ma gandeam daca sunteti bine cu totii! Imi pare rau ca absenta ta a fost cauzata de suparari, nu doar de lipsa de timp. Imi pare tare rau cu serviciul si mai ales sa aud de necazurile cu puiutzul, bine ca si-a revenit, ce mai poveste de groaza! Te pup cu drag! De Doloress nu prea mai stim de saptamana trecuta cand la un control cu diabetul s-a vazut ca e colul deschis si au internat-o. Era in sapt. 28. Tinem pumnii sin ne rugam sa fie bine, sa stea bebe kevin cuminel acolo la burtica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ache esti o mamica puternica bine ai revenit

30 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Multumesc fetele,
Ache urata experienta, sper sa fiti ok de acum incolo
OFFFF,....more good news...dati pe Realitatea

30+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

mda, s a terminat, vorbeau despre injumatatirea perioadei concediului maternal

30+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Salutici fetelor, si eu prin zona , de la birou ce-i drept...
Ache, bine ai revenit, multa putere sa treci peste toate si sarcina cat mai usoara de acum incolo.
Fetelor, am mai adugaut si eu cateva pozici cu burti-burtoiul si am observat ca s-au cam imputinat fetele cu albume, asa ca am citit oleac' din cap. anterioare si am vazut ca s-au sters poze/albume...
Nu vreau sa 'rascolesc c****ul' acum dar pana la urma care e faza? Cine a sters albumele???? Poate e mai bine sa fie facut un alt cont?

Diana, 32+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Diana nu se stie cine a sters. si e cam imposibil sa afli. atata timp k suntem destule fete care avem parola.
de facut alt cont, e aceeasi chestie. o data ce se imparte parola, fiecare face ce vrea...deci..tot aici am ajunge

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ache, bine ai revenit; sanatate pe toate planurile: bb1, bb2 plus mamik

aoileu, se ingroase randurile buburuzelor cu straie de mos craciun; ce-i imbulzeala asta in dec?? puzderie de sagetatori, sa fie sanatosi ca-s zodie misto (zise cioara uitandu-se in oglinda)

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Angie, Luciact, Lorich,Babyleeks, ppisic .
Puternice suntem toate mamicile, nici nu sti ce putere zace in tine la nevoie.

Hai sa va zic si varianta mea de palat fara parabeni, cea mai ieftina de pana acum. Asa ne-au invatat moasele, conform standardelor OMS: spalat bb cu apa de la chiveta, fara nimic altceva,cel putin in prima luna de viata. Iar samponul introdus dupa primul an de viata, pana atunci apa si acelsi sapun ca si pt. corp.

Mie mi-a placut mult un ulei de spalat de la Aveno Baby, era si ieftin. Ca ingrediente erau doar 2, ulei de nu stiu ce si extract de tarate de grau parca. Se pune putin in apa din cadita si asa il speli, fara clatire cred. Il foloseam ca Adam a fost cu Dermaatita atopica.

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput