Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 8
elenus26 spune:
Neata buna de Mos Nicolae!
Cum sunt cizmulitele la voi? Sper sa fie pline cat de curand cu teste pozitive la cat mai multe!
Rugaminte mare am si eu la voi...puteti sa-mi dati si mie adresa de mail a dnei dr. Uscatescu?! O aveam dar nu mai gasesc foitele
Va pup si o zi cat mai frumoasa sa aveti!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
Ruxandrada spune:
Va pup, dragele mele! Sper ca ati avut parte de un mos cu adevarat generos!
SARA, din cate stiu, Aristica a anuntat ca se retrage pentru o vreme, cel putin pana dupa Sarbatori, daca am inteles bine... Si mie imi lipseste, asa cum imi lipsesc teribil si celelalte fete de care nu mai stim mare lucru... Ma rog la Dumnezeu sa le dea putere si sa revina, sanatoase si linistite!
QiaoBing, stiu foarte bine prin ce treci... Eu anul trecut pe vremea asta zburdam de fericire, caci moshul imi adusese cadou un test de sarcina pozitiv... iar pe 18 decembrie a trebuit sa suport o intrerupere de sarcina oprita in evolutie la aproape 7 saptamani... Acum, insa, numar cu strangere de inima saptamanile si schimb semnatura cu speranta ca Doamne-Doamne ma va ajuta sa ajung la capat de drum cu bine. Deci... vine o zi, fii convinsa de asta!
Anna, mosul de anul viitor o sa fie incomparabil mai generos, ai sa vezi!
Sa aveti o zi buna si sa va sarbatoriti cu drag apropiatii!
R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
QiaoBing spune:
Ruxandrada, felicitari ! Vad ca stai f bine, 28 si inca cu + ! Mai ai putin. Iti tin pumnii.
Faci cumva tratament cu Clexane ? Cand l-ai inceput ?
SARA_HS eu am antrenament. Ma trezesc de ani de zile la ora 6. Din pacate a devenit asa o obisnuinta incat ne trezim si in week-end, ceea ce e cam frustrant. Sa vezi ce tragem de noi sa mai adormim macar putin . O sa zambesc la toate doamnele de acolo !
----------------------------------------------
o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Ruxandrada spune:
Da, QiaoBiong, cu ajutorul lui Doamne-Doamne trece vremea, bebe creste, si poate o sa ajungem cu bine la momentul cel mare.
Clexane am facut imediat dupa ovulatie, de 0,2; dupa confirmarea ecografica a sarcinii am facut alternativ 0,2 cu 0,4, iar de cateva saptamani ( vreo 4, cred), fac alternativ 0,4 cu 0,6.
Sa nu renunti cu niciun chip la dorinta de a avea copii. Si sa fii constienta ca, oricat de filosofic ar suna, toate incercarile astea nu fac decat sa ne pregateasca.
R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
SARA_HS spune:
Ruxandrada, acum realizez cat de mare e sarcina ta! 28 de saptamani! Doamne, ce repede trece timpul ( din fericire pentru tine si din pacate pentru noi ). Uite-acusica o sa-ti tii in brate bebelusul.
Dar tu de ce ai facut clexane imediat dupa ovulatie? Asa ti s-a recomandat? Intreb pt. ca Miki imi spuse si mie sa fac clexane dupa ovulatie, dar nu stiu nici ce dozaj ar trebui, avand in vedere ca dna dr. U mi-a spus sa fac dupa ce raman insarcinata....
Ruxandrada spune:
SARA, asa e, timpul trece tare repede... Stiu cat de tare ma macina faptul ca numaram 35, 36, 37 si bebele se lasa asteptat... Iar toata lumea ma asalta cu intrebari exasperante si indiscrete, incat ajunsesem ca un arici...
Am facut Clexane dupa ovulatie fiindca asa mi-a zis doamna Uscatescu; mie mi-a spus ca favorizeaza si implantarea ( iar la sarcina asta am avut, e drept, sangerarea aia de nidatie care cica e un semn bun, dar pe care nu l-am avut la sarcinile celelalte...). "Istoricul" tau seamana mult cu al meu, ma refer la sarcinile oprite in evolutie la varste mici, asa incat nu cred ca ti-ar face rau Clexane-ul, imediat dupa ovulatie. Cu dr. U ai vorbit despre asta?
R. 28+
mrnscmnc spune:
Salutare fetelor, am intrat sa va salut si fiindca sunt fff suparata pe "prealuminatii" care ne conduc pt ca nu sunt de acord cu reducerea indemnizatiei pt anul viitor.Sunt foc si para pt ca nu e cinstit, ar trebui sa intre in vigoare pt mamale care de acum incolo vor sa ramana insarcinate nu si pt cele care vor naste in primele luni ale anului viitor.Eu oricum o sa-i dau in judecata pt ca nu e constitutional.Adica daca nasti pe 31 dec stai acasa 2 ani, daca nasti pe 1 ianuarie stai doar 1 an???!!Hai ca vam innebunit , dar sunt convinsa ca si voi va ganditi la lucrurile astea, eu sigur voi naste mai devreme decat termenul, pai daca fac un micut de 1,200kg la varsta de 1 an nu va fii la fel de dezvoltat ca un bebe de 3,500 kg, pai si e normal??
Ruxandra ma bucur ca ai revenit ca vad ca fetele chiar nu au mai scris.Spune-mi te rog daca la morfofetala ta de 23 sapt ai cumva la craniu:ventricul lateral drept, atrium 9mm, iar la inimioara VS cu mica imagine hiperecogena ca la mine apar astea si am inteles ca nu e de bine.Azi am facut reevaluarea morfo si tot asa apare, o sa merg vineri la ginecolog sa vad ce zice.Sper ca bebe e bine ca nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau.
Saluarea tuturor fetelor si mai ales celor care "sau dat putin la fund"
QiaoBing spune:
Ruxandra, multumesc mult de informatie. A venit la fix, vineri ma duc pentru prima data la dr U (vad ca asa o alintati ) si o fiu cu lectiile invatate. Nu vreau si nici nu imi permit sa ratez nici o sansa - eu am ajuns cu numaratoarea la 41
o extrauterina
QiaoBing spune:
Sara, ai vazut ce a zis Ruxandra. Poate te mobilizezi si vii si tu vineri sau macar vorbesti cu d-na dr pt o alta schema de tratament. Mie mi se pare normal, daca se cunoaste diagnosticul, sa se inceapa tratamentul imediat dupa ovulatie. La momentul liniutelor sarcina are deja 2 sapt.
o extrauterina