Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxandrada spune:
MRN, unde ai facut eco de 23 de saptamani?
M-am uitat pe a mea, facuta de dr. Albu la Medlife, iar la neurocraniu scrie: " emisfere cerebrale, ventriculi laterali, plexuri coroide- simetrice, aspect normal"; la cord: " pozitie normala, dimensiuni normale, imagine 4 camere normala, crucea cordului vizibila, SIV integru, SIA cu septum primum vizibil si foramen ovale cu deschidere in AS; atrii cu dimensiuni aproximativ egale; ventriculi cu dimensiuni aproximativ egale, banda moderatoare vizualizata in VD; valve aspect normal, fluxuri normale". Sper ca ti-am putut fi de folos, ca mie mi se par limbi straine...
R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
Ruxandrada spune:
QIaoBing, important e sa nu abandonezi planul, indiferent de ce zice numaratoarea! iti tin pumnii vineri, sa vii cu vesti bune! Si, evident, ma gandesc la tine miercuri!
R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
denisa220972 spune:
Buna dimineataaaaa poftitiiiii la cafelute si floricele.
Vesti bune nu pot sa va dau fiindca nu sunt, suparata nu sunt iau viata asa cum este, am primit atatea de la viata incat sunt imuna, ma rog la DD la sanatate fiindca restul le rezolv eu cumva, gasesc eu o portita de iesire. Eu consider ca asa a vrut DD sa fie testul negativ, fiindca rugamintea mea la DD era" mai bine negativ decat sa trec prin ce-am trecut anul trecut".
I-mi pare rau ca va dau o veste mai rea,dar asta este, acum trebuie sa am grija de un "gigi plangaciosul"(sotul).
Niciodata sa nu va descurajati fiindca ptr. fiecare exista un destin.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
miki-miki spune:
Denisa Cuvintele nu-si au rostul.
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu
adrianaady spune:
Denisa am credinta ca intr-un fel sau altul fiecare dintre noi isi va gasi implinirea, tu mai ai foarte putin. Bravo pt felul in care ai invatat sa traiesti
anna_leah27 spune:
Denisa mergem mai departe cu fruntea sus si sufletul plin de sperante in mai bine!
Vorbeati voi de clexane de la ovulatie, sincera sa fiu si eu m-am gandit si o sa discut cu dr U si cu gine varianta asta.
Sunt zile mei triste, sunt zile mai grele, dar eu imi impun sa zambesc si sa caut partea buna, ca traiesc si ca am un sot minunat alaturi, o sa vina si implinirea atunci cand e destinat sa se intample
Pupici tuturor
SARA_HS spune:
Denisa, in sfarsit, mai vii si pe la noi!! Ce ti-a adus Mos Nicolae? Nuielusa, ca esti rea ( si nu vii pe la noi)? Glumesc.
Eu te admir pentru puterea ta si pentru faptul ca poti accepta tot ce-ti da viata. De fapt, asa ar trebui sa gandim toate, asa e "halal", cum zice domnu' sot al meu, sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea ceea ce El stie ca e mai bine pentru noi, si nu ceea ce vrem noi, pentru ca noi n-avem cum sa stim ce ne este sortit. Te admir pentru ca tu poti gandi asa, eu nu. Stiu teoria, dar ma omoara practica.
Imi pare rau daca sunteti tristi pentru rezultatul negativ, dar mergem inainte, si sunt sigura ca veti primi de la DD ceea ce va aduce fericire.
Fetelor, nu stiu daca voi veni la Fundeni acum, pentru ca-n perioada asta nu pot lipsi de la munca nici macar o ora ( din contra, noi stam peste program), dar ii voi scrie un mail dnei dr., poate imi spune cum sa fac. Si mai am o problema, ca nu stiu cum sa urmaresc ovulatia. Trebuie sa merg la ginecolog pt. a-mi spune el cand voi ovula, sau cum? Ca pe TB nu ma bazez, la mine e total aiurea ( de ex., inainte cu o zi de CM, aveam 37.1, desi se spune ca atunci scade)...
adrianaady spune:
Sara exista teste de ovulatie, eu le folosesc de vreo doua luni si sunt f multumita. Se fac exact ca cele de sarcina cu urina, este recomandat cu vreo ora sa nu bei lichide. Eu de obicei le fac seara dupa ora 18.
Eu stiu pe cineva care a reusit sa ia clexane si fara reteta, poti incerca la farmacie. Dar mai bine ceri sfatul dr.
SARA_HS spune:
Adriana, multumesc pt. raspuns.
In momentul asta, sunt hotarata sa merg la Fundeni, vineri.
Dar nu se stie, ma pot razgandi pana atunci, mai ales daca ma voi simti f. obosita...