Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Stefana, ai mare dreptate cu ceea ce ai spus, nu se compara deloc de ce ne plangem noi, niste nimicuri fata de prin ce a trecut Alina.m , de aia am si spus ca ar trebui sa reflectam mai mult si sa ne consideram norocoase si fericite ca ducem sarcina fara prea mari probleme, ca mai avem o durere ici colo e nimic pe langa ce a trecut Alina
Despre durerile din zona vaginului, le am si eu si le am de vreo luna asa, ieri de exemplu abia mergeam pe drum ca ma durea tot pe acolo ca imi venea sa ma pun in fund pe strada si sa stau acolo sa imi trag sufletul ... mi-a mai trecut peste noapte, dar eu tot cracanata merg ca ma dor toate oasele de pe acolo de la fofo si simt o presiune desupra la fofo cred ca asta mica a mea numai ep acolo face bungee jumping ca pe acolo o simt , tare jos o simt...

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burtici?
noi am fost la plimbare si asa bine a fost, este un aer asa rece ca de iarna. cred ca o sa si ninga

mandreeac,madutza sa poarte bebeii sanatosi lucrusoarele. cand vad ce povestiti de cumparaturi pentru bebe acum imi vine sa ies sa mai cumpar si eu cate ceva, asa imi plac abia astept saptamana viitoare si cealalta ca mergem iar sa cumparam ce mai trebuie, in special cosmetice, pampers, biberon, mameloane si vreau sa ma uit si de crema aia cu lanolina, sper s-o gasesc.
dar numai atata are? 7 gr? pai si cat imi ajunge, o saptamana?

alina m bine ai venit la noi. iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

suntem si noi prin preajma

alina 06 cred ca un landou la 2 luni e arhi suficient pt deplasari cu bebe de pana la 6-9 luni.... antonia mea fiind f slabuta a stat in el in madina si peste tot pana laa 9 luni

alina m sanatate multa si bine ai venit ... si eu de fel sunt galateana ... pe unde stai in oras???

yasmi ce mai faci?

succes celor care au de cumparat cadouri de sf andrei .... si noi avem da pt oameni mari .... mergem la 2 sarbatoriri

mi-am facut si eu manichiura si pedichiura pt eco de maineeeeeeee
sa-mi tineti pumnii ca repet si analizele de glicemieeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmieu acum am papat o cirbita de perisoare facuta de al meu sot si ma pregatesc sa plec la cumnatu in vizita
alina.n

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy cea de unde am pus eu link avea 35gr parca..asa scria pe site

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, , sa vii cu vesti bune maine!! eu ma uit pe net....s astept sa se treazeasca printesica.

laura, sa iti fie de bine....eu azi nu am gatit nimic si nici nu aveam nimic gatit, decat ce a ramas de aseara....halal gospodina dar comand acusi o pizza

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

antguess, eu glumeam cu biscuitii si adresa, dar daca vrei poate pot sa iti trimit prin posta desi eu nu am trimis nimic prin posta daca am avut ceva pentgru cineva in ro, de fiecare data am adus personal cand am fost in tara ... o sa vina o sora de-a mea in ianuarie aici la mine, daca mai poti astepta pana atunci, daca nu sa-mi spui ca sa facem pachetel

Alina.n, gata i-am terminat azi, si nu mai cumapr ca nu "ieste buni" pentru mine Mai erau cativa si a dat iama Nick in ei si gata, uraa ... no more biscuits

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina m ce poveste trista.....
iti doresc ca de data aceasta sa fie totul bine pana la capat si sigur va fi, si sa iti tii bebelusul sanatos in brate

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi hai sa iti spun un secretsa nu ne auda nimeni ,eu nu gatesc decand sunt gravida decat cand sunt singura si vreau ceva dar in rest pana nasc al meu vrea sa gateasca sa faca treaba prin casa sa nu obosesc sau sa imi fie rau ma rasfata la maxim

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Despre durerile din zona vaginului, le am si eu si le am de vreo luna asa, ieri de exemplu abia mergeam pe drum ca ma durea tot pe acolo ca imi venea sa ma pun in fund pe strada si sa stau acolo sa imi trag sufletul ... mi-a mai trecut peste noapte, dar eu tot cracanata merg ca ma dor toate oasele de pe acolo de la fofo si simt o presiune desupra la fofo cred ca asta mica a mea numai ep acolo face bungee jumping ca pe acolo o simt , tare jos o simt...

_

Strumphy, scuze. Am gresit eu. Tu te plangeai de astfel de dureri. Eu le simt ca pe un fel de carcei ai muschilor vaginali, ca si cum ar fi incordati si durerosi, si doar cand stau in picioare. Eu ma tem sa nu insemne ca se deschide colul, insa medicul mi-a zis ca nu ar trebui sa fie asa. Ieri intr-adevar mi-a fost cam rece la picioare cand am umblat dupa geaca si in piata, dar deja durerile le aveam de dimineata. Acum stau in pat sau pe scaun la calc si e mai bine, dar de maine ma duc la serviciu si mi-e teama. E sunt fff panicoasa.

Stef 22+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput