Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
alina m am citit si cea de-a doua poveste si ma bucur tare mult ca s-a terminat cu bine. prin cate ai trecut... dar uite ca Dumnezeu ti-a dat un bebe sanatos si acum te-a binecuvantat iar cu un bebelus. o sa fie bine o sa vezi
S-a intamplat minunea mult asteptata27+
strumphitza spune:
yasmi, o feliuta de pizza si la mine te roggggggg ... ca eu am facut acu vreo cateva seri in urma dar nu am mancat deloc, a halit-o toata Nick
Eu am scos niste carne din congelator sa fac piftelute cu maioneza pentru domnu` Smith ca el e mort dupa ele, eu o sa le mananc goale asa ca-s bune si asa fara maioneza, desi ii fac cu maioneza cumparata ca nu am chef sa fac de casa
Madutza, hai cu pozicile la lucrusoare... sa imi mai clatesc si eu ochii daca nu m-am apucat de cumparat
Pisuc, azi leneveala da? sau inca esti la ospat ?
Roxy, nu ai tu ger cxa la Londra ... e ora 14 si inca e alb pe jos prin gradina centrala e in priza si parca tot nu e de stat in tricou
Sa ma duc eu sa termin macaroanele pana una alta, ca deh.. mai sunt 2 linguri si tre sa pun tava la spalat in masina Ce scuza am mai gasit si eu
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
roxy_s spune:
bb_yasmi eu stiam ca n-ai sa te abtii de la dulce
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 bb_yasmi hai sa iti spun un secretsa nu ne auda nimeni ,eu nu gatesc decand sunt gravida decat cand sunt singura si vreau ceva dar in rest pana nasc al meu vrea sa gateasca sa faca treaba prin casa sa nu obosesc sau sa imi fie rau ma rasfata la maxim _ 22 saptamani minunea data de dumnezeu Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
bravo tie!! si bravo sotului tau!!
eu ma plicti daca nu gatesc ceva zilnic....
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mamici de bb2, 3 ati avut vreuna carucior de la primii pasi??? am vazut un model care imi place (la aproape 10 mil) dar parca nu am asa mare incredere in aceasta firma.... imi place sistemul la el, ca e format din cadru, pe care se pune pe rand landoul si partea sport. si modelul. mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
nici eu nu prea am incredere in firma asta..mai multe nu stiu nici eu, doar ca ce am avut de la ei m-au lassat..
mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina m SI AM INCEPUT SI EPISODUL TREI.... Tinand cont de experientele precedente cred ca ma intelegeti de ce nu imi doream un al doilea copil. Rares insa era foarte dornic de un bebe: toate carucioarele le oprea pe strada sa se uite un pic la bebe, pe toti copiii mai mici decat el ii alinta, ii draganea... Si iar 2 liniute...si iar probleme: Raul de sarcina l-am avut aproximativ la fel ca si la celelalte. Ajunsesem sa plang ca vreau sa mor si sa nu mai indur atata...Si va rog sa ma credeti ca sunt o fire tare si nici nu ma plang de la orice durere...insa asta e...Cineva mi-a spus odata ca D-zeu ne da la fiecare cat stie el ca putem duce...inseamna ca eu pot multe...nu?...macar cu acest gand m-am consolat... La 10 sapt am inceput sa am niste scurgeri maronii. S-a dovedit a fi un hematom (acumulare de sange) intre uter si placenta. Am sangerat o luna intreaga. Cand s-a oprit sangerarea m-am programat sa merg la consult la dr. si daca e bine cu hematomul...imi facea cerclaj. Un cerclaj preventiv doar, tinand cont ca am dus o sarcina gemelara si una cu cerclaj. Numai bine, cu o seara inainte de consultatie iar au inceput scurgerile. Am mai sangerat vreo saptamana si jumatate dar in final au incetat. Totusi cerclaj nu mi-a mai facut (sarcina era cam inaintata pt cerclaj doar de preventie). Insa cu ocazia ecografiei am aflat ca in dreptul cicatricei de la cezariata peretele uterului e foarte subtire (“foita de tigara”). Peste vreo doua sapt. au inceput durerile. Se pare ca odata cu marirea sarcinii, greutatea apasa pe acea zona si de la durere aveam contractii. Dr. mea era in concediu, si pt ca s-a dovedit ca si aceasta sarcina este cu probleme m-am hotarat sa ma schimb la un alt dr. mai bun, desi aproape dublu la pret. Si aceasta dr. a confirmat ca, citez: “te sperii cand te uiti la uter, asa de subtire este”. Dar a mai adaugat ceva: am o brida pe peretele uterului de 4.7 cm cu 1.2 cm care nu se stie ce este dar ca si aceasta e posibil sa nu dea voie uterului sa fie prea elastic...si de aici durerile si contractiile. Acum sunt la pat, in concediu medical...si tot asa pana la final Va spun cum gandesc sa pot trece peste toate si sa fiu calma pentru ca asa e bine pt bebe: DACA D-ZEU MI-A DAT ACEST COPIL FARA CA EU SA IL DORESC, SPER SA AIBE GRIJA SA VINA PE LUME CAND TREBUIE SI SA FIE SANATOS. EU IL VOI AJUTA CUM POT MAI MULT IN PLANUL SAU. Acum, ca am facut cunostinta, sper sa nu parasesc acest grup si sa sporovaiesc cu voi despre toate problemele mari si mici din timpul odiseei... Alina, mami lui Rares Fabian (05.09.2007) si 21+ tot cu |
alina m, esti o mamica tare incercata..ma doare sufletul numai cand citesc, nu-mi pot imagina cata putere trebuie sa ai..eu iti spun bine ai venit, sa va ajute Domnul sa-i daruiti lui Rares un fratior sanatos si vesel, asa cum isi doreste. iar tie multa credinta, putere si speranta
djlaura01 spune:
bb_yasmisi eu ma plictisesc dar daca e acasa si ma vede ca fac ceva ma cearta,imi zice ""ai vrut copil stai in pat""
_
22 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
roxy_s spune:
fetelor eu iau patut din lemn. am si gasit pe un site, cred ca v-am mai zis. este foarte frumos si este si din lemn masiv cu saltea de cocos.
mai astept sa vad daca fac astia ceva oferte de sarbatori, daca nu tot il iau.
alina.n am vazut crema aceea. oricum mi se pare super scumpa la ce gramaj are in farmacii o gasesc? sau unde o mai gasesc in afara de site-uri?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Stefana Alina m, bine ai venit si sa dea Doamne-Doamne sa duci sarcina cu bine la sfarsit, sa ai un bebe sanatos si tu sa fii bine pana la final, ca prea ai trecut prin multe. Fetelor, asa-i ca, citind ce ne-a povestit Alina, problemele noastre cu kg, cu mancatul, cu hainele etc. par nimicuri? Sa ne bucuram ca totul merge bine cu bebe. Restul le-om rezolva noi... Mie nu-mi poate zice nimeni nimic de durerea vaginala? Si ma mai doare si burta jos, ca la o anexita. asta am mai avut, dar mi-a trecut. Acum a venit iara. L-am suant azi pe medic si mi-a zis ca n-a mai auzit de dureri ale muschilor vaginali si mi-a zis sa stau in pat si sa iau no-spa. Miercuri abia am programare. Sper sa fie bine pana atunci. Stef 22+ cu Tudor Stefan It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
stefana, dureri poti sa ai de la intinderea ligamentelor, uterului..dar sunt dureri pe care poti sa le simti si jos jos de tot si poate ai impresia ca te dor muschii vaginului..eu nu-mi dau seama exact cum zici tu..iar durerea de burta ca la anexita, iar e cu dus intors,,poate fi ok ,adica de la crestere sau nu..cred ca un control iti poate confirma ca totul e bine..si restul sunt doar durerile sarcinii..sper sa afli miercuri si pana atunci stai linistita si no-spa la nevoie
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza antguess, eu glumeam cu biscuitii si adresa, dar daca vrei poate pot sa iti trimit prin posta desi eu nu am trimis nimic prin posta daca am avut ceva pentgru cineva in ro, de fiecare data am adus personal cand am fost in tara ... o sa vina o sora de-a mea in ianuarie aici la mine, daca mai poti astepta pana atunci, daca nu sa-mi spui ca sa facem pachetel Alina.n, gata i-am terminat azi, si nu mai cumapr ca nu "ieste buni" pentru mine Mai erau cativa si a dat iama Nick in ei si gata, uraa ... no more biscuits _ Mind the Bump!23+Sophia Nicole |
eu tocmai am pregatit compozitia pt biscuiti si mai trebuie sa-i bag la cuptor..dar sunt sanatosi, cu cereale, fructe si miere ( fara zahar )..abia astept sa vad ce iese ca am combinat 2 retete