De ce mi se ingrasa parul????
Raspunsuri - Pagina 5
Lo_li_Ta spune:
Sabal e tot din gama Ducray pt parul gras, doar ca e pt utilizare frecventa. Ideea e sa te speli de vreo 2 ori pe sapt cu Argeal si intre, daca e cazul, cu Sabal. Eu m-am spalat o vreme numai cu Argeal, si apoi le-am alternat. Le-am folosit vreo 3 luni, a fost mai bine, ceea ce la mine inseamna ca puteam sa ma spal lejer cam la a treia zi. Pe urma am alternat cu altceva, am revenit la ele si dupa inca vreo 3 luni, s-a dus naibii efectul. Si acum cam tot cu astea ma spal in general, dar nu pot sa depasesc pragul de spalat la 2 zile pt ca arata groaznic.
Androix, incearca divalentul de la Kerastase. Ambivalent sau divalent, nu mai stiu cum ii zice, dar e sampon profesional pt radacini grase si varfuri uscate. Si daca problema nu e grava cu ingrasatul parului, incearca o vreme sa te speli cu un sampon bland, pt par normal, care sa nu deshidrateze scalpul.
Androix spune:
Lolita, multumesc. Problema e destul de naspa si mie tot la 2 zile mi se ingrasa. A treia zi deja daca nu il spal arat ca muma padurii, foarte neingrijit arata, zici ca nu m-am spalat de saptamani. E foarte neplacut mai ales acum in sezonul rece cand nu ma mai tine capatana sa ma tot spal la trei zile, ma chinuie si o sinuzita.
Am tot schimbat sampoanele doar doar gasesc unul cu care sa ma pot spala mai rar dar nu mi-a reusit. Mai mult de doua zile nu tine. Acum ma spal cu pantene pentru volum si par gras. O sa incerc si ce mi-ai spus dar cred ca trebuie sa-l caut pe la vreun salon ceva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alizee spune:
Cine are parul gras si se spala cu sampon pt par gras, obtine efectul invers. Adica, parul i se ingrasa mult mai repede decat daca s-ar spala cu sampon pt par normal sau uscat.
Am si deschis, la un moment dat, un subiect pe tema asta.
Sampoanele fara adaosuri pt volum sau balsam sunt cele mai indicate pt parul gras.
Parul se ingrasa si daca se foloseste acelasi sampon luni in sir.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Androix spune:
Am incercat si cum spui tu Allinta, dar nu numai ca se ingrasa la fel de repede dar nici cand era proaspat spalat nu arata cum trebuie, era imbacsit, moale, lipit de cap lipsit de orice forma, nu mai zic volum.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alizee spune:
Androix, schimba marca.
Eu, deocamdata, folosesc Head & shoulders pt par normal. Inainte, am folosit sampon H & S pt par uscat cu balsam, dar, in timp, parul a inceput sa se ingrase des. Acum, e bine.
allinta
iulix spune:
Allinta si eu am incercat varianta spusa de tine, dar nu a mers... mi s-a intamplat ca si lui Androix.
Alizee spune:
Iulix, poate ca ar fi bine sa faci o vizita la endocrinolog.
allinta
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Iulix, poate ca ar fi bine sa faci o vizita la endocrinolog. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Scuze multe de off-topic: allinta poti intra la subiectul cu cojocul spalat la masina automata ??? Ti-am pus acolo o intrebare si tare m-as bucura sa-mi raspunzi, te rog mult.