Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!

catalina - bine ai venit si multa sanatate puiutului tau!! Ooff, ca ne lamentam uneori pt. prostii si altii sunt incercati mult mai greu!

Cu gradinita, difera de la regiune la regiune, de la zona la zona. Probabil fetele de pe la Roma pot sa te ajute cu informatii despre inscriere si altele. Iti spun doar ca diferenta de la stat la privat e pretul, conditiile de inscriere, graduatorie etc. Daca ai de stat prin preajma, meglio, daca nu, vezi si conditiile de la privat.

ioana - din poze vezi cel mai bine cum cresc puisorii ... de aia am zis ca m-au apucat nostalgiile.

ralucooooo - pe unde umbli??? Da un semn ...

mamma bis - o fetita si 37s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete dragi si bine ai venit Pisellino

Cand am net nu pot sta , cand n-am invers...a venit omul de la asistenta sa-mi verifice ptr fix etc...intr-o juma de zi n-a facut nik...ma pacalit ca rezolva ,dar de fapt ii era frica ca plec la munca...juma de zi si nik...la tf nu prea reusesc sa vb cu nimeni,dar incep sai bombardez cu mess...numai Totti e de vina

Ioanag am ramas in urma , urmeaza sa va vina masina sau nu ati obtinut finanziamento...sant bune rau masinile facute de nemtotei, am o mare slabiciune ptr japonici,dar cred ca mai repede o calatorie apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

repede di corsa un saluttino
nu m-am putut abtine sa nu va dedic o melodie care-mi place fff mult
o duminica frumoasa si sa vina la toti puiutii

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

am pus citeva pozici cu mea

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua tuturor,

Incerc sa citesc din urma si in acelasi timp sa va raspund.

YOANA mai intai ca sa nu uit, am vazu poze cu Giulia si am ramas tare placut impresionata sa vad o asa frumusete de fata cu ochii albastri si parul cretulici.Cine-i cret la voi? Si ai mei au asa o tenta de cret, MAttia mai mult si se trage de la mine......Eu daca nu il pieptan si nu il usuc cu foenul ramane cret.Cum ma mai simt? N-as vrea sa fiu o plangacioasa de asta nu mai zic cum ma simt ca si eu m-am plictisit auzandu-ma mereu ba ca ma doare aia, ba ca ma simt asa.....sincer uneori sunt exagerat de plangacioasa. Da, baietii dormeau in camere separate. Ptr ca erau sensibili unul la altul.

DAR.... de cand am avut noaptea aia de infern, am decis sa ducem patul lui Mattia in camera lui Alessio. Prima noapte a fost un esec total. Alin ramasese sa doarma cu ei, ptr ca sa pot sa ma refac si eu dupa ziua aia de curatenie, mai exact joi.....PE la 00,30 Alessio a inceput ca de obicei sa tipe in somn de l-a rezit pe Mattia....Alin l-a luat in brate pe Mattia si ncerca in qualche modo sa-l linisteasca pe Ale........Ale cand a vazut ca Alin il are in brate pe Matia a inceput infernul. A inceput sa aiba la solita criza de plans isteric si zbatut. M-am dus in camera si am incercat sa-l linistesc eu dar nu am avut sansa . Era indiavolit. Niciodata parca nu a avu criza atat de puernica. Alin era foarte speriat ca Alessio tipa incontinuu fara sa respire de avea buzele vineti si tipatul lui semana cu tipatul porcului cand il tai.....cine a asistat la taierea unui porc stie ce vreau sa spun......A fost groaznic ca Alin si-a pierdut controlul de spaima si tipa la el sa-si revina sa se trezeasca cu tot ca Alessio avea ochii deschisi dar erau larg deschsii cat cepele si avea o expresie de teroare pe fata. Nu stiam pe care sa linistesc......pe Mattia...care plangea si el destul de speriat de tot haosul care s-a produs acolo......pe Alessio care intrase din nou in criza.....pe Alin care nu intelegea ca e mai bine sa-l lasam sa-i treaca criza si ca facem mai rau daca tipam la el.....a fost un cosmar....groaznic......Pana la urma dupa cam juma de ora de plans, daca nu si mai bine.....a acceptat sa fie luat in brate de Alin......si am stat asa toti 4 in picioare pana cand Alessio s-a linistit de tot. Si l-am trimis pe Alin cu el in camera mare ptr a dormi acolo. Pana dimineata nu a mai avut deloc criza si mai tot timpul il cauta pe Alin.....s-a mai enervat cand Alin incerca sa-l inveleasca si arunca cu nervi plapuma......A doua zi adica Vineri.....Alin a fost de noapte. Aveam efectiv inima in gat. Nu stiam cum sa-mi impun mintii sa fiu linistita . Abia am scos 2 vorbe toata ziua. De cand plecase Alin d ela munca am stat cu Ale numai in brate. Adica eu stateam pe canapea si el in brate la mine, uitandu-ne in carticele de povesti si repetand literele, uitandu-ne in albumele foto. A fost o seara foarte linistita si am avut noroc ca Mattia s.a jucat in legea lui si smecherasul a profitat sa se joace cu masinutele lui Ale. Cand a ajuns momentul somnului....il luase criza de tusesi imediat mi-a cerut sirop ptr tuse. Ne-am dus in buc...l-am pus pe Mattia in scaunelul lui...Alessio dupa mine sa-i dau sirpoul cand a inceput sa vomite destul de naspa.De la tuse i s-a provocat greata si a vomitat tot laptele pe care-l bause. Era destul de speriat saracul.....imediat la 2 min....mi-a sarit lumina!! Cand a sarit lumina la cateva secunde un tunet de-am zis ca s-a rupt cerul in 2. Au inceput amandoi sa planga de spaima....Alessio ca sa aprind lumina....ce mai...pana am gasit lumarile si bricheta......a fost naspa. I-am linsitit....ne-am du sla culcare dar de data asta pe Alessio l-am luat in pat cu mine. A avut o mini criza de plans pa 23,30 dar ptr ca il apucase tusea si se enervase. In rest, adormit toata noaptea ca un prunc si ma cauta mereu sa ma atinga. Deci, rpin urmare azi noapte din nou l-am luat cu mine in pat.....la fel m-a cautat cu mana toata noapte si se linistea cand ii luam palma in palma mea sau cand el pur si simplu statea cu mana pe mine.La fel, a trecut noaptea fara sa aiba vreo criza de plans sau vreun moment de nervi. DEci, am ajuns la concluzia ca dupa aproape 2 luni de crize si plansete el le facea din cauza probabil a fricii....a faptului ca in subconstientul lui inca nu era pregatit sa doarma singur.....de gelozie nei confronti di Mattia....nu stiu...cert e ca fetelor azi sa trezit la 8,40 care este ceva totallllllllllllllllllllllllllde neobisnuit dupa o naopte de dormit superrrrrr bine.Deci a dormit atat de relaxat si linistit ca s-a trezit l aora aia. Acu sa dea D-zeu asta sa fi fost "buba" si sa avem nopti linistite.

Trimit si revin.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

GEORGI eu ii dadeam Enterogermina dar pediatrul mi-a zis ca-i cam vecchiotto si sa-i dau picaturi de Reuterin. E un flaconcin mic si se dau cate 5 picaturi pe zi si se da pe reteta alba.....deci nu e gratis. Ptr constipatie.....trebuie oricum sa introduci in alimentatie multa verdura si fibre. Daca e obisnuita sa mananca cereale cauta sa iei de alea integrale si cu fibre. Si sa bea lichide.

PISELLINO bine ai venit. Eu am inscris baietii la praticular nu stiu daca vrei informatii despre gradi particulare. La stat stiu ca tre' sa mergi in februarie sau martie depinde de zona unde stai, trebuie sa te interesezi. Trebuie mai intai sa mergi la comune sa ceri informatii. Si daca , copilul nu are inca 3 ani trebuie sa mearga la nido adica , cresa. Si trebuie s aplatesti o quota lunara. Ei iti vor da un formular....unde trebuie sa duci niste acte ptr a vedea in baza castigului vostru lunar cat va fi quota asta. Daca are deja 3 ani va merge la asilo adica la gradi si stiu ca vei plati doar pasto de prans.Adica ceea ce mananca la pranz. Dar nu uita sa mergi din timp la comune ptr inscriere.

MONICA Alessio pare ca de cand l-am luat in pat cu mne de 2 nopti doarme mai bine. MAttia continua sa s etrezeasca, leganat,etc. Ceea ce e misto e ca Alessio nu pare sa fie deranjat de plansetele lui Mattia. Si e super cool! Cum a fost vizita cumnatilor?

YOANA si noi ci risiamo cu raceala, dar grazie a dio pare sa fie una lejera....deocamdata.....muci si tuse. Cum mai e Giulia?

PISELLINO uite despe formularul asta vobeam ISEE de care ti-a scris DAVIDUCA.

YOANA la analiza am stat pana la 11,00. Innebunisem....ma luase o stare de nevi de-mi leganam picioarele incontinuu. Si a trebuit sa stau numai pe scaun. Ma puteam ridica doar daca trebuia sa merg la baie. Si pt mine e ucigator sa stau atata timp in fund. Eh...acu' astept refeto pe 14.

Trimit si revin...

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!Am pierdut un mesaj....
noi am venit de la Targul de care va ziceam, a fost frumos si obositor. I-am luat lui Loris o papusa din carpa si par de ate, si un pulover peruan rosu, pentru Craciun .
danangie, cred ca iti este f f greu. Se simte deznadejdea ta din mesaje. Si Loris doarme mai bine cu noi in pat. Aseara s-a trezit la ...20 de minute, aveam impresia ca numai ma asezam in pat si iar se trezea Si eu sunt cam disperata si nervoasa din cauza asta. Pupici la baieti, sa fie cuminti si sa doarma bine.

La noi a venit Mos Nico . I-am dat lui L volanul, s-a jucat 10 min si gata . Sotz s-a jucat mai mult .
Am de vazut poze
Seara placuta.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

KEMSY si eu ma gandesc la tine la cat de greu trebuie sa-ti fie deoarece stiu cum e ca asa a fost si Alessio se trezea extrem de des si la intervale mici.

Azi noapte Mattia a avut insomnie de la 00,30 la 4,00. Nu stiu cum de mai rezist. Ma duc sa fac un dus si ma culc.

LA MULTI ANI tuturor carepoarta numele de Nicolae. Si sper ca Mos Nicolae a venit la toti copiii.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor.
Pisellino, bine ai venit printre noi. Am citit povestea voastra, dar nu am fost in stare sa citesc tot, ca ma necajesisem tare cititnd. Sper sa reusiti sa tineti boala sub control.

Noi am fost sambata la Latina, la cumparaturi. Mama, ce obositor a fost! Cumparaturi pe care le faceam in 2 ore, acum a durat 4 ore...era o gramada de lume. Am vrut sa stam sa mancam, era plin peste tot...offf, am ajuns tare obosita si nervoasa acasa.
Macar am reusit eu sa imi iau niste cizma, cautam ceva bocanci, dar am ajuns la un fel de cizme (trebuia, ca nu mai aveam nimik).
In rest, bineinteles multe jucarii pt Alessa, de Craciun. Ne-a zis mama sa ii luam cadoul din partea lor, noi, asa ca am luat mai multe

In rest...aceleasi treziri dese, doar vineri noaptea a dormit vreo 5 ore legate, Doamne, ce bine a fost, dimineata cand m-am trezit parca eram alt om.

Va

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput