Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

QiaoBing, eu iau Femibion 1, dar nu m-am gandit sa sugerez ca despre asta e vorba, pentru ca nu stiam daca ai facut si tu analizele pt. trombofilie ( eu il iau zilnic, ca tratament impotriva efectelor mutatiilor mele genetice de trombofilie). Sunt chiar curioasa daca il gasesti in farmaciile Dona, eu am facut rost de el gratie Denisei, care mi l-a adus din Ungaria.

Mergi la inceput

Elenus, imi pare rau pentru rezultatul negativ. Dar, odata ce ai obtinut o sarcina natural, de ce nu mai incerci asa?
Cat despre tratament, nu stiu ce sa zic, eu le-as intrerupe 2-3 luni, daca n-as avea de gand sa raman insarcinata decat dupa 5-6luni. Ideea e ca prefer sa ma "vitaminizez" macar cu 3 luni inainte de conceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor se gaseste Femibion si la Helpnet

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor se gaseste Femibion si la Helpnet

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Multumim pentru veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Salutare fetelor,

Donez 12 doze de FRAXIPARINE de 0,6ml, cine e interesata sa-mi dea un PM

de Alexa & Stefi - 20.11.2010
[navy][size=1]MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreiutasg

Salutare fetelor,

Donez 12 doze de FRAXIPARINE de 0,6ml, cine e interesata sa-mi dea un PM

de Alexa & Stefi - 20.11.2010
[navy][size=1]MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Vad ca tu esti proaspata mamica, de gemeni! Felicitari si sa-ti traiasca!
Daca donezi fraxiparina, inteleg ca ai facut tratament cu asta pe timpul sarcinii.. (?). Te intreb pt. ca eu sunt terifiata de gandul ca va trebui ca toata sarcina sa fac tratament cu clexane si nu stiu sigura daca va fi eficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bau!!!!!!! Unde ati fugit?

EDIT: Eu mi-am lustruit homozigotele

Vine Mosu
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

M-am intors
Am fost in vizita la cumnata mea care tocami ce "cloceste" 3 puiuti. Abia astept sa faca testul sa vedem daca s-a prins ceva de data asta.

Cadou de la Mos Nicolae - mi-a raspuns asistenta d-nei dr Uscatescu ca pana joi nu este in tara, sa ma duc vineri dimineata. Uff, abia astept sa vad ce imi zice. Pana atunci insa trebuie sa trec cu bine de chiuretajul de miercuri. Mi-e groaza, dar nu am de ales.

----------------------------------------------
o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
A venit mos neculae?a fost darnic?
La mine a venit dar cu dulciuri...
Poate la anu imi aduce si un mancator de dulciuri, off.

QiaoBing o sa treaca si ziua de miercuri, nu te mai gandi decat la ceea ce va fi dupa, poate anul viitor o sa fie cu mai multe bucurii si o sa vina bebe.Stiu ca e greu si orice as spune nu te va ajuta, dar suntem multe cele care am trecut prin asta si te sustinem moral, iti suntem alaturi in clipele astea grele.
Pupici si o zi cu soare!
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Neatza, fetelor.
QiaoBing, daca mergi vineri la Fundeni, te vei intalni cu mama mea . As vrea sa pot veni si eu, dar , daca n-am ramas gravida, nu-mi vine sa fac sacrificiul asta. Eu nu sunt deloc matinala, si sa ma trezesc la 5.30 e un adevarat chin.

MeAlex, ti-am raspuns la mail. Nu stiu cum, dar mail-ul tau a ajuns la sotul meu; probabil asa am setat eu contul pe DC, cu adresa lui de mail. Ce-a inteles el din mail: ca mi-a scris o tipa, Alexandra, care merge la un doctor din India .
Sa nu razi, nu e roman; stie romaneste, dar nu prea le are cu scrisul si cititul, doar vorbeste bine.
Si ca veni vorba de domnu' sot, m-a convins sa nu mergem luna asta la doctor, ci in Ianuarie, daca tot nu raman gravi.
Cat despre Mos Nicolae, mie nu mi-a adus nimic, ca n-are cine. Sper ca Mosu' Craciun sa-mi aduca ceva. Nu de alta, dar e ziua mea de Craciun.
Mie mi-e dor de Denisa, Brotacel, Floaredemac, Felix. Imi pare asa de rau ca ne-au parasit.

Mergi la inceput