Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 3
RAMONELLA spune:
Am fost la eco.Bebe e bine,a crescut foarte mult,dupa masuratori are 13 saptamani.Si se pare ca e...baietel S-a vazut foarte bine,total diferit de cum s-a vazut la Bea.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
MeAlex spune:
SARA_HS, ti-am trimis mesaj. Astept raspunsul tau, sunt curioasa.
Numai bine!
2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL
anna_leah27 spune:
Buna dmineata,
Desi viata e ciudata si atunci cand ne gandim ca nu mai putem suporta, apar noi probleme, eu cred ca trebuie sa cautam resurse in noi, sa avem putina rabdare si o sa avem forta sa mergem inainte.Si eu ma gandeam ca atunci cand o sa fiu insarcinata o sa fac o pauza de forum, dar solutia nu e asta, solutia sta in fiecare din noi sa ne gesim echilibrul, sa facem tot posibilul sa avem o sarcina normala si mai ales sa gandim pozitiv.Toate suntem puternice si am trecut prin clipe grele, dar cred ca aici, pe forum, gasim in primul rand intelegere si suport moral si bineinteles din experienta fiecareia din noi aflam cum sa le venim de hac mutatiilor noastre, asa ca mai facem cate o pauza mica, dar revenim ca ne apuca dorul si ne gandim oare ce mai fac fetele pe aici
Sa auzim doar vesti bune
ALINAOPREA spune:
Buna fetele,
va citesc de ceva vreme si datorita voua m-am hotarat sa-mi fac ceva analize,mai precis profilul de trombofilie ereditara II de la Synevo.
Am primit rezultatul a doua zi dupa ce aflasem ca sunt insarcinata.
Dupa 9 ani de tratamente,inseminari si FIV ,Dumnezeu m-a binecuvantat cu o sarcina naturala.
Am fost la Fundeni la d-na Uscatescu si am facut homocisteina care a iesit bine(10.4)si am primit reteta pt. Femibion 1,vit C,CeTeBe,vit E si magne B6.
Aseara am avut prima eco pt. confirmarea sarcinii si am vazut si inimioara lui bebe si cu aceasta eco ma voi intoarce la Fundeni in zilele urmatoare.
Va pup pe toate si sper ca ma acceptati in grupul vostru de fete inimoase.
Sa auzim numai de bine !
Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINAOPREA Buna fetele, va citesc de ceva vreme si datorita voua m-am hotarat sa-mi fac ceva analize,mai precis profilul de trombofilie ereditara II de la Synevo. Am primit rezultatul a doua zi dupa ce aflasem ca sunt insarcinata. Dupa 9 ani de tratamente,inseminari si FIV ,Dumnezeu m-a binecuvantat cu o sarcina naturala. Am fost la Fundeni la d-na Uscatescu si am facut homocisteina care a iesit bine(10.4)si am primit reteta pt. Femibion 1,vit C,CeTeBe,vit E si magne B6. Aseara am avut prima eco pt. confirmarea sarcinii si am vazut si inimioara lui bebe si cu aceasta eco ma voi intoarce la Fundeni in zilele urmatoare. Va pup pe toate si sper ca ma acceptati in grupul vostru de fete inimoase. Sa auzim numai de bine ! Alina 6+ Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani |
Felicitari pentru sarcina.Dar macar Aspenter nu iei???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 12+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
citat din mesajul lui MeAlex SARA_HS, ti-am trimis mesaj. Astept raspunsul tau, sunt curioasa. Numai bine! 2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL |
Am inceput sa-ti scriu la 9.30, dar abia acum am reusit sa termin mesajul. M-am luat cu treaba pe la birou si nici sa mananc, n-am apucat pana acum. Oricum, nu-i acelasi dr., dar, probabil faptul ca lucreaza amandoi la acelasi spital isi spune cuvantul.
Ruxandrada spune:
ALINA, sa iti ajute Dumnezeu! Ai sa vezi ca o sa fie bine de data asta! Semanam mult la semnatura, asa-i?
R. 27+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
mamutz spune:
fetele stiti daca dna Dr U este saptamana asta la spital? Trebuie sa merg pt reevaluare si nu am dat azi de dna Viorica.
SARA_HS spune:
Mamutz, da , dna. dr este la spital pana vineri. Dar este si saptamana viitoare, din cate stiu eu. Numai sa nu mergi maine, pentru ca nu lucreaza nici dansa, nici asistentele.
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA [Felicitari pentru sarcina.Dar macar Aspenter nu iei??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 12+ 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Mi-a dat 1 la 2 zile.
Asta inseamna o zi da si una nu ?
Pupici !
Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani