Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
si eu tot capricoarna...si tot incapatanata...da incapatanata sa fiu optimista si pozitiva si vesela si fericita
am zis...alta stare nu accept...poate aia de plina de draci uneori....insa pesimista, negativista,
deznadajduita ...niciodata,niciodata!!!
va pup...in seara asta imi scot podoabele de Craciun
un we fain va doresc
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
Ralu_mv spune:
Nu-i nimic pt intrebari :) imi place, daca pot, sa raspund :)
Pe mine dr. U nu m-a ajutat... daca stateam dupa ea, nu aflam de homocisteina >20... am ajuns la un hematolog in Viena, pe care daca pot il voi consulta si in sarcina.
Pana atunci, doar cu b6, b9 si b12, mi-a scazut intr-o luna homocisteina si e tot scazuta, deci doar din sarcina clexane, si la zboruri lungi. Dar cum am trecut prin 2 ia, am facut de 0,2 dupa ovulatie, nereusita insa prima, a2a mai am de asteptat.
De putut mai pot, de fapt abia acum incep sa pot cu adevarat, sa ma trezesc cu adevarat, sa mi dau seama ca viata asta mai are si alte laturi, si relaxarea e un cuvant cheie.
Ma pregatesc pentru o asteptare lunga :) cu rabdare si calm si chiar indiferenta daca se poate uneori, ca drumul asta presarat cu gropi, are si el frumusetea lui !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Ralu_mv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 si eu tot capricoarna...si tot incapatanata...da incapatanata sa fiu optimista si pozitiva si vesela si fericita am zis...alta stare nu accept...poate aia de plina de draci uneori....insa pesimista, negativista, deznadajduita ...niciodata,niciodata!!! va pup...in seara asta imi scot podoabele de Craciun un we fain va doresc ![]() 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
ASA ASA ASA TREBUIE sa fim !
Bravo Samira !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Ruxandrada spune:
Mamaaaa, ce de chefuri avem pe-aici in decembrie! 

pup toate sarbatoritele si sper sa imi amintesc sa o mai fac si la vremea potrivita!

Eu am fost azi la doamna Uscatescu, mi-a facut evaluarea completa- e prima oara cand primesc patru pagini de analize si chiar ii sunt recunoscatoare pentru asta; are o intuitie teribila ( sau fata mea i-o fi sugerat ceva), ca, de cum m-a vazut de dimineata, mi-a zis : "ia sa facem noi totul, sa vedem daca e ceva in neregula". Si am un frumusel de colesterol de... 329, si niste dragutze de trigliceride de 283, ca s-a crucit biata femeie dupa-amiaza, cand mi-a dat rezultatele... Asta e! La carnatul de medicamente m-am mai ales cu doua in plus: Lagosa si Fitolip; in rest, nimic nou. Am ramas pe Clexane de 0,4 alternativ cu 0,6, mi-a scos Aspenterul ( desi dr. Albu zicea ca pot sa-l iau pana la 32 de saptamani), iau in continuare Femibion, Omega 3, Acid folic, Magnerot, Utrogestan si pe prietenul meu de-o viata, Euthyrox-ul... Am inteles ca saptamana viitoare mai vine la servicuu pana miercuri-joi, dupa care intra in concediu pana in a doua jumatate a lunii ianuarie.
Brotacel, 
nu-mi trebuie pastilele, am rezerve, asa ca poti sa le tii; oricum o sa trecem pe Medyn dupa ce nastem, cica, si o sa luam cam toata perioada de alaptare, asa ca nu strica sa le ai acolo.
Floricicademac, tinem pumnii!

Pup SARA, Alla, Miki, Qiaobing, Brotacel, Denisa, Adriana, Samira, Anna,Mrn ( ordinea e absolut aleatorie)!

Felix si Aristica, va asteptam!

R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
QiaoBing spune:
Gata, mi-am facut si eu intrarea la d-na dr Uscatescu. Am vazut-o doar tangential, mi-am dat obolul in sange si ... sa vedem ce aflu marti cand ma duc dupa rezultate. Oricum, d-na asistenta mi-a zis ca la mine trebuie niste analize facute mai altfel, din cauza mostenirii genetice. Barrr, oare despre ce o fi vorba ?
floaredemac, iti tin pumnii !
Ruxandrada, la ce ora ai fost ?
Sara, mama ta are ochii albastri ??
la toate mutantele sagetatoarele, capricoarnele, leoaicele (mi-ar place un bebe leut dar nu mai am cum anul asta) samd (daca ma pui, nu sunt in stare sa enumar toate zodiile, cu atat mai putin in ordine, de zodia e de vina, suntem cu capul in nori ![]()
)
azi, dupa ce am vazut atatea gravidute la fundeni, mi s-a facut asa un doooor de Zgaiba, puiul meu 

si ma laudam in oglinda ca gata, am trecut de partea cealalta, ca sunt optimista 100% 
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Ruxandrada spune:
Qiaobing, am fost la recoltat la 6.20, iar pentru rezultate pe la 14.30. Imi pare rau ca nu am stiut una de cealalta...

R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Ruxandrada, QiaoBing - multumesc pt incurajari!
Am fost azi sa imi scot reteta pt clexane si am pus-o pe dr sa imi asculte burtica, cu stetoscopul si cu palnia, de paranoica ce sunt. Zice ca se aude inimioara, numai mie mi se pare ca nu misca 
Vom vedea maine ce si cum, da Doamne sa fie bine....
Am cumparat 30 de fiole de clexane, asa cum m-a sfatuit d-na asistenta. Am platit 30 si ceva de lei, voi ati platit? M-am lovit si eu de plafonul ala, si cica e din cauza ca scrisoarea medicala mi-a dat-o ginecologul si nu hematologul.
Va pup, ma pregatesc pt lungul drum de maine. Sa aveti un weekend frumos si linistit!
22+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
QiaoBing spune:
floaredemac ai luat vreo pastila sau ai baut ceai de tei, ceva ? mi-a povestit mai demult o prietena ca atunci cand era insarcinata si a fost f racita a luat un singur paracetamol si nu a mai simtit copilul miscand toata ziua. a baut o tona de apa, a vorbit cu el, l-a mangaiat si abia noaptea l-a simtit miscand din nou. dr i-a explicat ca l-a "molesit" paracetamolul
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
alla76 spune:
Ruxandrada totul e bine cand se termina cu bine
si pt tine si pt fata.
floricico, iar te stresezi ca nu misca fata? 
printre picaturi avem si noi beta-valoarea la a doua dozare - 146 si suntem in grafic (inca nu realizez si oricum ma mai intep si luni si asteptam iar eco, numai sa trecem de 1200
)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Alla
felicitari si aici si la mai mare
Tot in spital?
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu