Eu daca nu ma spal pe cap la timp incepe sa ma manance pielea capului si sa-mi cada parul...
Techy si la mine se mai intampla sa imi cada mai mult la spalat atunci cand nu il spal mai mult de 3-4 zile.
Multumesc celor care au scris aici de samponul Argeal de la Ducray. Chiar are ceva efect la mine!
Istoricul meu: luam AC, la un moment dat ma spalam cu L'Oreal pt par gras si trebuia sa-l spal la 4 zile. (cu ani in urma standardul meu era ingrasat/spalat la 7 zile) Atunci am citit ce a scris allinta multumesc! si am trecut pe Head
& Shoulders pentru par normal cu care reuseam sa ma spal la 6 zile. In timp, efectul s-a mai "tocit" si ajunsesem sa trebuiasca sa ma spal la 5 zile, dar inca era OK. L-am folosit mai bine de 6 luni.
De curand am intrerup AC si cu acelasi sampon incepea sa mi se ingrase parul in a 2 zi, tot la 3 zile trebuia neaparat spalat (AC-urile au efect antiseboreic).
Acum am schimbat pe Argeal de la Ducray si vad ca trebuie spalat la 5 zile.
De la noul sampon mi se pare cam uscat parul la varfuri, nu e nici vopsit, dar nici balsam nu folosesc de frica sa nu-l ingrase.