Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi nu esti singura pe aici

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

chiar s-a rupt fiermoarul? uite ca la asta nu ma gandeam...deci inseamna ca am ales bine fara fiermoar
defapt motivul pt care vreau fiermoar e ca sa nu o mai ridic in brate pe naty de cate ori vrea in patut...

carucioare daaa sunt atatea modele din care sa alegi,numa bani sa ai , am vaszut ca au aparut multe minunatii

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

laura

strumf te mananc cu biscuitii tai

eu am fost azi la Festivalul Dulciurilor toate minunatiile erau pe acolo ,bineinteles ca am gustat secialitatile si mi-am luat si pt acasa ciocolata alba facuta de casa e tare buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Alina m, bine ai venit si sa dea Doamne-Doamne sa duci sarcina cu bine la sfarsit, sa ai un bebe sanatos si tu sa fii bine pana la final, ca prea ai trecut prin multe.
Fetelor, asa-i ca, citind ce ne-a povestit Alina, problemele noastre cu kg, cu mancatul, cu hainele etc. par nimicuri? Sa ne bucuram ca totul merge bine cu bebe. Restul le-om rezolva noi...

Mie nu-mi poate zice nimeni nimic de durerea vaginala? Si ma mai doare si burta jos, ca la o anexita. asta am mai avut, dar mi-a trecut. Acum a venit iara. L-am suant azi pe medic si mi-a zis ca n-a mai auzit de dureri ale muschilor vaginali si mi-a zis sa stau in pat si sa iau no-spa. Miercuri abia am programare. Sper sa fie bine pana atunci.

Stef 22+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina m o sa vezi ca totul o sa fie bine si de data asta! n are cum altfel! noi suntem alaturi de tine

yasmi eu am o prietena cu carucior de la primii pasi si e multumita de el! s-a si mentinut bine, atata tot ca dupa ceva vreme a cam inceput sa scartaie, dar nu deranjant pt bebe!

s 21, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina.m iti multumesc ca ai impartasit cu noi experientele prin care ai trecut tu , desi cred si stiu ca nu ti-a fost usor sa iti aduci aminte dar avem ce invata si noi din acestea sau macar sa stam o clipa si sa reflectam, sa gandim ca suntem norocoase ca ducem sarcinile bine pana acum ceea ce iti doresc si tie , sa duci sarcina asta pana la capat si Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa ii daruiasca un fratior sanatos lui Rares Fabian. Te pup si te mai asteptam pe aici mai des , sa mai vorbim, sa mai impartasim durerile si plangerile, cum ca ne doare, ca suntem fericite pentru shuturile puiutilor, sa impartasim emotiile si apoi la clubul scutecelor

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laura tu ce faci??

da alina s a rupt si am cusut cu tot intrarea. asa e cu carucioarele....sunt asa de multeeee modele si frumoase.....dar mai mult de 10-13 milioane nu vreau sa dau. momentan inca ne gandim la hauck -ul all in one (care era la oferta la real, 3 in 1 la 10 mil) dar mi se pare prea comun, nu e asa mai special

asta e patutul pliabil:
http://static.cauti.ro/images/produse_magazine/Bertoni-Pat-pliabil-Travel-Kid-2-nivele~large~6732_4121_107_1.jpg cu partea de schmbat deasupra.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Alina.m imi pare rau ca si acum ai pb cu sarcina dar daca Dumnezeu ti-a dat acest bb inseamna ca are el planurile lui.
Tu evita atat cat poti sa afci efort si incearca sa stai cat mai mult in pat.
Acum te urmareste un Dr din Bucuresti?
Sarcina usoara si te asteptam alaturi de noi cat mai des sa ne povestesti cum misca bb si cum te simti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, multumesc de raspuns.

stefana, eu mai am dureri "jos" dar la oasele de la dansa nu la muschi. poate ai racit de zici de aceste simptome.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Stefana cum sunt durerile tale? Poate ai ridicat deva sau ai stat in picioare mai mult sau in frig?Incearca sa te relaxezi

Daa Yasmi asa e si preturrile pe masura la carucioare
Patul acela din link era 330ron in Auchan

Mergi la inceput