Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Brotacel faci un gest frumos, ai un suflet deosebit si copilul tau o sa fie un norocos ca o sa te aiba ca mama
Fetelor o zi frumoasa va doresc! Eu azi am o zi plina , asa ca am intrat sa va salut de dimineata!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

SARA_HSnu am inca adresa d-nei dr, daca poti sa mi-o dai ti-as fi recunoscatoare. Am sunat ieri la spital dar nu mi-a raspuns nimeni.

Azi dimineata am fost sa fac betaHCGul, mai mult asa, pentru linistea noastra, dar nu imi fac iluzii - la 5s bebe avea 0,37 mm iar la 7s 0,59mm, deci s-a oprit de mult, inainte cred sa incep tratamentul. ma intreb daca e ok ca stau atat cu el asa atata timp.

eu merg la dr Albu abia din septembrie. mi-a dat acid folic si elevit 1/zi si duphaston 2 la 6 ore. analizele pt trombofilie mi le-a recomandat cand ne-am vazut la eco de 5 sapt. am avut rezultatul peste 1 sapt si cum el nu era in tara i-am dat mesaj. mi-a zis sa iau clexane de 0,4 pana ne vedem. am stat cu sufletul la gura o saptamana, dar ma bucuram totusi ca am descoperit din timp si fac tratament.
mie imi tot zice ca din cauza varstei ovocitele sunt de proasta calitate (FSH 14,96 in ziua 3) si e posibil ca si o viitoare sarcina sa aiba aceeasi soarta. cu rezerva stau inca binisor (adica se putea si mai rau) am AMH 1,3 dar nu vrea sa o consume inca cu fiv, daca organismul meu tot a reusit performanta sa obtina o sarcina natural sa mai incercam asa.
deocamdata mi-a intrerupt clexanul, dar continui cu duphastonul, acid folic si mi-a mai dat vit B, dar nu inteleg ce scrie pe reteta, ceva cu F o sa ies mai tarziu sa cumpar, uitasem total de ea.

----------------------------------------------
o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

QiaoBing, ti-am trimis PM. Ai acolo si adresa dnei asistente, care trebuie pusa in CC cand vei trimite mail-ul, pt ca de multe ori, raspunde si dansa la mail-uri.
Cat despre reteta ta, eu cred ca e vorba de Folowise ( un complex de vit.+omega 3). Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dragele mele!

Cand va scriam ultima data eram la Budapesta in focuri. Acum sunt acasa cu un beta negativ. Momentan o sa iau o pauza mai maricica, sa-mi mai intaresc organismul sa-l mai las sa rasufle dupa 4 stimulati puternice in decurs de un an.
Am si eu insa o nelamurire referitor la tratamentul pentru mutatia mea. Oare trebuie sa mai iau in continuare vit C, B-urile, ac folic si aspenterul? Ca le iau de un an continuu.

Pupici

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Sara, nu e Folowise. Am fost la 2 farmacii si nu au fost sigure ce scrie. Au banuit ca ar fi Femoston, numai ca am inteles ca e pt tratament de substitutie hormonala, nici urma de vit B. o sa imi intreb sotul cand ajunge acasa daca el reuseste sa isi aminteasca cum a zis dr, ca reteta vad ca e un adevarat cifru. daca nu, o sa il intreb pe dr pe 8 si o sa iau de atunci.

o extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

QiaoBing e vorba de femibion probabil

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata fetelor,
QiaoBing daca sarcina e oprita in evolutie, atunci eu cred ca mai bine mergi la ginecolog ca sa gaseasca solutia cea mai buna, nu indraznesc sa-i spun pe nume manevrei respective , pentru ca stiu cat de dureros este si am trecut si eu prin asta la a doua sarcina, dar nu e bine ca stai atata timp in situatia asta...strict parerea mea, dar mergi la ginecolog cat mai repede.
elenus26si eu sunt in pauza de incercari pt a ramane insarcinata si am ramas doar cu thromboass, gine si dr U mi-au zi sa nu intrerup thromboass, iar restul vitaminelor le-am oprit si o sa le reiau cu o luna-doua inainte de a incepe sa sper din nou...M-am gandit ca sunt prea multe medicamente si daca tot sunt in pauza, atunci sa faca si organismul o pauza de la cateva chimicale.
Iar m-am intins la povesti, va pup si va urez o zi cu soare, de azi incep sa planuiesc cadourile pt mos neculai...eu mi-as dori un singur lucru...
Pupici!

Mergi la inceput

anna_leah27, multumesc de grija. am fost la dr, el mi-a spus ca e oprita dar sa mai stam o saptamana pana la chiuretaj. intre timp imi umplu timpul si imi tin neuronul ocupat cu fel de fel de intrebari.

Imi pare rau ca nu pot sa particip la protestul mamelor de pe 8 dec, dar eu tocmai atunci am chiuretajul

alla76 sa stii ca asta s-ar putea sa fie Ma mir cum cele de la farmacii nu si-au dat seama cand eu le tot spuneam ca trebuie sa aiba vit B. Cum de nu le-a sunat nici un clopotel in cap, ca doar au facut brainstorming si FEM se intelege bine pe reteta. Ufff, profesionistii astia

o extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

QiaoBing Doar cei de la Dona aduc Femibion, probabil de aia nu stiau . Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva....

Mergi la inceput

Multumesc de informatie. O sa caut o Dona.

Primele 2 zile au fost groaznice.
Nefiind nici o schimbare vizibila - ma simt la fel ca inainte (adica nici un simptom; chiar ma tot vaitam ca nu am si mi se parea ciudat), iau aceleasi medicamente (sunt in concediu dar ma trezesc la 6 sa iau duphastonul) - parca nu s-a intamplat nimic. O sa vad eu cum trec de ziua de miercuri. Pana atunci incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si sa incep sa fac planuri de viitor.

o extrauterina

Mergi la inceput