Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor deci de miercuri-joi pana la mj lunii ianuarie dr U e in concediu? Si aveam nevoie de alta scrisoare medicala pt ca ultima e veche rau

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Alla, doamne-ajuta! Iti tinem pumnii!

Miki, da, eu asa am inteles de la doamna Viorica, asistenta, ca de miercuri-joi doamna doctor ar intra in concediu; eu zic sa iei legatura cu dumnealor, fiindca biletelul ala pentru scrisoarea pe care o iei de la biroul de jos ti-l scrie si doamna Viorica- problema e ca scrisoarea medicala trebuie semnata de dr. U... Dar vezi ce zic, poate au o solutie care noua ( mie, adica!) nu ne trece prin cap.

R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Ruxandra nu pot ajunge pana miercuri in Buc. Tb sa fac si analize .... Deci se amana tot pt mj lui ianuarie.

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

miki, tot in spital dar mult mai bine. pot respira deja aproape in voie, nu mai obosesc cand vorbesc
ascita mai este, dar nu-mi pasa, cat timp creste beta si suntem in grafic chiar nu-mi pasa
Ruxandrada

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Salutare fetelor, va sriu tot din spital.Am venit la control, sa vada gineco morfoetalele si ma sa lamureasca cu ceea ce srie in ele si .....m-a oprit aici ca am facut tensiune.Am inteles ca tensiunea e fff periculoasa ca opreste din evolutie sarcina si baga in coma mama, asa ca luni dimineata or sa-mi monteze luni dimineata un Holder care o sa-mi i-a tensiunea din jumatate in jaumatate de ora pt 24 h ca sa stea ei linistiti.Si mai pierd si proteine prin urina si hemoglobina mi-a iesit in afara limitelor.Si eu am colesterolul 250, max e 200 dar mi-a explicat ca e de la pastile ff multe, asa ca tre sa renunt la inca 2 pastile de Utrogestan.
Felicitari Alla, ma bucur tare mult.
Va pup pe toate si cand o sa mai prind laptopul va scriu asa ca tre sa va grabiti sa-mi dati vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Ruxandra nu pot ajunge pana miercuri in Buc. Tb sa fac si analize .... Deci se amana tot pt mj lui ianuarie.

Caut pregnyl !

Miki

Vine Mosu

Mergi la inceput

Citat:

Caut pregnyl !

Miki

Vine Mosu

Pregnyl la farmaciea academiei in bucuresti. Incearca OVITREL e acelasi lucru si se gaseste mai usor. E defapt noua generatie de pregnyl, ca sa zic asa

Mergi la inceput

Mamutz, pregnyl e aprox 20 ron iar ovitrelle e 176 ron iar mie imi tb aprox 9 fiole. Pe langa faptul ca ovitrelle e sintetic fata de pregnyl care e natural.

Mrn va fi bine dc esti sub supraveghere medicala, e bine ca te-ai internat. Utrogestanul de ce nu-l iei vaginal?

Caut pregnyl !

Miki

Vine Mosu

Mergi la inceput

Mamutz, stii sigur ca e pregnyl la farmacia Academiei? Dau numai cu reteta? Nu sunt din Buc dar dc informatia e sigura as ruga pe cineva sa-mi ia.

Caut pregnyl !

Miki

Vine Mosu

Mergi la inceput

Citat:

Mamutz, stii sigur ca e pregnyl la farmacia Academiei? Dau numai cu reteta? Nu sunt din Buc dar dc informatia e sigura as ruga pe cineva sa-mi ia.

Caut pregnyl !

Miki

Vine Mosu

eu de acolo am luat de cateori am avut nevoie. nu stiu unde am pus cartea de vizita sa iti dau nr de tel. E un domn mai in varsta acolo, f amabil si chiar daca nu are in ziua aia iti aduce sigur. pentru 9 fiole trebuie sa vorbesti inainte, ca nu cred ca au pe stoc atatea. Stiu multe persoane care au facut comanda acolo. Si domnul respectiv ii ajuta pe toti pur si simplu.

Mergi la inceput