De ce mi se ingrasa parul????
Raspunsuri - Pagina 6
psi_gabriela spune:
Buna si eu am problema cu parul gras , azi ma spal si e frumos a doua zi neaparat trebuie spalat . Nu am incercat produse tratament pentru ca inca nu stiu cauza insa am folosit un spray de la oriflame care imi da impresia ca pe langa grasime il mai si pleosteste , acum sunt la shauma 7 plante pt par gras si sta frumos 2 zile in loc de una. Cineva recomanda mersul la endocrinolog , mie imi e cam frica pt ca majoritatea prescriu multe pastile ... daca stie cineva un doctor bun in Constanta, astept o recomandare.
XIO spune:
Eu nu am probleme de genul acesta, ma spal o data pe saptamana sau o data la 5 zile daca stau mult in fum, transpir etc. Ins chimb mi s-a uscat parul peste vara asa ca am apelat la masti cu ulei de cocos, ricin, ou, miere. In fine, cand mi-am cumparat uleiul de coco am citit ca e bun si pt. matreata si nu ingrasa parul. M-am spalat normal, am luat uleiul (l-am pus inainte pe calorifer pt. a se lichefia, ca e solid), mi-am pus putin in palma, am inmuiat degetele in el si mi-am masat scalpul 5 minute peste tot, cu varful degetelor. Dupa aceea l-am aplicat pe lungimea parului, dar nu in strat gros, tot asa, puneam putin in palma si aplicam pe par. Am stat de pe la 9 jumate pana la 15 jumate dupa care am spalat parul cu sampon si balsam. Vreau sa spun ca nu am avut deloc matreata si parul dupa 7 zile nu era absolut deloc gras la radacina.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
mirela0521 spune:
eu nu am probleme extrem de grave cu parul, desi si al meu este gras, insa nu se ingrasa chiar asa de pe o zi pe alta. ma tine cam 3 zile, la a 4-a il mai tin strans in coada, incerc sa il spal cam la 5-6 zile. ceea ce am observat eu este ca dapa o perioada de 4-6 luni samponul trebuie schimbat neaparat, si spalat si clatit cu apa calduta spre rece. nici iarna nu folosesc apa fierbinte la par pt ca deschide f mult porii si secreta sebum care iese oricum in timp.
eu am in schimb o problema cu mancarimea scalpului, desi folosesc sampon pt volum si fir subtire, deci nu f uscat. ma manaca piele din prima zi cand e spalat proaspat, nu doar cand este gras. de la ce o fi?
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
iulix spune:
Vad ca se observa ceva rezultate cu otetul folosit la ultima clatire in sensul ca deja il spal in a 4-a zi. Sper sa tina cat mai mult.
Androix spune:
Da??? Super ia ca pun si eu in aplicare asta. Am gasit si sampon pentru par normal care nu imi pleosteste coama, ceva de la garnier dar e pentru volum, fara silicon cica. Acum sunt in a doua zi si nu vad cine stie ce modificare fata de samponul pentru par gras, acum poate are nevoie de timp sa se obisnuiasca. Ma gandeam sa maresc progresiv perioada dintre spalari. In mod normal maine seara n-as mai putea sta o sa fac un efort si o sa stau si sa nu uit de otet!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
iulix spune:
Androix la mine se vede schimbarea si poate pentru ca am stat o saptamana nespalata pe cap. Oricum iti recomand sa incerci si sa imi zici daca ti-a placut rezultatul.
Christie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Vad ca se observa ceva rezultate cu otetul folosit la ultima clatire in sensul ca deja il spal in a 4-a zi. Sper sa tina cat mai mult. Only me |
Da cit otet se pune? La ce cantitate de apa? As vrea sa incerc si eu.
Androix spune:
In copilarie cand ma clatea mama cu otet si aveam un super par, punea o jumatate de pahar la o cana de vreo doi litri, oricum punea asa ochiometric.
iulix spune:
Christie eu pun cat sa nu miroase apa foarte mult a otet. Cred ca un pahar mic de apa (cu otet) la 2-3 litri de apa.
Androix spune:
Deci nu am cum sa mai stau si azi si maine asa! Pe langa ca arata groaznic ma mananca pielea capului. Diseara ar trebui sa ma spal. Nu cred ca o sa pot sa stau asa. Mai vedem avand in vedere ca nu trebuie sa ies din casa poate incerc sa rezist.