De ce mi se ingrasa parul????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nikole nu au mancat nimic iesit din comun exceptand faptul ca incerc si de cele mai multe ori reusesc sa tin post, pilule nu iau ca nu sunt de acord cu ele iar tenul e mixt. Si in tinerete am mai avut probleme cu parul, dar s-au reglat de la sine. Poate si acum va fi la fel si fac eu o furtuna intr-un pahar cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Iulix, ai incercat cu uleiul de cocos?
E o prostie aia cu decoloratul sau suvitatul care usuca parul. Te tine fix pana iti creste primul mm la radacina. Oricum scalpul produce sebumul, nu parul, asa ca e inutil.
Otetul se pune in ultima apa de clatire sau se mai clateste parul o data apoi? Volatil, nevolativ, otetul se imbiba in firul de par. Am facut si eu manevra asta, pe moment n-a mirosit, dar 5 ore mai tarziu m-a prins ploaia, m-a udat putin si am capatat un miros de otet de nu se putea.
A propos, ploua...scot ligheanul pe balcon si va anunt rezultatul. Si eu ma lupt cu problema asta de ani intregi. Hormonal stau bine, am incercat TOATE sampoanele pt par gras de pe piata plus lamaie, otet, bere, petrol si nu mai tin minte cate, fara rezultat.

Mergi la inceput

Lolita uleiul de cocos nu l-am incercat. Stiu ca mi l-a recomadat si Xio asa ca o sa caut. Aaaa... cum se foloseste pe par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

iulix, pina incerci uleiul de cocos, ia de la farmacie din gama Ducray samponul Argeal, pe baza de argila.
E pina in 10 euro si merge f bine, sa ma cauti sa-mi multumesti.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Giulya de la orice farmacie se poate lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da, incearca la cele mai bine aprovizionate.Eu am gasit la Sensiblue.

Mergi la inceput

Ok. O sa caut. Mercic mult!
P.S: pe langa argila mai contine si altceva sau e singura componenta? (in afara de parfum si ce mai pun ei in sampoane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Argealul e un fel de sampon tratament care trebuie combinat cu Sabal. L-am folosit si eu. Din pacate doar 6 luni a tinut efectul. Am alternat cu altul, dar degeaba.

Mergi la inceput

Lolita ce este Sabal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adica te=ai spalat un timp cu argeal si cu sabal si pe urma ai dat-o pe alte sampoane si te-a tinut efectul 6 luni? Sau te-ai spalat numai cu astea si timp de 6 luni a avut efect dupa care au inceput sa nu mai functioneze?

Eu am alta problema: la radacina e gras iar la varsfuri s-a cam uscat. Folosesc un balsam fara clatire ep care il dau doar pe varfuri dar cam degeaba.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput