Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrada

ALINA, sa iti ajute Dumnezeu! Ai sa vezi ca o sa fie bine de data asta! Semanam mult la semnatura, asa-i?

R. 27+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
Ruxandrada asa e iubita,tare mult semanam la semnaturi .
Sarcina usoara in continuare

Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Alina, asa mi-a zis si mie sa iau, 1 zi - da, 1 zi - nu.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

RAMONELLA, felicitari pentru fecior
anna_leah27
ALINAOPREA felicitari pentru minunea din burtica. sarcina usoara si la termen
pup burticile dragi mie, mi-e dor de ele

felix, un gand special pentru tine. ma rog pentru voi

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Buna seara,
Am si eu mare nevoie de ajutor. Vin de la eco si, din pacate, nu am primit vesti bune. intru si eu pe lista trista cu sarcini oprite in evolutie. Deocamdata nici nu sunt in stare sa ma gandesc la prea multe. Stiu doar ca trebuie sa ajung la un hematolog. Mutatiile le-am descoperit acum o saptamana si am inceput imediat clexane, dar se pare ca ... nu a fost sa fie.
Imi poate da si mie cineva, va rog, datele de contact ale d-nei dr Uscatescu ? Dr. Albu mi-a zis ca dupa chiuretaj sa incerc sa raman insarcinata tot natural, cu toate ca la 41 de ani pe care ii implinesc maine si cu profilul pe care il am ... nu imi mai fac iluzii.

6+

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ati semnat petitia?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Mamutz, i-am trimis si eu mesaj doamnei doctor si mi-a zis ca vineri pleaca la un congres, deci nu e decat pana joi; revine pe 8-9 decembrie. Dar, pentru siguranta, suna si intreaba, poate n-am inteles eu.

R. 27+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva: voi ati facut in timpul sarcinii papanicolau,culturi din col... etc?
Caci eu am o lista cu analize de facut, printre care si acestea, si mi-e f frica sa mi se umble pe acolo ,avand in vedere ca dupa pierderea de sarcina din trim II mi s-a pus diagnostic de incontinenta cervicala.
Va pup si va multumesc tuturor pt. urarile de bine !

Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna dimineata,

QiaoBing, imi pare tare rau, stiu ce inseamna...nu vreau sa te amagesc, dar poate e prea devreme sa se pronunte medicul, vad ca erai in 6 saptamani, uneori activitatea cardiaca apare la 7 saptamani (am citit de un caz la care s-a vazut la 9 saptamani). Eu as mai astepta putin si as mai face o ecografie cel putin. Eu am pierdut a 2-a sarcina la 9 saptamani, vazusem ca bate inima...si totusi am repetat ecografia, ca sa fiu sigura...
Fii tare! Doamne ajuta sa fie bine!

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Neata cam tarzie,
Cum am intrat pe forum am semnat petitia!
In alti ani eram mai entuziasmata de 1 dec, azi mi se pare o zi ca oricare alta, mai ales ca sotul meu lucreaza, in consecinta o sa imi gasesc si eu de lucru prin casa.
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

QiaoBing, imi pare rau pentru sarcina pierduta, dar daca ai ramas natural, poate o mai poti face odata si sa te ingrijesti cum trebuie vei avea ,
eu am 42 si nu raman nici cu fiv.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput