Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

va pe toate burticutze dragi!!!

va multumesc pt pareri in legatura cu numele. si mie imi place dimitri sau dimitris. si alecsander (ca spunea andreea de nume rusesti) si alexei . aaaa si tati e Lucian Dumitru iar daca ne hotaram bb o sa fie Lucas Dimitri...cam tot aia...

merg sa va citesc!!

aaaa vroiam sa ii spun la happy ca si eu cu toate restrictiile , adica am mancat cam haotic si cu dulciuri dar numarul de calorii consumate l-am pastrat ca si pana acum...si cu toate astea am pus in cateva zile 600 gr.....probabil asa trebuie sa fie....pe mine ma cam deprima faza ca pana acum a fost super usor de mentinut iar acum o sa iau kilu' si sapt macar bine ca am lasat loc pt sfarsit...

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Eu sunt sigura ca nu ai de ce s-ti faci griji , mai mult de 10kg in sarcina asta nu iei!!!

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, primul somn a fost mai cu peripetii, a cazut de 3 ori din pat, dar pe moale - ii pusesem pilota groasa langa pat. Apoi nu a mnai cazut deloc , deloc . Sunt f mandra de el. Am trecut un hop mare si mai avem inca 2: biberonul si pampersii

happi, ooo ce paturica frumoasa. In cat timp ai terminat-o?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

felicitari!!! noi o sa mai avem si suzi

Mergi la inceput

strumf pe unde umbli? in bucatarie?

monas,cristina_sb sa treaca greturile, incearca sa papi putin si des poate mai se reduc

scrish spor la gatit

mikiimi pare rau ca ati avut pb aseara ai incercat novocalmin?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu ma chinui cu o curatenie,mai am atat de putzin dar nu-mi mai gasesc energia necesara

bb e cuminte,sper sa fie asha si cand iese,ma tratez cu lapte caise si suc de prune...ma dor si pe mine ligamentele si cand ma intorc de pe-o parte pe alta si eu shtiu din sarcina trecuta aceste dureri asha ca nu ma mai plang ca le-am mai avut

ma gandesc cat de mult mai e pana la termen si mi se pare ca a trecut greu timpul

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

va pe toate burticutze dragi!!!

va multumesc pt pareri in legatura cu numele. si mie imi place dimitri sau dimitris. si alecsander (ca spunea andreea de nume rusesti) si alexei . aaaa si tati e Lucian Dumitru iar daca ne hotaram bb o sa fie Lucas Dimitri...cam tot aia...

merg sa va citesc!!

aaaa vroiam sa ii spun la happy ca si eu cu toate restrictiile , adica am mancat cam haotic si cu dulciuri dar numarul de calorii consumate l-am pastrat ca si pana acum...si cu toate astea am pus in cateva zile 600 gr.....probabil asa trebuie sa fie....pe mine ma cam deprima faza ca pana acum a fost super usor de mentinut iar acum o sa iau kilu' si sapt macar bine ca am lasat loc pt sfarsit...

Eu sunt sigura ca nu ai de ce s-ti faci griji , mai mult de 10kg in sarcina asta nu iei!!!

alina avem capitol nou!
eeee de ar fi asa simplu.....eu am multumesc cu max 15kg . nu visez la mai putn. si am indoiesc ca o sa mai iau doar 4 kg in 11-12 sapt .....

Mergi la inceput